ZVIJEZDE OTKRIVAJU za svakog znaka kako podnosi..

ZVIJEZDE OTKRIVAJU za svakog znaka kako podnosi..

21 rujna, 2020 0 By Admin

ZVIJEZDE OTKRIVAJU za svakog znaka kako podnosi i proživljava ljubavni rastanak i kako se nosi i ponaša sa svojom boli i patnjom…

 

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Ovan kada zavoli, zavoli do bola. Kada je u ljubavi ostavljen, najčešće tješi sam sebe na način da prebaci svu krivnju na partnera. Toliko se uživi u taj film da sam počne vjerovati u svoje laži. Spas ne traži u samoći, nego baš naprotiv. Potrebno mu je blisko drušvo pred kojim će se moći izjadati i izabicit tugu i bol iz sebe. Problem je što je u stanju satima o tome pričati i zahtjeva potpunu pažnju drugih i da ga pozorno slušaju. Iako slovi kao snažan i jak, takve situacije ga slome. Nakon što se izjada, vjeruje da će već drugi dan pronaći riješenje kako da riješi svoj problem.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Bik je prilično zatvoren kada treba progovoriti o stvarima koje ga muče i bole. Teško se otvara, a ako se otvori, to onda mora biti osoba kojoj besprijekorno vjeruje i u koju ima duboko povjerenje. Ukoliko ga uspijete navesti da progovori i izjada se, budite spremni na nekoliko sati slušati Bika, jer kad otvori dušu, ne zna stati. Najčešće je ovakav kada je riječ o ljubavnim problemima. Svaki drugi problem praktičnije riješava i manje ga pogađa i boli.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Blizanac ima jaku kontrolu nad samim sobom i najčešće se sam izbori sa brigama i problemima. Prilično je zatvorena kada treba progovoriti, odnosno izjadati se. Ne dozvoljava da ga tuga preplavi, jer ako se to desi, teško se izvuče iz takvog stanja. Tada najčešće se bavi nekim aktivnostima da što manje misli na probleme. Otići će trčati ili trenirati ako se bavi kakvim sportom, sjest će u auto i otići na dugu vožnju ili će raditi kao manijak, ali neće nikako ostati sam sa sobom u tišini i svojim mislima.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Rakovi su specifični. Rak pati zbog ljubavi i kada je voljen, jer Raku nikad dosta nježnosti i pažnje i dokazivanja ljubavi. Rak uvijek misli da nije dovoljno voljen i uvijek pati zbog ljubavi. Međutim, kada je ostavljen, doživljanja potpuni emocionalni slom. Račice najčešće navale na hranu, dok Rakovi najčešće odu u kafic i traže utjehu u čašici nečega.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3