CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU kome će mjesec MART biti NAJBOLJI MJESEC IKADA, a tko će rješiti probleme za koje je mislio da nikada neće uspjeti…

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU kome će mjesec MART biti NAJBOLJI MJESEC IKADA, a tko će rješiti probleme za koje je mislio da nikada neće uspjeti…

26 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesec će vam vjerojatno pružiti novi početak vaše karijere i osobnog života. Najprije govorimo o karijeri, Jupiter i Saturn mogu vas potaknuti da prevladate svoje strahove i istražite nove teritorije. Vaš će naporan rad vjerojatno biti prepoznat, a možda ćete biti i nagrađeni za to. Tranzit Venere također vam može pomoći da postanete umjetnički i kreativni u svom poslu. Ako tražite posao, velike su šanse da ćete ga dobiti. Ipak, preporučljivo je ne svađati se s poslovnim partnerima kako biste izbjegli nepotrebne sukobe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovaj mjesec trebalo bi provesti analizirajući i donositi odluke o budućnosti dok planirate svoju budućnost, posebno u svim glavnim aspektima vašeg života, kao što su ljubav i romansa, karijera, financije, obrazovanje studenata, pa čak i cjelokupno zdravlje onih rođenih pod ovim znakom. Ovaj mjesec pazite da u životu ne radite nikakve kompromise. Kada planirate unaprijed, a zatim započnete mjesec, rezultati mogu gotovo uvijek biti povoljni za vas.

Jedini savjet koji vam možemo dati je da ostanete hladni. I vama bi dobro došao optimizam bliske budućnosti, jer sve ima svoje vrijeme. Pobrinite se da vam dobici budu na dohvat ruke. To vam može omogućiti postizanje najboljih rezultata u nadolazećim mjesecima. Osim toga, u smislu planiranog djelovanja, druga polovica mjeseca bila bi plodnija. To znači da biste trebali razviti i izvršiti svoj plan u drugoj polovici mjeseca.

Osim toga, rashodi mogu rasti u drugom dijelu mjeseca. Iako to ne izaziva zabrinutost, ako zadržite pesimističan stav, zaključak možda neće biti povoljan za vas. Pratite svoje troškove i unaprijed dogovorite poreze. To vam može omogućiti da u budućnosti imate koristi na sve moguće načine. Osim toga, ovo je mjesec kada duhovno iscjeljivanje može zauzeti središnje mjesto. Zbog molitvi i dobrih namjera vaše zdravlje može biti zaštićeno.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec vjerojatno će biti naporan jer pokušavate sve dovesti u red i raščistiti probleme koji su već dugo neriješeni. Stvari bi se mogle postupno promijeniti, stoga biste trebali strpljivo unaprijed napraviti plan kako biste izbjegli bilo kakav nepotreban stres. Postoji velika šansa da ćete imati novu priliku u životu u vezi sa svojom strašću ili ćete se odmoriti od svoje rutine. Ovaj mjesec neće biti sjajan financijski mjesec za vas, prema vašem planu.

Može doći do neočekivanih izdataka za rodbinu i prijatelje. Ovo nije povoljan mjesec za brige vezane za kredite. Ovaj mjesec, osiguranje ili malo ulaganja mogu vam biti od koristi. Oni od vas koji ste studenti trebali bi poboljšati svoje vještine i nastojati uspostaviti ravnotežu između osobnog i profesionalnog života. Zbog obiteljskih ili međuljudskih problema, možete se odvojiti od studija, što utječe na vašu spremnost.

Ova godina možda neće omogućiti jednostavan pristup njihovom idealnom suputniku za samce i možda će morati dugo čekati. Moguće je da ćete primiti poziv ili se sastati s bivšim partnerom, što bi vas moglo iznenaditi. Kao rezultat Ketuovog tranzita, očekujte porast radnog opterećenja. Možda ćete biti uspješni ako radite u području istraživanja. Postoji mogućnost neočekivanog uspjeha u medicinskom području, a vi imate pristojne šanse da dobijete solidan učiteljski posao.

 

 

RAK

Ovaj mjesec, prema vašem mjesečnom horoskopu, mogao bi vas blagosloviti prosperitetnom energijom u smislu prihvaćanja ponude za novi posao, profesionalnih postignuća i stabilnosti karijere. Osim toga, većina stanovnika mjesečnog horoskopa ovog horoskopskog znaka predviđa profesionalni napredak. Kako mjesec bude odmicao, vjerojatno ćete postati više zainteresirani za provođenje istraživanja. U isto vrijeme, možda ćete morati ostati oprezni u pogledu svog zdravlja ovaj mjesec.

