LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Februar: Jedan zodijak će saznati tajne partnera, a jedan će vratiti bivšu ljubav

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Februar: Jedan zodijak će saznati tajne partnera, a jedan će vratiti bivšu ljubav

10 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Danas vam ne preostaje ništa drugo nego učiniti hrabar korak naprijed u smjeru kojega ste previše svjesni, ali pokušavate to ne priznati. Planetarno poravnanje tjera vas da još jednom pogledate, a ovom prilikom osjećate se u iskušenju prošetati tim određenim putem. Nećete požaliti jer nudi čak i više nego što možete zamisliti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas ćete imati priliku saznati da vam vaša voljena osoba nije uvijek bila iskrena. No ipak, stvari nisu tako loše kako ćete u prvoj reakciji pomisliti. Postoji mogućnost da ćete tako nešto čuti od treće osobe, ali savjetujemo da pitate partnera i da ipak više vjerujete partneru, nego informacijama koje ćete čuti.

 

 

BLIZANCI

Danas imate sve šanse transformirati platonski odnos u jedan sa strašću, vatrom i hrabrošću. Ali nekako morate ovu poruku prenijeti na tu osobu. Možda neće shvatiti vaše namjere ako ne progovorite. Uspjeh ovisi i o načinu na koji to govorite. Budite iskreni i pronaći ćete novu radost u životu.

 

 

RAK

Ljubav i romantika danas sadrže mogućnost skrivenih tajni. Nije da vi i vaša voljena osoba ne vjerujete jedno drugome; samo što oboje možete biti skloni napadu sumnje koji vjerojatno nema razumnih osnova. Umjesto da idete duboko, najbolje je razgovarati i tako transformirati vrlo delikatnu situaciju. Sve će biti dobro.

 

 

LAV

Možda se može puno pričati, ali iz nekog razloga se zapravo ne govori mnogo. Ovo je dan koji ističe sve ono što između vas nije rečeno. Oboje imate nešto jedno za drugo reći o tome kako se osjećate, ali nitko od vas nije voljan započeti razgovor. Sve što trebate je da napravite prvi korak – zaista će se isplatiti.

 

 

DJEVICA

Možda ćete se danas osjećati primoranim pustiti mačku iz vreće u vezi s nečim o čemu morate razgovarati s najbližima. Jasno je da će događaj koji se dogodio u prošlosti utjecati na vas oboje ako se ne iznese na vidjelo. Time ćete promijeniti svoj odnos na način koji nikako ne možete zamisliti.

VAGA

Osjećaj strasti i intrige u zraku danas je više nego što ste iskusili neko vrijeme. Ovo je dan koji vaš odnos dovodi do oštre između toga da budete čisto platonski ili potpuno uključeni. Kako donosite odluku? Vjerujte samo osjećaju da nećete pogriješiti. O tome ste razmišljali već neko vrijeme; sada napravi izbor.

 

 

ŠKORPIJA

Možda ćete samo popuniti atmosferu danas, uživajući u pažnji koja vam se nađe na putu. Prilično je očito kako se određena osoba osjeća prema vama. No, budući da imate još nekoliko opcija, možete si priuštiti da birate. Međutim, ne razmišljajte previše, jer biste mogli propustiti izvrsnu priliku.

 

 

STRIJELAC

Između vas i vaše voljene osobe danas postoji osjećaj velikog intenziteta. Imate priliku transformirati aspekt svoje veze kojem je već neko vrijeme potrebno ozdravljenje. Imate sve prilike to ponovno stvoriti na novoj razini, ali za to je potrebno malo razgovora, posebno o aspektima prošlosti. Prijeđite na to da to riješite.

 

 

JARAC

Možda ste posumnjali na nešto zanimljivo u načinu na koji vas određena osoba gleda. Danas imate priliku zapravo saznati kako se ta osoba doista osjeća. Iako ovo može u početku biti pomalo neugodno, uskoro ćete otkriti da dijelite priličan odnos koji će stvoriti prekrasan početak veze. Strast napokon ulazi u vaš život.

 

 

VODOLIJA

Možda ćete uživati ​​otkrivajući sve te tajne o svom ljubavniku danas. Nemate što izgubiti i sve možete dobiti tako potrebnim i znatiželjnim razgovorom. Ono što saznate možda vam se i ne sviđa u potpunosti, ali vi ste to tražili, pa koga možete kriviti? No, budite uvjereni da je vaše prisustvo trenutno jako cijenjeno.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Nikad nije kasno za reći da, ili ne. Danas ćete doći na raskršće, gdje ćete se moći družiti u slobodno vrijeme, ali ne predugo. Da, vrijeme je za odluku! No prije nego što obećate, samo razmislite gdje ćete oboje biti za godinu dana. Ako i dalje izgleda vrlo strastveno, krenite.