U narednoj sedmici dolazi do LJUBAVNIH PROMJENA koje OVI znakovi ni u snu NE OČEKUJU!

U narednoj sedmici dolazi do LJUBAVNIH PROMJENA koje OVI znakovi ni u snu NE OČEKUJU!

2 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Sada možete prijeći od toga da vas kontrolira ljubav do potpunog oslobađanja od manipulativne romantike – sve u jednom tjednu. Dvije intenzivne konjunkcije u četvrtak će vam dati prave alate da shvatite točno koji vas toksični obrasci u ljubavi potencijalno vuku prema dolje predugo. Možete ih planirati prevladati na bilo koji način. U nedjelju, možete provesti taj plan u djelo. Konačno se sklanjate s puta u pitanjima srca. Bilo je i vrijeme!

 

BIK

Pripremite se za velike snove! Položaj planeta u srijedu pomoći će vam da težite novim visinama u ljubavi. Koristite ovu lunaciju da manifestirate ono što uistinu želite. Ako ste slobodni, moguće je da će vaša društvena mreža stvoriti novi put do romantike. Vaš vršnjak možda poznaje nekoga tko nekoga poznaje – shvatili ste. Budite otvoreni da iskoristite priliku za novu vezu! Ako ste u vezi, onda bi vi i vaš partner mogli imati zajedničko duhovno buđenje u četvrtak. Ovo bi ozbiljno mogla biti veza između vas dvoje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovaj tjedan mogao bi se pokazati iznimno unosnim, pogotovo ako ste u vezi i dijelite financije sa svojim partnerom.  Moguće su vijesti o velikom novcu, a vjerojatno su na ovaj ili onaj način vezane uz vašeg partnera. Možda će čuti za nagodbu, nagradu za nasljedstvo ili dobro ulaganje. Kakvi god bili detalji, možete ih proslaviti! Ako ste slobodni, možda ćete poželjeti ostati slobodni i nakon nedjelje! Ne želite da ljubav stane na put vašem osobnom razvoju – i odjednom vam se čini da bi mogla.

 

RAK

Pripremite se za nalet struje u vašem ljubavnom životu! Vaša bi draga mogla zaista istupiti i pokazati vam koliko odlučna i moćna može biti. Što god vam je potrebno, znate da vam partner može pružiti ruku pomoći, pobrinuti se da se osjećate tako voljeno i sigurno. Singl? Moguće je da će vas progoniti netko tko je zainteresiran da vas dublje upozna, tijelom i dušom.

 

LAV

Trenutno postoji izvanredna mogućnost da doživite emocionalni proboj koji će vam pomoći da shvatite da je u ljubavi moguće više nego što ste se usudili zamisliti. Astralno energija će vam pomoći da ublažite sve one grube rubove koje ste možda razvili oko svog srca kako biste mogli biti otvoreni za svaku novu ljubav koja dolazi. Ako ste već u vezi, vjerojatno vam je na umu predanost. Zvijezde vas potiču da shvatite da prava ljubav nije zatvor. To vas zapravo može osloboditi!

 

DJEVICA

Intenzitet bi mogao zagrijati vaš trenutni romantični scenarij – možda ga malo zagrijati nego što ste očekivali! Položaj planeta može unijeti opsesivan, sudbinski osjećaj u svaku ljubavnu vezu. Može biti otrovno – i ako osjećate taj nekontrolirani osjećaj ovisnosti o ovoj osobi, znat ćete da je to potencijalno loša romansa. S druge strane, ovo bi mogao biti najiscjeljujući, duboko transformirajući susret koji ste ikada imali. Morat ćete poštovati svoju intuiciju da biste znali razliku. Zvijezde vas inspiriraju da počnete nešto novo s trenutnim partnerom ili postanete ekskluzivni s nekim s kim izlazite.

VAGA

Vaš ljubavni život uskoro će postati vrlo zanimljiv. Zapravo, drugi ljudi bi vas mogli pogledati i pomisliti da ste poludjeli. To je u redu – ne morate brinuti o njihovom mišljenju! Umjesto toga, pripremite se da krenete u potpuno novom smjeru u pitanjima srca. Da, ovo je netradicionalno i moglo bi vas čak šokirati koliko ste spremni izaći iz svoje zone udobnosti, ali imate sposobnost učiniti upravo to. To vas može okrijepiti i natjerati da se zapitate hoće li smjer u kojem se krećete donijeti trajnu sigurnost. To ostaje za vidjeti. Za sada samo imajte vjere i nastavite dalje!

 

ŠKORPIJA

Nebo je granica kada je u pitanju vaš ljubavni život! Ovaj mladi Mjesec je posebno blagoslovljen, jer stvara onoliko obilja u vašem ljubavnom životu koliko možete podnijeti. Što se nadate da će se dogoditi? Zaželi želju – i gledaj kako se ostvaruje. To bi moglo uključivati ​​nešto poput upoznavanja ljubavi svog života, bebe s partnerom od povjerenja ili saznanja da osoba u koju ste već zaljubljeni ima nevjerojatno iznenađenje za vas.

 

STRIJELAC

Vaš se um ovog tjedna otvara na fascinantne načine u vezi s ljubavlju. Mišljenja koja imate o potencijalnim romantičnim partnerima možda će postati eklektičnija nego ikad. Također biste mogli odjednom prijeći od vrednovanja praktičnosti i materijalne stabilnosti kod potencijalnog partnera do shvaćanja da, ako nemate sjajnu mentalnu povezanost, onda zapravo nema ničeg vrijednog nastojanja! Konkretno, ako imate situaciju u kojoj sretnete nekoga tko izgleda dobro na papiru, ali vam srce ne kuca brže, onda ćete morati biti iskreni sa sobom. To zapravo i nije ono što želiš.

 

JARAC

U svakom trenutku možete otkriti nevjerovatne dubine u svojoj trenutnoj priči o ljubavnom životu. Ako ste u vezi, možda ćete se sve više vezati za svog dragog. Zapravo, možda ćete se malo previše čvrsto držati za njih, stoga pripazite! Ako ste zaljubljeni u nekoga, budite svjesni svog ponašanja. Možda ćete nenamjerno ispasti prepotentni, čak i ako se osjećate kao da ste samo znatiželjni. Potpuno samac? Mogao bi postojati netko tko ima oči na tebi. Ne paničite!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovog tjedna vaš ljubavni život prelazi iz žaljenja u uzlet! Ovo bi se moglo činiti kao slamajući kraj romantičnog sna kojeg ste predugo držali. Istina je da možda postoji netko za kojim ste žudjeli, a tko vam se baš i ne sviđa, i vrijeme je da to pustite. Opsjednutost nekim ili jurnjava za njim neće vam donijeti pravu ljubav – samo će stvoriti razočaranje. Odjednom možete biti sigurniji, hrabriji i uravnoteženiji u svojim romantičnim aktivnostima. Veselite se romantičnim nagradama iz svemira!

 

RIBE

Možda ćete se kasnije ovog tjedna osjećati kao da ste najsretnija osoba na planeti! Astralna energija srijedu vam donosi  romantičnu sreću. Ova lunacija usko je povezana s prostranstvom Jupitera, pokazujući kako vam svemir pokušava pomoći da dobijete ono što želite od života i u stvarima srca. Vaša vjera u pozitivan ishod može to učiniti – samo nemojte prestati vjerovati! Ako ste u vezi, do kraja tjedna vi i vaš partner mogli biste žudjeti za više samoće zajedno. Razmislite o povlačenju para ili jednostavnom odvajanju od svog užurbanog rasporeda i nakratko izostanku iz mreže.