Zvijezde otkrivaju tko je NAJVEĆI LAŽOV među zodijacima…

Zvijezde otkrivaju tko je NAJVEĆI LAŽOV među zodijacima…

4 listopada, 2020 0 By Admin

Zvijezde otkrivaju tko je NAJVEĆI LAŽOV i NAJVEĆI MANIPULATOR među zodijacima, a tko najmanji. Ovan iskren do bola…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ovnov karakter je prečvrst i snažan. Često su impluzivni i reagiraju burno. Ovan jednostavno ne može lagati, jer preburno reagira i kaže sve što misli. Tek kad se smiri, onda shvati što je napravio i rekao. Zbog takve osobine, Ovan nikad ne bi mogao biti političar jer je iskren do bola.

Ovnu često bude krivo ako svojim ponašanjem povrijedi nekoga, ali on je jednostavno takvog karaktera i to kod sebe ne može ili teško može promijeniti. On smatra da bi svi ljudi trebali biti iskreni i jednostavno ne podnosi ne iskrene ljude i takve ljude obično ni nema u svojoj blizini, a pogotovo za prijatelje. Ovaj je definitivni najiskreniji zodijak i najmanje laže.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Bik je mudar i pronicljiv i prije nego išta napravi dobro sve izvaže i razmisli. Bik je zodijak koji u pravilu rijetko laže. On voli laži i ne voli lažljive ljude. Uvijek će se maknuti iz neke situacije koja bi ga mogla dovesti u situaciju da laže ili da izgjegne istinu. Bik ne laže, osim kad mora ili kad ga netko drugi uvuče u laži. Pod tim podrazumjevamo kada je nešto veliko u pitanju ili kada pod svaku cijenu mora nekoga zaštititi.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Blizancima laganje nije stran pojam. Oni su vrlo mudri i inteligenti. Otvorenog su duha i vrlo društveni. Također su prilagodljivi, te se vrlo lako prilagode svakoj situaciji, koristeći se svojim šarmom i maskom po potrebi. U narodu su prozvani kao “glumci”. Kada zapadnu u situaciju da moraju glumiti, svoju ulogu izvrsno odrade. Blizancima se zna dogoditi da slažu bolje i slađe nego bilo koji drugi zodijak.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Rakovi često upadaju u male i velike laži, što njihov, ionako već težak emotivni život, čini još težim. Ponekad lažu da ne povrijede nekoga. Ako su sigurni da istina nikoga neće povrijediti, izreći će ju. No, ako misle ili su sigurni da će istina biti bolna, slagat će. Njihove laži nisu sa zlim namjerama ili u smjeru manipulacija.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3