U Martu se BIVŠA LJUBAV vraća u živote OVIH znakova, a OVAJ znak će ZAPOČETI VEZU!

U Martu se BIVŠA LJUBAV vraća u živote OVIH znakova, a OVAJ znak će ZAPOČETI VEZU!

26 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovog mjeseca će bračni parovi vjerojatno uživati ​​u dobrim odnosima, a intimnost će odatle samo rasti. Međutim, planetarne konjunkcije također predviđaju neke sukobe ega i nesuglasice, pa ćete ih možda morati pripaziti. Slobodni mogu upoznati potencijalnog partnera, ali opet, preporučljivo je ne biti grubi u vašoj komunikaciji, jer to može dovesti do nepovoljnih okolnosti. Od svog partnera možete očekivati ​​lijepe darove, a na kartama bi moglo biti i romantično putovanje. Ako toj posebnoj osobi izrazite svoju ljubav, možda ćete doći i na spoj s njom!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovog mjeseca vjerojatno će vam na ruku ići Venera, gospodar znakova, kao i razlog za ljubav ili romansu. Naročito bi bračni parovi mogli imati koristi i dobiti od toga. Prednosti dolaze ne samo u novčanom smislu već i u obliku prijateljstva, koje je već dugo izostalo. To bi osiguralo potrebnu pozitivnu energiju, dodatno poboljšavajući povezanost. Za samce ili one koji traže kompatibilnog supružnika, mjesec je osrednji. Ovo neće biti mjesec u kojem ćete naučiti biti strpljivi. To je osobito istinito tijekom trećeg i četvrtog tjedna u mjesecu. Pokušajte zadržati svoje emocije za sebe i nemojte ih dijeliti s nekim tko ih ne bi cijenio. Također, pričekajte pravo vrijeme da svoje osjećaje prenesete nekome za koga vjerujete da vas može u potpunosti razumjeti.

 

 

BLIZANCI

Zbog sporova s ​​egom i neizvjesnih prepreka koje proizlaze iz prošlih grešaka, vaš ljubavni život može imati uspone i padove. Preporuča se da izbjegavate suvišne rasprave i da se suzdržite od okrivljavanja jedni drugih za greške iz prošlosti. Uspjeh promaknuća ili povećanja njihovog supružnika vjerojatno će učiniti bračni par radosnim. Postoji velika šansa da ćete biti prebačeni na novo mjesto.
Ova vrijeme možda neće omogućiti jednostavan pristup vašem željenom partneru za samce. Moguće je da ćete primiti poziv ili se sastati s bivšim partnerom, što bi vas moglo iznenaditi. Zbog mogućnosti iznenadnog sukoba koji proizlazi iz lažne obveze, preporuča se da ispunite svoja obećanja. Postoji velika šansa da ćete se osjećati ograničeno u svojoj vezi. Zbog nekog teškog tranzita, pokušajte biti strpljivi i pričekajte da se stvari postupno poboljšaju kako tranzit prolazi.

 

 

RAK

Prema ljubavnom i bračnom horoskopu za osobe rođene u ovom znaku, život vam možda neće biti jednostavan. Iako bi neki ljudi željeli pronaći nove ljubavne partnere ili se povezati s ljubavnim suputnikom, možda se ne slažete oko nekih pitanja. Prema bračnom horoskopu  postoje razlike u vašim razmišljanjima sa supružnikom. Vaše impulzivne i agresivne osobine također mogu stvoriti energiju za žestoke rasprave i bitke s egom. Takva hitna odluka može ugroziti strastvene trenutke para. U teškim trenucima nastojte smiriti svoje napete živce kako ne biste oštetili napore vaše ljubavne veze. Održavajte emocionalnu kontrolu i uđite u vezu otvorenog uma. Budite otvoreni i iskreni prema svojim problemima i pokažite empatiju za osjećaje jedni drugih. Prema horoskopu ljubavi i odnosa, povoljna faza kasnije u mjesecu nudi intimne interakcije s vašim ljubavnim partnerom.

 

LAV

Ovaj mjesec može biti podijeljenih osjećaja iz razloga što sam početak mjeseca možda neće biti sjajan. Početkom mjeseca mogli bi se suočiti sa ozbiljnim problemima koji će vam u tom trenutku djelovati nerješivim. Neke tajne iz prošlosti mogle bi doći do vaše voljene osobe. To svakako nije trebala biti tajna, već ste na vrijeme trebali otvoreno porazgovarati o tome sa vašim partnerom. No druga polovica mjeseca donosi mir i sklad u vašu vezu, stoga taj problem neće ostaviti traga na vaš odnos. Ovo je idealno vrijeme za one koji nisu u vezi, jer ovo vrijeme pogoduje za sklapanja novih veza.

 

 

DJEVICA

Početkom ovog mjeseca vjerojatno će vaš ljubavni život biti na putu za roller coaster, što će vas dovesti u neizvjesnost. Dugotrajna veza može se suočiti s poremećajima u određeno vrijeme, osobito početkom ovog mjeseca. Planeti bi vas mogli potaknuti da krenete naprijed ovog mjeseca i produbite ljubavnu vezu vaše veze kako se mjesec odvija. Sredina mjeseca će vjerojatno biti ključna u smislu ljubavi. Provođenje kvalitetnog vremena sa voljenom osobom i ponovno oživljavanje romantike u vašoj vezi može vam pomoći da povratite užitak ljubavnog života. U drugoj polovici mjeseca vaša veza može procvjetati. Imajte na umu, međutim, da snažno partnerstvo ovisi o dvosmjernoj komunikaciji. Posljednja faza ovog mjeseca mogla bi poboljšati vaše izglede za romantiku, zadovoljstvo i kreativno izražavanje—dobro vrijeme za samce jer će vjerojatno pronaći svoju srodnu dušu.

