JESENJI HOROSKOP ZA Ovna, Bika, Blizance i Raka! 

JESENJI HOROSKOP ZA Ovna, Bika, Blizance i Raka! 

5 listopada, 2020 0 By Admin

JESENJI HOROSKOP ZA Ovna, Bika, Blizance i Raka! Saznajte tko će ostvariti ljubavnu sreću, a tko poslovnu i financijsku!

 

OVAN:

Pred vama je jesenski period, a zvijezde će vam ukratko reći što će vas najbitnije u tom periodu očekivati. Mjesec Oktobar bit će veoma povoljan za ljubav i za one koji su već u nekom obliku veze, a isto tako i za one koji su slobodni. Mnogi slobodni pripadnici ovog znaka će pronaći sreću u ljubavi i pronaći svoju srodnu dušu. Onima u vezi, ljubav će uz manje i rijetke nesuglasice, ipak donijeti puno više sretnih trenutaka i trenutaka za pamćenje. Na poslovnom planu tijekom Oktobra neće dolaziti do većih problema. Ono što se od vas traži je da pokažete veći oprez u poslovnoj sredini i da dobro pazite šta i pred kime govorite, jer nisu svi onakvi kakvim vam se prikazuju.

Početkom Novembra veza će vam pasti u jednu krizu. Možete očekivati određene ljubavne probleme zbog neslaganja i zbog nemogućnosti dogovora oko bitnih odluka. Kada je riječ u poslovnom životu, otvarat će vam se nove prilike i vrata pa ćete imati mogućnost i da razmislite o promjeni radnog mjesta. Neke prilike neće bit povoljne, pa stoga ne brzajte sa odlukama prije nego dobro razmislite. Ostatak jesenskog perioda neće donijeti značajnije promjene na ljubavnom i poslovnog planu. Većinom će biti stanje kao i prva dva mjeseca, ali sam kraj jeseni bi vam mogao donijeti novčani dobitak kojim bi veliki dio financijskih problema riješili barem za neki duži period.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK:

Oktobar će vam biti u znaku problema i briga kako na poslovnom planu, tako i na ljubavnom planu. Poslovna situacija će biti u znaku promjena opisa posla, a možda i mjesta, a to vama nikako neće odgovarati. Teško ćete se prilagoditi promjena i počet ćete ozbiljno razmišljati o promjeni zaposlenja. Onima u vezi, ljubav će zadavati probleme, a veza će upasti u jednu krizu, ali bez nekih konkretnih razloga i problema. Ljubavni život je došao u stanje zatišja i to je ono što će vam upravo stvarati nervozu i nezadovoljstvo, a to će onda dovesti do nesuglasica, pa i svađe.

U novembru će se situacija vidno poboljšati i mjesec će biti u znaku sreće. Problema i neočekivanih situacija gotovo da neće biti. Ljubav će ponovo doći na svoje i zavladat će lijepi i skladni odnosi. Ljubavni život bit će dinamičniji i sa više akcije, te svakako neće biti rutinski i monoton. Slobodni pripadnici ovog znaka će upoznati osobu sa kojom će biti u mogućnosti ostvariti i vezu. Mnogi pripadnici znaka će ipak u novembru promijeniti radno mjesto, a oni drugi će se priviknut na promjene i iz toga izvući čak i više, pa će mnogi doći i do boljih radnih pozicija i većih novčanih primanja. Ostatak jeseni bit će u znaku protekla dva mjeseca. Ljubav neće donijeti značajnije promjene, ali ćete poslovno napredovati i ostvariti neke svoje ciljeve i uspjehe.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2