PRECIZAN TEST LIČNOSTI! Odaberi ruž za usne i saznaj…

PRECIZAN TEST LIČNOSTI! Odaberi ruž za usne i saznaj…

19 rujna, 2020 0 By Admin

PRECIZAN TEST LIČNOSTI! Odaberi ruž za usne i saznaj kakva si ZAVODNICA i kako te muškarci VIDE i DOŽIVLJAVAJU

Već pri prvom pogledu i prvom dojmu, svaka osoba razvije određeno mišljenje o osobi. Taj dojam ne mora biti točan, ali dok bolje ne upoznamo osobu, prvi dojam je sve što svaka osoba ima.

Otkrivamo kako koja boja djeluje na muškarca i kolika ste zavodnica…

RUŽ ZA USNE 1

Ovu boju ruža za usne će preferirati žena koja je sve samo ne obična i svakidašnja. Vaš adut za zavođenje vjerojatno nisu usne. Ova boja ruža ne ističe usne i ne stavlja ih u prvi plan. Vaš adut za zavođenje su vjerojatno vaše oči, profinjeno držanje i profinjeni maniri. Vi se ne volite previše isticati u masi, ali ne volite biti ni neprimjetni.

Vaš make-up vjerojatno nije napadan i nametljiv. Vi kao osoba, također niste namjetljivi. Upravo vas tako muškarci i doživljavaju. Njima je veći izazov kada se vraški moraju potruditi da osvoje ženu. One žene koje su servirane na pladnju, nisu im interesantne. Na prvi pogled, djelovat ćete hladno u oku muškarca, nepristupačna i neosvojiva.

Vi ne dajete svakome šansu da vam priđe i da vas bolje upozna. Međutim, onim muškarcima kojima dozvolite da vam se približe, oni ubrzo promijene svoje mišljenje. Žene koje vole ovu boju ruža su prave zavodnice. Ne ustručavaju se prve obratiti muškarcu. Zavode na inteligentan i profinjen način.

 

RUŽ ZA USNE 2

Crvena boja sama po sebi drugačije djeluje na muškarce, posebno kada se radi o ženi koja ga nosi na usnama. U oku muškarca, takve žene su otvorenog duha, komunikativne, nisu povučene i sramežljive, zavodljive i uvijek spremne za nove izazove.

Muškarci na prvi dojam ne vide sebe u ozbiljnijoj vezi sa osobom koja preferira crvenu boju. Više takvu situaciju dožive kao nešto kratkotrajno i kao flert. Međutim, kada bolje upoznaju ženu, često promijene mišljenje. Često steknu pogrešan dojam, posebno ako je ta kombinacija crvenog ruža popraćena i sa zavodljivim načinom odjevanja…

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3