VAGA

Ovaj mjesec ima potencijal da počne na visokom nivou, donese mir i sklad. Najvjerojatnije će vam ljubavni život biti u izvrstan, kao i vaša veza. Moglo bi biti prekrasno vrijeme da napravite korak naprijed u svom romantičnom životu. Kako mjesec bude odmicao, planeti bi mogli raditi u vašu korist. Vjerojatno će povećati vaše šanse da pronađete ljubav. Očekuje se da će sredina ovog mjeseca uliti novu vitalnost u vaš romantični život. Međutim, može doći do žestokih rasprava, stoga nastavite s oprezom i strpljenjem tijekom tog razdoblja. Drugi dio ovog mjeseca izvrsno je vrijeme da razjasnite i shvatite svoj odnos. Možda će doći do nekih smetnji, ali možda ćete dobiti planetarnu pomoć, što bi mogao biti početak novog poglavlja u vašem ljubavnom životu ispunjenom radošću i srećom. Ovo je također izvrstan trenutak da riješite sve otvorene brige i produbite svoje prijateljstvo.

 

 

ŠKORPIJA

Vaš ljubavni život možda neće biti osobito lijep ovog mjeseca, prema mjesečnom ljubavnom horoskopu. Postoji šansa da bi partneri imali nesuglasice i nesporazume. Nakon druge polovice mjeseca vaši problemi u vezi mogu biti prevladani, a možete dogovoriti romantičan odmor s partnerom. Samci se mogu zaljubiti u prijatelja. U drugoj polovici mjeseca možete dogovoriti romantičnu prosidbu. Ako ste u braku, vjerojatno ćete imati problema početkom mjeseca. Ova pitanja i nesuglasice trajala bi do sredine mjeseca. Preporuka je da ostanete mirni i da ne odustajete jedno od drugog. Provedite što je više moguće kvalitetnog vremena jedno s drugim, zadržavajući kontrolu nad svojim govorom. Nakon toga mogu se riješiti vaši bračni problemi i možda ćete bolje razumjeti ovo razdoblje.

 

STRIJELAC

U svom bračnom životu i životu u vezi možete naići na neke uspone i padove, prema mjesečnom horoskopu veze. Sredinom mjeseca situacija se može pogoršati. Možda ćete morati naučiti regulirati svoje riječi i suzdržati se od grubog jezika kako biste izbjegli probleme u svom braku. Kao rezultat toga, morate pristupiti tom pitanju s oprezom i pažnjom. Postoji šansa da vas ljubavnik napusti. U stresnim okolnostima trebali biste ostati prisebni i smireni. Vaša veza može postati dosadna zbog toga. Ako želite da vaš odnos s partnerom bude skladan, trebali biste nastojati biti malo više nada i praktičniji. Izbjegavajte svađu oko beznačajnih pitanja; inače, ovi manji nesporazumi mogu uzrokovati da se udaljite od svog partnera.

 

 

JARAC

Prema mjesecnom ljubavnom horoskopu, sada je najbolje vrijeme da svom bračnom drugu izrazite svoje ljubavne i nježne misli, jer ovaj mjesec donosi povoljan period za ljubavnike. Vi i vaš partner možete se sastati i razgovarati o važnim pitanjima koja mogu odrediti vaš budući životni put. Samci se mogu divno provesti sa svojim partnerom. Svoju dragu možete zaprositi ovaj mjesec jer su vam zvijezde poređane u korist. Možda ćete moći dobiti njegovo ili njezino odobrenje. Bračni parovi trebaju izbjegavati nepotrebne sporove, jer mogu dovesti do frustracije. Potrudite se steći što više uvida. Ovo je trenutak za rad na poboljšanju napete veze. Pogotovo ako ste ranije imali nesuglasice ili svađe. Sve se to može zaustaviti, a vi možete živjeti zdravijim i ispunjenijim životom. Domoroci koji hodaju jedni s drugima planiraju se vjenčati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Ovaj mjesec može donijeti slatke i kisele okuse u ljubavnim brigama, prema mjesečnom ljubavnom horoskopu. Vaš ljubavni život može imati uspona i padova, ali možete prevladati sve prepreke ako zadržite međusobno razumijevanje i povjerenje. Zamišljate li svoju budućnost sa svojim partnerom, cijenite ga i ne uzimajte zdravo za gotovo. Planetarna usklađenja donose povoljne uvjete bračnim parovima. Vaš brak može biti revitaliziran i možda ćete moći kvalitetno provoditi vrijeme sa svojim supružnikom. S druge strane, tijekom ovog mjeseca vaša djeca mogu zahtijevati puno pažnje i brige. Za mnoge parove koji su dugo tražili ovaj mjesec je također prekrasno vrijeme za početak planiranja drugog djeteta.

 

 

RIBE

Ako uspijete održati ravnotežu između osobnog i profesionalnog života, ovaj mjesec može biti povoljan za vašu vezu. Venera ukazuje na to da biste trebali nastojati provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i dati mu neke darove kako teški prolaz ne bi utjecao na vaš odnos. Mars može izazvati nestrpljivost, što može negativno utjecati na vaš odnos. Zbog sporova s egom i neizvjesnih prepreka koje proizlaze iz prošlih grešaka, vaš ljubavni život može imati uspone i padove. Preporuča se da izbjegavate suvišne rasprave i da se suzdržite od okrivljavanja jedni drugih za greške iz prošlosti. Zbog mogućnosti iznenadnog sukoba koji proizlazi iz lažne obveze, preporuča se da ispunite svoja obećanja.