Vaša obitelj može biti podrška i ohrabrivanje dok radite na vašim osobnim i profesionalnim ciljevima. Većina domorodaca možda treba biti oprezna u svom bračnom životu jer stvari možda neće ići kako je planirano. Ovaj mjesec vaš odnos s poslovnim partnerima može vam biti izvor tjeskobe. Ovaj mjesec će oni koji slave godišnjicu braka vjerojatno provesti kvalitetno vrijeme na udaljenom mjestu. To bi moglo u potpunosti olakšati vaše misli.

Također, domoroci mogu putovati izvan zemlje, ali moraju poštovati njezine propise kako bi spriječili ulazak u nepotrebne poteškoće. Jedini savjet koji vam mogu dati je da pratite svoje izdatke. Ako ste nepažljivi sa svojim novcem, to može značajno utjecati na vašu štednju. Nikada nemojte trošiti novac bez razmišljanja o tome koliko trenutno trošite. Nadalje, ovaj mjesec je idealan za ulaganje u nekretnine i ostvarivanje povrata kao sekundarnog ulaganja

 

LAV

Dobrodošli u novi mjesec,! Vaša prirodna sklonost da napustite vezu nakon što su uzbuđenja romanse nestala, ovaj put vam može uzrokovati samo emocionalnu patnju. Dakle! izbjegavajte ozljeđivanje drugih i sebe. Kad vam je intelekt tup, mogli biste se više protiviti svemu što vam može donijeti ljepotu i sklad. Oko vas se odvija teška kriza i unatoč tome koliko vas to nervira, možda ste jedini koji možete djelovati smireno i objektivno.

Kako ovog mjeseca budete provodili više vremena sa svojom novopronađenom ljubavlju, možda ćete otkriti kvalitete koje posjedujete kao osoba, kao što su divan, inteligentan i velikodušan.
Vaši zauzeti rasporedi sigurno su vas dugo spriječili da imate romantične trenutke s partnerom. Odmorite se od svoje užurbane rutine i provedite vrijeme sa svojim mužem i djecom kako biste povratili sklad koji vam je nedostajao dugo vremena.

Potreban vam je netko tko može učiniti da se osjećate posebno jer ste nesigurni. Trenutno ste u sretnoj poziciji da brzo pronađete nekoga tko bi mogao unijeti mentalnu snagu i sklad u vaš život. Kada je u pitanju donošenje osobnih odluka, imate vlastito filozofsko razmišljanje koje vas vodi. Ovaj mjesec bi vam mogao biti korisniji i možda ćete osjetiti olakšanje što se možete osloniti na njega. Kompulzivno jedenje i pijenje radi bijega može biti štetno za vaše zdravlje.

 

 

DJEVICA

Neke komplicirane brige mogu vas i dalje mučiti na poslu kako mjesec odmiče, ali polako! Budući da ćete vjerojatno postupno dolaziti do korisnih rezultata. Možda ćete smatrati da je vaš zadatak jednostavan. Drugi dio mjeseca mogao bi najvjerojatnije otvoriti nove prilike za napredovanje na poslu. Poslovni čovjek može riješiti određene neriješene poteškoće u ovom okruženju. Iako bi vaš financijski razvoj mogao biti spor u početku ovog mjeseca, vaša bi se bilanca s vremenom mogla poboljšati. Kako mjesec prolazi, u drugoj polovici ovog mjeseca možete naići na komplicirane financijske probleme.

Mora biti moguće otplatiti zajam koji se koristi za kupnju imovine. Početkom ovog mjeseca vjerojatno će vaš ljubavni život biti na putu za roller coaster, što će vas dovesti u neizvjesnost. Planeti bi vas mogli potaknuti da krenete naprijed ovog mjeseca i produbite ljubavnu vezu vaše veze kako se mjesec odvija. Tijekom druge polovice mjeseca vaša veza može procvjetati. Početkom ovog mjeseca može doći do nekih smetnji u vašem učenju.

Kako mjesec odmiče, možda ćete otkriti nove načine učenja i dijeljenja te nove sustave znanja koji su od pomoći u općem razvoju. Vaša vitalnost može ostati visoka, ali naporniji rad može uzrokovati zdravstvene probleme. Oko sredine ovog mjeseca vjerojatne su zdravstvene peripetije. Međutim, tijekom cijelog tog vremena, nema potrebe za zabrinutošću. Unatoč određenim promjenama, planeti vam mogu pomoći u održavanju zdravlja.

