U naredna tri dana: Jednom znaku će se pružiti šansa da OSTVARI VEZU sa osobom koja mu je u srcu, a jednom sa BIVŠOM LJUBAVI…

U naredna tri dana: Jednom znaku će se pružiti šansa da OSTVARI VEZU sa osobom koja mu je u srcu, a jednom sa BIVŠOM LJUBAVI…

21 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Planeti vas približavaju spoznaji koliko imate zajedničkog s određenom osobom. Uvijek ste sumnjali da se veza između vas temelji na nečemu prilično dubokom, ali možda samo kroz određeni razgovor koji danas vodite shvatite koliko je zapravo moćna. Sada nema zaustavljanja.

 

 

BIK

Ako možete staviti određenu pritužbu u kontekst i pratiti izvor pogoršanja sve do njegovih početaka u vama, tada ćete i sebi i voljenoj osobi učiniti uslugu. Ako možete vidjeti širu sliku, moći ćete razumjeti zašto se određena situacija stalno događa i tako početi djelovati na temelju tog znanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planeti vam pomažu da jasnije vidite zašto se osjećate tako dobro u društvu vašeg posljednjeg ljubavnog interesa. Ne radi se samo o tome da ova fascinantna osoba ima stil, šarm ili izvrstan smisao za humor; on također dijeli vaše gledište i mišljenja o velikom broju tema i sigurno vas može prosvijetliti o još nekoliko. Sve u svemu, potpuno ste i potpuno oduševljeni.

 

 

RAK

Razgovor je jedan od načina na koji konačno možete privući pažnju nekoga tko vas već dugo proganja svojim šarmom i stilom. Planeti vam stvaraju priliku da konačno dođete na razdaljinu za razgovor, a nakon što počnete razgovarati, oboje ćete biti zaprepašteni kako ste uspjeli tako dugo ostati izvan međusobnih života.

 

 

LAV

Znate da želite reći nešto od stvarnog značaja kako biste produbili vezu između vas i voljene osobe, ali niste sigurni koji bi pristup bio najbolji. Mora doći ravno iz vašeg srca, ali ne možete riskirati potpunu spontanost, jer bi to sve uništilo. Ipak, ako nastavite kako jeste, vaš će govor zasigurno zvučati izmišljeno. Zato budi svoj!

 

 

DJEVICA

Značajan planetarni aspekt dana daje vam izbor. Vi i vaš partner (sadašnji ili budući) mogli biste ići na bilo koji od dva načina i stoga osjećate potrebu za nekim oblikom rasprave. Međutim, u ovom slučaju vas svaki dijalog može dovesti u još dublju nevolju i zapravo neće pomoći, jer nijedno od vas nije potpuno jasno što želite. Možda bi bilo najbolje ostaviti ovaj razgovor za neki drugi dan.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2