Negdje se SAKRIO MALI ZEKO! Tko ga može pronaći?

Negdje se SAKRIO MALI ZEKO! Tko ga može pronaći?

1 listopada, 2020 0 By Admin

Svaki dan vam pripremam razne skrivalice, pa vam i sada donosim jednu vrlo zanimljivu skrivalicu. Sigurna sam da će vam se dopasti. Ovakvu vrstu skrivalica nemamo često, pa s toga mislim da će vam se jako dopasti…

 

Ovo je vrsta skrivalica kakve nemamo često, a ja se trudim da vam pripremam razne igre da bi se što bolje svi zabavili. Kao što možete vidjeti, na slici je jako puno raznih životinja. Ima lavova, trigar, medvjed, imaju konji, majmun, kokos i ima jedna životinjica koja se sakrila.

Vaš zadatak je da pronađete životinju koja se sakrila. To vam neće biti ni malo lako zato što se ta zivotinjica prilično dobro sakrila.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Životinju koju trebate pronaći je mali zeko. Negdje između svih ovih velikih životinja, sakrio se mali zeko. Neće vam ga biti lako pronaći. Zato uzmite malo svog slobodnog vremena i pokušajte pronaći gdje se zeko sakrio. Da bi u tome uspjeli, morate prvo dobro promotriti sliku, jer on realno može biti svagdje. Zato je potrebno da dobro promotrite sliku da dobro obratite pažnju na svaki dio i na svaki detalj slike.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2