Netko ima prevelika ljubavna očekivanja, OVAJ znak će ostvariti sva svoja očekivanja, dok će OVOM svi planovi propasti…

Netko ima prevelika ljubavna očekivanja, OVAJ znak će ostvariti sva svoja očekivanja, dok će OVOM svi planovi propasti…

22 ožujka, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ovaj tjedan će vam iznijeti mnogo aspekata koji uključuju istinu. Ne samo da živite svoje, već i ako ste bili potpuno iskreni u pogledu svojih osjećaja.

Zadivljujuće je željeti nekoga zaštititi ili učiniti pravu stvar, ali to nikada ne može doći na račun povrijediti sebe. Najteži izbori su često oni koje najviše trebate donijeti. Ovaj tjedan vam može pružiti spoznaju da zapravo više nema povratka, već samo naprijed.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Zahvaljujući puno akcije unutar vašeg horoskopskog znaka ovog tjedna, bit će to jedan od velikih poteza i dubljih istina. Ne slušate uvijek sebe onoliko koliko biste trebali.

Iskoristite ovaj tjedan da se podsjetite da se ne mora sve temeljiti na logici, dovoljno je jednostavno osjetiti da je ispravno. Ovo bi trebao biti vaš kompas u svim velikim životnim promjenama koje činite, pogotovo što se tiče ljubavi.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Svatko ima dvije strane za sebe, ali vi zaista imate potpuno odvojene načine gledanja na stvari koje se često mogu promijeniti za novčić.

Ovaj tjedan može donijeti ogromnu promjenu u osjećajima koju ne očekujete. Bez obzira na njihove specifičnosti, pazite da se ne odlučite prebrzo. Dajte si malo vremena i uvjerite se da ono što osjećate zaista vrijedi promijeniti cijeli svoj život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Nemojte se bojati dopustiti da se stvari raspadnu kako biste mogli imati svoj novi početak. Koliko god vam je stabilnost u vašoj vezi i domu važna, ovo bi mogao biti tjedan da samo pustite žetone da padnu gdje god mogu.

Što više pokušavate kontrolirati stvari, manje ćete biti sretni. Time ćete također odgoditi one promjene koje bi mogle donijeti više radosti i ljubavi u vaš život, stoga se nemojte bojati jednostavno pustiti.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Razmislite o odnosu koji imate sa sobom i kako on izravno utječe na vaše odnose. Bez obzira radi li se o egu ili ideji s kim mislite da ćete biti romantično, postoji nešto unutar vašeg unutarnjeg dijela što se mora smiriti kako biste se mogli potpuno otvoriti ljubavi.

Čak i ako ste zadovoljni svojom trenutnom situacijom, ako ste iskreni prema sebi, postoji nešto za što znate da je u vašoj kontroli kako biste je poboljšali. Nemojte se bojati onoga što može biti s druge strane.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Odnosi možda nisu bili ono na što ste se htjeli usredotočiti, ali to ne znači da vam svemir ne pokazuje nešto drugačije.

Čak i ako ste u jednom trenutku izjavili da ste završili s ljubavlju ili čak drugom šansom, bili ste vođeni da preispitate svoju odluku. Ovaj tjedan donosi važan trenutak za vas da odlučite hoćete li biti dovoljno hrabri da uđete all-in ili samo želite da jeste.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2