U sedmici do 10. marta Karma će OVIM znakovima vratiti OPTIMIZAM i konačno im pokloniti SREĆU!

U sedmici do 10. marta Karma će OVIM znakovima vratiti OPTIMIZAM i konačno im pokloniti SREĆU!

1 ožujka, 2024 0 By Admin

OVAN

Spremni ste koristiti sve raspoložive resurse i isprobati eksperimentalne pristupe dok posao ne bude obavljen. Ipak, trebali biste paziti da ne izgubite fokus i osjećaj jednostavnosti koji bi sve mogao olakšati. Nemojte komplicirati stvari koje već imaju jednostavna rješenja.

Ostanite zaigrani, slobodni u donošenju odluka koje će vas izmamiti osmijehom i ne dopustite da ozbiljnost trenutka sa svim entitetima oduzme vaš dječji duh. Koliko god morate biti odgovorni i strpljivi, ipak će vam trebati vremena da se malo zabavite i okružite pozitivnom energijom.

Ovotjedna afirmacija: “Život je zabavan.”

 

BIK

Konačno se nazire rješenje nakon tjedana provedenih vraćajući vas starim i zaboravljenim problemima, borbama iz prošlosti i vezama kojih se nikada niste uspjeli osloboditi. Do kraja tjedna stvari će početi dobivati ​​više smisla i uskoro ćete ponovno pronaći svoj fokus i okrenuti se zdravoj rutini zbog koje se osjećate lijepo i dosljedno.

Ne trebaju vam više iznenađenja, ali neka se ne mogu izbjeći. Dišite duboko kada ste suočeni s novim izazovom i tražite rješenja zbog kojih se osjećate vrijednijim i cijenjenim od strane vas ili vaše okoline.

Ovotjedna afirmacija: “Zaslužujem da se osjećam voljeno.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Brige postaju sve veći problem. Ono što ste mislili da oslobađa, ne ispada onako kako ste planirali. Potrebni su vam dubinski pogledi i savjetovanje sa profesionalcima, ljudima koji su već postigli cilj ili su prošli slična iskustva. Iako bi vam samoća mogla pomoći da dođete do stanja mira, ozbiljni razgovori bi vam mogli pomoći da se oslobodite.

Pažljivo njegujte svoje granice, posebno s voljenim osobama i onima koji osjećaju da im nešto dugujete zbog veze koju ste nekada imali. Morate ostati stabilni, na svojim nogama i rješavati stvari koje zapravo ne ovise o vama i koje ne bi trebale biti uvjetovanost bilo koje vrste.

Ovotjedna afirmacija: “Usredotočen sam.”

 

RAK

Kada dosegnete dovoljno visok položaj, pitanja moralnog prosuđivanja mogu postati mutna ako je vaša slika zamagljena generacijskim uvjerenjima ili egom.

Nove ljubavne priče vjerojatno neće procvjetati do kraja tjedna, ali stare bi mogle. Očistite svoj ormar, učinite ono što ste već neko vrijeme htjeli učiniti za svoje tijelo, učinite stvari lijepim i šarenim, kako biste otvorili vrata za bolje razumijevanje i stabilnost emocionalnog kontakta koji se konačno približava.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem svoje želje.”

 

LAV

Više niste raspoloženi za razgovor. O nekim se pitanjima previše raspravljalo bez rezultata da bi ih pratili, a s ovom slikom nešto nije u redu. Problemi koji su se gomilali tijekom vremena mogli bi biti iznimno zamorni ovaj tjedan, posebno na njegovom početku. Odmorite svoj um, idite u šetnju, stupite u kontakt s prirodom i promijenite okolinu kako biste stekli perspektivu.

Ako vam je potreban odmor, ovo je pravo vrijeme da uzmete slobodan dan i provedete ga izvan uobičajene rutine, s dobrim prijateljem ili nekim koga volite. Intimnost koja se gradi u nedostatku dijaloga može biti duboka. Neka vam osjećaji osvjetljavaju put i slijedite vaše instinkte ako se nepovjerenje pojavi naizgled niotkuda.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem svojim instinktima.”

 

DJEVICA

Iako bi neke stvari mogle postati malo teže u sljedećih nekoliko dana, osjećat ćete se dobro vidjeti kako se materijaliziraju i postaju praktičnije izvedive. Tehnički i energetski zahtjevi su visoki. Dovoljno se odmarajte i pametno uložite svoje resurse kako ne biste donosili odluke koje će vašu energiju raspršiti na neproduktivan rad.

Timski rad nije toliko obećavajući koliko može biti. Nemojte se previše oslanjati na druge, slijedite ih, ali delegirajte odgovornosti koje niste na vama. Važno je zadržati ravnotežu. Oslobodite kontrolu nad širim okruženjem kako biste povratili kontrolu nad vlastitim životom.

