U naredna tri dana: Jednom znaku će se pružiti šansa da OSTVARI VEZU sa osobom koja mu je u srcu, a jednom sa BIVŠOM LJUBAVI…

U naredna tri dana: Jednom znaku će se pružiti šansa da OSTVARI VEZU sa osobom koja mu je u srcu, a jednom sa BIVŠOM LJUBAVI…

21 travnja, 2024 0 By Admin

VAGA

Rasprave bi mogle ući u neka vrlo metafizička područja s obzirom na vaše bliske osobne odnose. Značajan planetarni aspekt dana otkriva da je u vašem partnerskom (trenutnom ili budućem) brodu moguće mnogo više nego što se na prvi pogled čini. Možda ćete otkriti da ste oboje zajedno dijelili prošli život ili da imate misiju u koju ćete oboje biti uključeni u ovom. Vaši će se razgovori zasigurno kretati daleko!!

 

 

ŠKORPIJA

Značajan planetarni aspekt dana čini vas vrlo svjesnim onoga što zapravo tražite od partnera. Odjednom stvarno jasno cijenite tu kombinaciju osobina osobnosti i sposobnosti izražavanja niza osjećaja koji vas stvarno oduševljavaju. Ali posljednja stvar koju sada želite učiniti je tražiti ovo. Prava osoba će se pojaviti kada dođe pravo vrijeme.

 

 

STRIJELAC

Znate što osjećate, ali ne želite razmišljati o tome. Značajan planetarni aspekt dana čini vas više nego malo nesigurnim oko toga kako reći posebnom prijatelju što vam je na umu, odnosno u srcu. Izmišljanje bilo kakvog govora zasigurno je osuđeno na neuspjeh, stoga samo budite autentični. Ljudi prepoznaju kada netko nije potpuno iskren.

 

 

JARAC

Značajan planetarni aspekt dana čini vas sigurnima u jednu stvar, a to je da niste sigurni što se događa između vas i vašeg ljubavnog interesa. Bez obzira iz kojeg kuta promatrate situaciju, čini se da nema smisla. Možda bi vam bilo bolje da prestanete nagađati, umjesto da razbijate mozak, i dopustite da se situacija razvije sama od sebe.

 

 

VODOLIJA

Možda ste malo zbunjeni oko razlike između onoga što mislite i onoga što osjećate. Zbog značajnog planetarnog aspekta dana, to dvoje može postati nepopravljivo isprepleteno, a vi možda nećete imati svoj normalan razum. Dakle, ovo ne bi bio najbolji trenutak za održavanje jedne od onih rasprava o tome kako bi stvari trebale ili bi mogle biti, jer ni sami niste baš sigurni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Ljubav je danas vrlo intelektualna stvar. Ljubavne veze ne počinju bujanjem fizičke želje, već više sposobnošću da se razgovara o svim vrstama stvari i iskusi dubok mentalni odnos. Dakle, ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom, onda ćete kroz razgovor imati najviše izgleda za uspjeh.

Stranice: 1 2