SAMO ZA UPORNE i RIJETKE koji će USPJETI! Pronađite riječ skrivenu među brojevima

SAMO ZA UPORNE i RIJETKE koji će USPJETI! Pronađite riječ skrivenu među brojevima

12 studenoga, 2020 0 By Admin

Na redu je skrivalica i to vaša omiljena.

Njih volite najviše riješavati i trudim se da vam svaki dan pripremim nove skrivalice. Koliko vidim, ovu vrstu skrivalica volite najviše riješavati…

Za danas sam vam pripremila skrivalicu jer njih volite najviše riješavati. Najomiljenije su vam ove kada vam sakrijem slova između brojeva i kada od pronađenih slova morate sastaviti riječ. Zato sam vam i za danas pripremila upravo takvu istu da se zabavite.

Kad kažem istu, naravno ne mislim doslovno istu. Isti je princip skrivalice, ali naravno da je sakrivena riječ koja još do sada nije bila sakrivena. Za one koji danas prvi put riješavaju skrivalicu, ostavit ću objašnjenje da bi znali što vam je točno činiti kako bi došli do riješenja.

Način na koji ćete riješiti skrivalicu je sljedeći:

Dakle…

Uzela sam podlogu bijele boje i crna slova i brojeve. Ako se pitate zašto uvijek radim na svijetlim i tamnim podlogama, objasnit ću vam.

Tamna slova i bijela podloga su idealan kontrast. Ne želim da vam je preteško dok tražite skrivenu riječ, ali isto tako ne želim ni da prelako nađete riječ koju sam vam sakrila.

Lakše je kad je kontrast, jer možete lakše uočiti slova koja trebate pronaći, a da vam se pri tome ne pomiješaju u očima i boje i brojevi, a tako i slova.

Vaš današnji zadatak je da pronađete riječ koju sam vam sakrila. Između brojeva nalaze se slova. Slova su razbacana po cijeloj podlozi.

Kada pronađete sva slova ona će sačinjavati jednu riječ, odnosno značenje koje će vam svima biti i više nego poznato. Ne koristim riječi koje nisu poznate ili koje se ne koriste često u komunikaciji.

Ako se i ne koriste, to su svakako neki predmeti ili životinje, kao i nazivi država ili gradova, a oni su nam svima i više nego poznati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2