Ovotjedna afirmacija: “Gradim vlastitu budućnost.”

VAGA

Da biste izračunali svoje gubitke, morat ćete vidjeti otvorena vrata ispred sebe koja ste usput zatvorili. Krivnja kvari imidž i umjesto da se osjećate krivim ili slabim, promijenite perspektivu onoga što su vas loši izbori naučili i što danas možete učiniti u svom životu. Biti prisutan ovdje i sada je najveća vrijednost.

Dok gradite stepenice korak po korak, mogli biste izgubiti strpljenje ili se osjećati obeshrabreno odbijanjem ili načinom na koji vas drugi ljudi vide u ovom trenutku. Ostanite samouvjereni i smireni, znajući da postoji pravo mjesto za vas i nećete propustiti važnu priliku kada stigne.

Ovotjedna afirmacija: “Vrijedan sam uspjeha.”

 

ŠKORPIJA

Dok se pokušavate kretati u jednom smjeru, čini se da vas drugi doziva. Odluke nisu lake početkom tjedna i morate ostati usredotočeni na konačni cilj kako biste izbjegli male smetnje na putu. Nije sve vrijedno vašeg vremena ili energije, pogotovo ako se osjećate uvjetovano krenuti prema tome i popustiti.

Inspirirajte druge koliko god možete dobrim djelima i vlastitim napretkom. Izbjegavajte pokušavati promijeniti njihove perspektive i stvarnost, jer oni istinski mogu promijeniti svoje živote samo sami. Dopustite ljubavi da obavi posao i gledajte svoja posla, stvarajući prostor za oživotvorenje vlastitih vizija.

Ovotjedna afirmacija: “Ostvarujem svoju viziju.”

 

STRIJELAC

Konačno dolazite do točke u kojoj se osjećate inspirirano i želite napraviti sljedeći korak u određenom smjeru. Iako ste opterećeni malim ili zamornim obavezama, nećete imati problema nositi se s njima za viši cilj i planove koji uključuju puno veće korake. Zadržite neke informacije za sebe dok ne budete sigurni da ste usredotočeni.

Uzbuđenje će se pojaviti čim se sjetite otvorenih vrata koja čekaju ispred vas. Neke stvari se ponovno čine mogućim i neko vrijeme ste ih smatrali nedostižnim. Osjećaj slobode je pojačan, a mali zastoji vas dugoročno neće odbaciti.

Ovotjedna afirmacija: “Ja stvaram svoje prilike.”

 

JARAC

Neočekivani zaokret mogao bi dovesti nove ljude u vaš život, zbog čega biste preispitali neke od svojih prioriteta. Ljubavne priče koje su postale kisele ovih dana imaju način da funkcioniraju, ono što je pokvareno sada je donekle popravljeno, a vi ste spremni za novi pogled na vlastite osjećaje.

Trebat će vam trenuci u samoći, u okruženju koje ne uznemirava previše osjetila, da biste stupili u kontakt sa svojim stvarnim potrebama. Nemojte da vas ometa previše razgovora i društvenih kontakata koji pokazuju crvene zastavice ili nepoštovanje koje vam oduzima previše energije.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem u sebe.”

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Stvari su se dovoljno usporile da bi se svele na praktičnu razinu. Temeljite svoje ideje, korak po korak, umjesto da svoje misli raspršite u brojnim smjerovima. Ne morate sve obaviti odmah i sve što trebate je jedan stabilan cilj, u skladu s vašim sustavom vrijednosti, koji će vam dati inspiraciju i motivaciju.

Slušajte dobru glazbu, nabacite osmijeh na lice i dajte svom životu novu boju. Uz ton zadovoljstva i radosne aktivnosti, lakše ćete se nositi sa bilo kojom stresnom ili teškom stvari. Ostavite si prostora za umjetničko izražavanje i zdravo kretanje.

Ovotjedna afirmacija: “Fleksibilna sam.”

 

RIBE

Tjedan počinje zbunjujućim informacijama, razgovorima koji nemaju previše smisla ili se osjećaju drugačije nego prije, i energijama raspršenim na previše stvari odjednom. Potrebna vam je zdrava aktivnost i rutina koja će vas držati usredotočenim na vlastite potrebe, ili biste se mogli razdvojiti da zadovoljavate potrebe drugih i pokušavate pronaći sredinu.

Prije nego što date sve od sebe bilo kome, provjerite ima li dovoljno podrške i uzajamnosti u vašem svijetu. Ravnoteža je ključ svake dobre namjere, tako da možete ostati praktični i dobro utemeljeni, dok dijelite najbolje od sebe s onima kojima je potrebna podrška.

Ovotjedna afirmacija: “Ja sam uravnotežen.”