VAGA

Tijekom ovog mjeseca možete imati izvrsne izglede za napredovanje u karijeri. Neke teške brige mogu vas isprva nastaviti iritirati, ali loša situacija možda neće dugo trajati i na kraju ćete možda primijetiti neke sjajne ishode. Ako ste u poslu, čini se da vam planetarne sile idu u prilog. Donošenje bilo kakvih financijskih odluka na početku ovog mjeseca trebalo bi biti polagano i postojano. Ambiciozni napori za stjecanjem kratkoročnih koristi mogu rezultirati nepotrebnim opterećenjem.

Možda ćete se suočiti s nekim kompliciranim financijskim izazovima tijekom ovog mjeseca. Unatoč zdravom novčanom toku, faza zatvaranja može zahtijevati dodatnu financijsku pažnju. Vaš će romantični život vjerojatno biti u pristojnoj formi, kao i vaša veza. Druga polovica ovog mjeseca izvrsno je vrijeme da steknete uvid i razumijevanje vaše veze, kao i da riješite neke hitne brige kako biste je poboljšali. Početkom ovog mjeseca vaša bi kreativnost mogla biti na vrhuncu.

Međutim, kako mjesec odmiče, vaše nepravilno ponašanje može uzrokovati probleme u učionici. Tijekom druge polovice ovog mjeseca, planeti bi mogli favorizirati vaše učenje novih stvari i provođenje istraživanja. Vaši mentori vam mogu pomoći i kao rezultat toga možete postići obećavajući napredak u svom studiju. Tijekom ovog mjeseca očekuje se poboljšanje vašeg zdravlja. Uz iznimku nekoliko manjih zdravstvenih poteškoća na početku mjeseca, trebali biste biti dobrog zdravlja veći dio mjeseca.

 

 

ŠKORPIJA

Vaš će se život ovog mjeseca vjerojatno promijeniti na bolje. Možda ćete biti ispunjeni vitalnošću i samopouzdanjem, što vam može biti jača strana. Prijatelje sa skrivenim ciljevima, s druge strane, treba izbjegavati. Kao rezultat toga, trebali biste zadržati prisebnost. Osim ako nije hitan slučaj, izbjegavajte kretanje izvan svog grada ili grada. Postoji velika vjerojatnost da ćete ovog mjeseca završiti svoje nedovršene dužnosti ili posao. Uspjeh vam, s druge strane, možda neće lako doći.

Bilo bi nekih poteškoća i napora. Izbjegavajte svađe s ocem, starcima, prijateljicama ili rodbinom. Slično, pokušajte ostati izvan suda za to vrijeme. Odluke o poslovanju ne bi trebale biti donesene prije prve polovice mjeseca. Postoji mogućnost da vašu znatiželju potakne studija prije nego što napravite konačni odabir. Ako niste sigurni u nešto, najprije razgovarajte sa starijom ili drugom osobom od povjerenja. Ovog mjeseca vjerojatno ćete biti duhovno aktivniji i početi trošiti novac na vjerske aktivnosti.

Također, tijekom ovog mjeseca imate pristojnu mogućnost postizanja političkog uspjeha. Vaša otvorena osobnost i oštar smisao za humor mogu vas privući ljepoti i harmoniji. Također možete privući pažnju drugih. Imate zarazan smisao za humor i neobuzdanu energiju djeteta, što vas čini popularnim među ljudima s kojima komunicirate ovog tjedna. Pesimizam i loša perspektiva mogu vam spriječiti radosnije postojanje.

 

STRIJELAC

Vaš život može biti ispunjen energijom i snagom. Izbjegavajte ulaziti u bilo kakvu raspravu s bilo kim. Ako ne naučite biti diplomat, završit ćete usred rasprave ili dileme. Bez obzira na te čimbenike, i dalje biste se osjećali neovisno i sigurno u izražavanju svojih emocija i druženju s drugima. Pucat ćete po šavovima od energije. Vaš pristup može biti na neki dodir snažan, ali je praktičan. Predlaže se da zadržite kontrolu nad svojim govorom. Ovaj mjesec je idealan za izradu planova i fino podešavanje vaših strategija.

S druge strane, možete se suočiti s poteškoćama u životu. Tijekom ovog mjeseca možda ćete morati poduzeti neke mjere. Neće vas iznenaditi ako vas drugi, posebno oni koji su vam bliski, pomiješaju. Vaša majčinska naklonost može uzrokovati da vaša djeca, kao i njihovi prijatelji, traže utjehu i savjet od vas kada su u nevolji. Pokušajte zadržati kontrolu, jer opsesivno jedenje i pijenje motivirano za bijeg mogu uništiti vaše zdravlje.

