LJUBAV U MAJU CIGANSKIM KARTAMA! Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, čekaju vas VELIKE LJUBAVNE PROMJENE! Ništa više NEĆE BITI ISTO!

LJUBAV U MAJU CIGANSKIM KARTAMA! Ako ste rođeni u OVA 4 znaka, čekaju vas VELIKE LJUBAVNE PROMJENE! Ništa više NEĆE BITI ISTO!

23 travnja, 2024 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Bez obzira na to osjećate li se potpuno samouvjereno ili ne, vrijeme je da počnete poduzimati te korake naprijed. Vjerojatno postoji prostor u vašem romantičnom životu koji želite prilagoditi ili preispitujete.

Dok ste pokušavali učiniti pravu stvar tako što ste odvojili vrijeme, vagali svoje mogućnosti i putove naprijed, postoji prostor u kojem je ponekad jedini sljedeći potez jednostavno skočiti. To ne znači nužno da dolazi prekid; moglo bi biti upravo suprotno, ali vrijeme je za promjenu.

 

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Jeste li u posljednje vrijeme pogledali svog partnera? Stvarno i istinski pogledali njega ili nju i vidjeli ih onakvima kakvi oni uistinu jesu? Ovo je energija tijekom ovog mjeseca jer se ohrabrujete da vidite svog partnera i vezu onakvim što uistinu jest, a ne leću ili zavjese koje trenutno koristite.

Ali ovo može ići na bilo koji način, zar ne? Možda ćete otkriti da ste dopustili životu da vas zaslijepi za dar koji je vaš partner u vašem životu ili ćete možda otkriti da ono što ste mislili da je idealna veza nije. Uzemlji se u zemaljskost istine i vjeruj onome što raste iz njezinih plodnih tla.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Predugo pokušavate igrati obje strane situacije i svemir bi vam mogao pomoći da donesete odluku ili izbor. Točnije, možda ste se pokušavali odlučiti između dva različita partnera: dva različita života ili možda čak dvije različite verzije sebe.

Iako vam ova dvojnost u ljubavi nije ništa novo, pokušaj da shvatite kako ne birati zapravo nije izbor koji postoji. Ali to je također argument da možda nikada nećete pobijediti sami sa sobom, pogotovo ako stalno postavljate pogrešna pitanja.

Umjesto da gledate koja opcija ima najviše smisla – pokušajte pitati bez koje ne možete živjeti. Najveća ljubav nikada nije ona koja je najlogičnija, već ona bez koje ne želimo biti.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Postoji nova vatra koja se rađa s vašim kućnim okruženjem u posljednje vrijeme dajući vam strast da ustanete i vježbate svoj glas i mišljenje na načine na koje prije niste.

To je energija koja vas tjera da budete i živite svoju vlastitu istinu, bez obzira što to znači. Naravno, još uvijek je obitelj na prvom mjestu, ali dolazite do točke u kojoj se više ne možete žrtvovati za dobro drugih ako to znači da ćete živjeti život koji se zapravo ne temelji na tome tko ste uistinu su.

Vaša autentičnost ovog mjeseca zauzima središnje mjesto i zbog nje ćete također vidjeti tko vas uistinu cijeni zbog vas, naspram onih koji vas žele samo zbog uloge koju igrate u njihovoj priči.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

U nadolazećim tjednima oslonite se na ono što vam je najizazovnije. Pogotovo ona područja u kojima se čini da biste sami morali rasti i procvjetati da biste se uklopili.

Često možete oslikati svoje veze ili život na spojevima na određeni način kako biste sebi imali koristi. Iako svi to možemo učiniti u određenoj mjeri, vi to ponekad činite kako biste izbjegli suočavanje sa sobom i rad na sebi.

Nitko nije savršen i stvaran, zauvijek zbrkana ljubav ne očekuje niti želi da budemo, ali da bismo postali bolji i donosili različite odluke, moramo jasno vidjeti mjesta na kojima trebamo rasti.

Čak i ako izazivaju naš ego ili naše strahove. Ponekad određeni odnosi doista nisu namijenjeni da funkcioniraju, ali ponekad se također svodi na to možemo li preuzeti odgovornost za ono što se treba promijeniti kako bi oni mogli.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Samoiscjeljivanje nikada nije izgledalo tako dobro. Postoji uzbuđenje i novost u vašem pristupu životu koje je nedostajalo već neko vrijeme, ili je možda to što ste konačno došli do tog prostora u kojem više niste u iskušenju gledati iza sebe. Ali to se također događa kada budućnost izgleda tako dobro.

U prošlosti ste se često uvlačili u veze u kojima biste mogli izliječiti svog partnera, ali sada vidite da ste jedina osoba za koju ste ikada odgovorni za iscjeljenje. Kada to učinimo, gubimo želju da svoju potvrdu i dostojnost zamotamo u fiksiranje onih koje volimo.

