Netko ima prevelika ljubavna očekivanja, OVAJ znak će ostvariti sva svoja očekivanja, dok će OVOM svi planovi propasti…

Netko ima prevelika ljubavna očekivanja, OVAJ znak će ostvariti sva svoja očekivanja, dok će OVOM svi planovi propasti…

22 ožujka, 2024 0 By Admin

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Kada odlučite promijeniti nešto, uvijek prolazite kroz to. Ovaj tjedan ćete ubrati prednosti toga, posebno one koje su napravljene u vezi s drugačijim činjenjem stvari u ljubavi.

Zbog toga ovog tjedna nad vama neće visjeti stara srca što znači da ćete moći uživati ​​u tome kako su slatki novi počeci, pogotovo u ljubavi.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ovog tjedna očekujte neočekivano ili u najmanju ruku ostanite otvoreni za stvari koje idu sasvim drugačije nego što ste zamišljali.

Bilo da se radi o slučajnom susretu ili početku nečega boljeg nego što je vaš par ikad zamislio, ovaj tjedan uistinu predstavlja potpuno novo poglavlje u vašem romantičnom životu. Najbolji dio je da je to samo početak.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Samo je pitanje vremena kada će se one promjene o kojima ste sanjali moći provesti. Za vas je sve o tome gdje zovete dom i tko vam se osjeća kao obitelj. Naravno, to uključuje romansu i ljubav, ali ona je veća od toga.

To je nešto što duboko utječe na osobu kakva jeste i u što ćete nastaviti rasti. Nemojte se bojati onoga što trebate učiniti za sebe isključivo iz tog razloga. Rast u ljubavi je sve.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Život se često kreće svojim tempom. Ponekad je sporije nego što biste željeli, a ponekad brže, što će biti slučaj ovog tjedna.

Možda će doći do poplave spoznaja koja će se pojaviti, što bi se moglo osjećati neodoljivo, posebno ako još uvijek kopate petama u prošlost. Ali pokušajte ostati otvoreni prema vlastitim mislima, to će vam omogućiti da budete sigurni da ćete završiti točno tamo gdje vam je suđeno.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Postoji jednostavna radost koja proizlazi iz toga što ste samo dobro voljeni. Ovo je tjedan za fokusiranje upravo na to. Iako uvijek postoji još jedna planina na koju se treba popeti i još jedan izazov za prevladavanje, dovoljno je i samo se odmoriti od života i svoju vezu učiniti prioritetom.

Nemojte se bojati ovog tjedna biti romantični i posvetite više vremena ovom području svog života nego bilo kojem drugom. Vaše srce i vaš partner bit će vam zahvalni za ono što ste učinili.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Srcu vrijeme ne znači ništa. Za vas ovo pogađa još dublju istinu. Vaše srce je cijelo vrijeme znalo tko vam je bio namijenjen i što je još važnije za što ste bili suđeni. Bez obzira na sve, nikada ne odustajete od nade.

Sada je vrijeme da prizovete te blagoslove sebi jer bi se stvari ovog tjedna mogle vrlo brzo pomaknuti. Kao što vaše srce nikada nije odustalo od nade, nemojte se bojati koliko se sve to brzo spaja. Tako radi sudbina.

Stranice: 1 2