HOROSKOP za VIKEND! Blizanci će uživati kao nikad!-/

HOROSKOP za VIKEND! Blizanci će uživati kao nikad!-/

5 studenoga, 2020 0 By Admin

HOROSKOP za VIKEND! Blizanci će uživati kao nikad, Jarcu stiže zanimljiv poziv, a OVAJ znak neka OČEKUJE NEOČEKIVANO!

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Pod zaštitom ste zvijezda i ovaj vikend će za vas biti kao vikend iz snova. Možda najljepši i najbolji u odnosu na proteklo vrijeme. Vikend će vam omogućiti mnoge lijepe, sretne i nezaboravne trenutke, kako sa voljenom osobom, tako i u društvenom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Nažalost, sa danima vikenda nećete moći biti zadovoljni niti će vikend ispuniti vaša očekivanja. Prvi dan vikenda će vam donijeti sukob sa jednom osobom. Naglo ćete reagirati, pa ćete se već kroz nekoliko trenutaka pokajati za ono što ćete izgovoriti. Osim toga, nesuglasice će vam donijeti i ljubavni život sa partnerom.

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Položaj planeta pogoduje vašem znaku zodijaka i pred vama je vikend u kojemu ćete doslovno uživati. Vikend će vam donijeti dobro raspoloženje, mnogo osmjeha i mnogo sretnih trenutaka. Dio vremena ćete provesti i u društvu dragih osoba, a opuštanje u zajedničkom dobrom druženju će vam svakako dobro doći.

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dani vikenda neće donijeti velike preokrete niti neočekivane situacije. Bit će ovo jedan posve običan vikend u kojemu ćete imati dosta vremena za sebe, odmor i svoje hobije. Poziv za druženjem bi vam mogao malo upotpuniti vrijeme ukoliko prihvatite.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Dani vikenda će biti sve samo ne obični. U danima vikenda možete očekivati dosta obaveza, druženja, ali i sreće i lijepih vijesti. Sreća neće nedostajati, a najveće sretne trenutke ćete doživjeti kada je ljubav u pitanju. Također do vas će doći informacija na koju dugo čekate, a samim time ćete uspjeti riješiti svoj jedan veliki problem.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2