Dok smo svi posao u tijeku, također imamo odgovornost da radimo svoj posao. Naučivši to otkrit će vam potpuno novo poglavlje u vašem ljubavnom životu. Samo zapamtite da je u redu biti izazov da primite nešto što nikada prije niste dobili.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Život nije pošten. Čini se da je ovo lekcija kojoj se stalno vraćate, bilo za sebe ili za one koje volite. Samo zato što imate ideju o tome što je najbolje ili kako bi sve trebalo funkcionirati ne znači da hoće, ali to je u redu.

Umjesto da se zaglavite na nepravdi svega toga, usredotočite se na ono što učite zbog njih, a način na koji percipirate stvari može odrediti kako se osjećate prema njima.

Svi različito gledamo na istu situaciju i ako se usredotočimo samo na ono što nije išlo kako treba, možemo propustiti ono što jest ili čak jest.

Pokušajte ovog mjeseca pronaći zahvalnost za sve što ste doživjeli, sve što ste naučili, pa čak i za ljubavnike koji se trenutno pojavljuju u vašem životu. Ponekad ono što naučimo jest da život koji ne ide po planu na kraju bude najbolji plan od svih.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ovo je mjesec za cvjetanje. Ostaviti tamu iza sebe i sve svoje dugotrajne strahove i prigrliti svjetlo. Ponekad se toliko zaglavite u glavi da ne vidite koliko je lijep život ispred vas.

To ne znači da mora biti savršeno da biste uživali u njemu, posebno u vašoj romantičnoj vezi, ali također se radi o tome da naučite da vaš ljubavni život nikada ne bi trebao diktirati koliko ste sretni ili zadovoljni vlastitim životom.

Ovo je dio trajne lekcije da svoju ljubavnu vezu vidite kao trešnju u već punom, prepunom, dekadentnom životu. Ironija je u tome što učenjem ove lekcije zapravo omogućujemo ljubavi da postane slađa — a i životu.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ovog mjeseca imate izbor da ustanete ili spustite glavu. I na vama je da napravite. Vaše je da shvatite što ćete s njim. Često, koliko god tražite ove ključne trenutke u svom životu i žudite za opojnim rastom koji dolazi od guranja izvan svoje zone udobnosti, vi ih se također bojite.

Gotovo kao da uživate u putovanju do odredišta, ali ono što vas često zbuni je ono što vas često zbuni.

Ovo je na vama da riješite i shvatite. Je li to predanost promjeni? Ali možda je mekše, možda vas šapuće sumnje tjera da se zapitate možete li uopće vjerovati sebi. Ovo je mjesec da to shvatite, odlučite hoćete li poduzeti posljednji korak ili ćete ostati tu gdje jeste.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Povjerenje gradi put koji nikakav strah ne može uvjeriti. Ovo je jedan od onih odlučujućih trenutaka u kojima morate odlučiti što slijedi i kojim putem ćete tamo ići.

Za vas je vjera u sebe uvijek jedan od najvažnijih čimbenika, posebno kada je u pitanju ljubav i opraštanje sebi za ono što niste znali kada to niste znali.

To je svrha života. Stvoriti situacije koje će nam pomoći da postanemo bolji, da nam pomognu da postanemo bolje upućeni, autentičniji i sposobniji stvoriti život na temelju tih lekcija.

Ne radi se o stvaranju niza neuspjeha za koje smatramo da se ne možemo oporaviti, već da nam daju nadu da budućnost uvijek može biti drugačija. Najbolji dijelovi vašeg života uistinu se još nisu dogodili, ali čekaju vas kada budete spremni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Pronalaženje te nove slatke točke ravnoteže bit će ključno tijekom ovog mjeseca. Naravno, uključit ćete sve što je bilo prije, uključujući one lekcije o ljubavi i govoru u svoje ime, ali također ćete morati biti dovoljno fleksibilni da vidite što to znači u stvarnom vremenu.

Bit će više trenutaka u kojima ćete biti zamoljeni da iskoračite bez privilegije retrospektivne vizije ili čak vremena za obradu. U vašim odnosima to će izgledati kao da imate dovoljno povjerenja u sebe da možete odgovoriti autentično, a da prethodno ne morate razmišljati kako vam to izgleda ili kako se osjećate.

Iako su obje avenije produktivne dok učimo svoju istinu, u određenom trenutku shvaćamo da smo takvi da više ne trebamo ispitivati ​​jesu li naše riječi ili djela autentični.

 

 

Ribe (19. veljače – 20. ožujka)

Prošlo je to nekoliko emocionalnih mjeseci za vas dok ste zaronili duboko u ono čega se najviše bojite i naučili kako s druge strane izaći ranjivijim i stvarnijim nego što ste ušli.

Samo s ljubavlju postajete stvarniji i mekši. Dopuštate da vam istroši rubove, više vas nije briga je li savršena ili besprijekorna jer je mnogo važnije kako se osjeća.

Čini se da ste bili istrošeni u određenoj mjeri u posljednjih mjesec dana i iako se još uvijek može osjećati sirovo i novo, ovo je novi način pristupa ljubavi. Bez maski, bez zahtjeva ili čak strahova koji vas mame da otplivate. Ovako se pokazujete za ljubav kada ste naučili što znači pokazati se za sebe.