Iako vam je zaljubljivanje jedna od omiljenih zabava, ovo nije zdrava praksa koju treba slijediti. Sada je vrijeme da se posvetite dugoročnoj, čvrstoj vezi ili će možda biti prekasno. Ovog mjeseca sve nesuglasice s članovima obitelji treba pažljivo riješiti, jer su sukobi s egom vjerojatno česti.

 

 

JARAC

Možda ćete biti malo nervozni ako se osjećate primorani da vas privuče netko koga ste tek prvi put sreli. Ne propustite nijednu priliku da saznate više o toj osobi prije nego što se posvetite bilo kojoj vezi. Može se činiti da sve nije u redu. Možda ćete biti zbunjeni što je pošlo po zlu i gdje se to dogodilo. Može se činiti da je sva životna ravnoteža iznenada izgubljena. Sjednite, opustite se i razmislite o svim događajima koji su do toga doveli i možda ćete vidjeti da i nije tako loše.

Pod pritiskom ste na poslu ili s ljubavnikom da se vratite u prošlost. Oko vas se odvija ozbiljna kriza i unatoč tome koliko vas to nervira, možda ste jedini koji možete djelovati hladnokrvno i objektivno. Možda će biti trenutaka kada vaš očinski karakter može ići u vašu korist, čineći da se vaši bliski ljudi osjećaju sigurno, zaštićeno i sretno. Možda ćete biti zadovoljni i zadovoljni što ste pomogli drugima.

Prognoza predviđa fantastičan tjedan pred nama. Svi ti mužjaci sada mogu raditi lijepe stvari koje su dugo pripremali! Vaše se motivacije i misli vrte oko promjene i intimnosti. Neki inicijalno uznemirujući kontakti s nekim za koga ste romantično zainteresirani mogli bi vam poslužiti kao ubrzani tečaj za upoznavanje. Sumnja može uništiti svaku vezu, ali je štetnija kada postoji u braku.

 

 

VODOLIJA

Prema mjesečnom horoskopu i predviđanju, mještani horoskopskog znaka ovog mjeseca bi mogli biti prepuni dobre energije i samopouzdanja. Mjesec je u tranzitu u nepovoljnom položaju, a scenarij vas čini psihički i fizički jakim. Možda ćete biti preplavljeni kreativnošću, imati potpuno nove ideje i djelovati na progresivan način. Što se tiče bogatstva, možda ćete biti uspješni. Imate puno borbenog duha i puno žive energije.

Ona djeca koja su uključena u neki oblik umjetničkog pothvata mogu biti izvrsna tijekom ovog mjeseca. Monotonija i nedostatak uzbuđenja moraju se izbjeći pod svaku cijenu. Skloni ste povlačenju ako vam je teško posvetiti se određenim situacijama. Možda bi bilo bolje ako primijenite svoje analitičke vještine i više komunicirate s ljudima s kojima radite. Ovo je izvrstan mjesec za osnivanje obitelji.

Domoroci, posebno, hodaju već duže vrijeme, a to bi vam moglo pomoći da poboljšate svoje bogatstvo u budućnosti. Ovo je također izvrstan mjesec za urođenike koji žele osnovati obitelj. Ovog mjeseca žene koje su već trudne mogle bi poboljšati svoje zdravlje, što bi svima moglo biti od koristi. Jedini savjet koji vam mogu dati je da nastavite s redovitim pregledima, jer ćete tako ostati u dobrom stanju kod liječnika, a u slučaju pogreške možete brzo i bez previše razočaranja riješiti problem.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Jupiterov blagoslov može biti s vama ove godine, donoseći vam sreću i dajući vam mogućnost donošenja izvrsnih odluka. Odnosi sa starijima mogu biti pozitivni, a vama se može ukazivati ​​naklonost starijih. Moguća su neplanirana putovanja kao i međunarodna putovanja. Tranzit Marsa može vam dati hrabrosti riskirati na poslu, a može vam također pomoći da napredujete u karijeri.

Može doći do neočekivanih izdataka za rodbinu i prijatelje. Ovo nije povoljan mjesec za brige vezane za kredite. Ovaj mjesec, osiguranje ili malo ulaganja mogu vam biti od koristi. Merkur i Sunce mogu biti u nepovoljnom položaju za očuvanje, stoga pokušajte ne trošiti previše. Odredite svoj popis prioriteta i planirajte unaprijed. Vaša bračna veza može zahtijevati vašu pažnju, stoga se potrudite provesti više kvalitetnog vremena zajedno kako biste produbili svoju vezu.

Moguće je da ćete primiti poziv ili se sastati s bivšim partnerom, što bi vas moglo iznenaditi. Ovaj mjesec može biti ključan po pitanju nečijeg zdravlja. Nemojte riskirati sa svojim zdravljem jer vam planeti nisu naklonjeni.