LJUBAVNI HOROSKOP: Evo kome će sljedeća sedmica biti jednostavno ČAROBNA ZA LJUBAV i ISPUNJENJE SNOVA!

LJUBAVNI HOROSKOP: Evo kome će sljedeća sedmica biti jednostavno ČAROBNA ZA LJUBAV i ISPUNJENJE SNOVA!

10 veljače, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Pretpostavimo da postoji nešto s čime ste se izbjegli baviti ili vidjeti u svojoj trenutnoj vezi. U tom slučaju, ovo je tjedan kada će postati toliko očito da to nećete moći učiniti. Iako vam se može činiti da vam to može otežati stvari, to je ono što trebate prijeći na sljedeći korak u životu o kojem ste sanjali.

Morate usporiti i razmisliti prije nego što krenete u akciju. Zato imajte to na umu sa svim istinama koje iskrsnu. Zatim možete planirati što je sljedeće prije nego što bilo kome objavite što namjeravate učiniti.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Dobiti ćete nalet energije. Usredotočite se na to je li vaša trenutna veza (ili čak ljubavni interes) stvarno stvar zauvijek ili ne.

Odbacit ćete površna dobacivanja ili ‘za sada dobre veze’. Umjesto toga, tražite nekoga tko može istinski doživjeti život s vama. Želite partnera s kojim možete graciozno i ​​divlje stariti. Vrijeme je da napustite veze u zoni udobnosti kako biste mogli napraviti prostor za ono što uistinu želite u svom ljubavnom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ne postoji ništa kao prava prava nevjerojatna ljubav, ali stvar je u tome da se ne možemo uvjeriti da je to ono što imamo ako ne pogodi ta mjesta u nama.

Ovaj tjedan može donijeti neke značajne istine o tome jeste li se samo zadovoljili s onim što vam je dostupno ili lako nasuprot ljubavi koja vam zapali dušu. Pazite da ne pravite kompromise u prihvaćanju nečega što uistinu nije ono što želite ili što vam se ne vidi.

Postoji razlika između zadržavanja prostora za partnera za rješavanje stvari i jednostavnog čekanja u nadi da će napraviti promjenu.

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan počinje koji nikada nećete zaboraviti, a jedini način da propustite svoju čarobnu avanturu je ignoriranje znakova.

Dakle, slušajte svoju istinu jer dolazi. Nagnite se i budite otvoreni i hrabri kada je u pitanju iskrenost, posebno ako ste se u prošlosti možda previše bojali govoriti, ali ste naučili biti hrabriji.

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ovaj tjedan učinit ćete da se osjećate kao da morate usporiti i obratiti pažnju na ono što obično pokušavate prešutjeti ili mislite da je nevažno. Ali sada znaš bolje. Nakon što je nedavna retrogradna sezona završila, jasno je gdje trebate preuzeti veću odgovornost u svom životu, što vam omogućuje da se pokažete zdravije za odnose. Stoga se svakako prepustite stabilnosti koju vam energija nudi upravo sada jer je to prilika da izgradite temelj koji će uistinu trajati cijeli život.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Kada rastemo i mijenjamo se, rastu i naši odnosi. Stoga ćete tijekom dana koji su pred vama biti pozvani da dublje pogledate kako ste se pojavili u vezama umjesto da samo upirete prstom u druge ljude.

Lakše je pogledati svoje bivše ili čak sadašnjeg partnera i ukazati na sve ono što ne rade, ali puno je izazovnije pogledati sebe iskreno.

Bilo da se radi o našem vlastitom nezdravom ponašanju, načinu na koji komuniciramo ili čak o onome što odlučimo prihvatiti, nikada zapravo nećemo moći stvoriti nešto drugačije ako ne posjedujemo svoj dio. Zato iskoristite ovaj tjedan i sve spoznaje koje donosi jer s druge strane može biti samo ljubav koju ste izgubili nadu da ćete je ikada pronaći.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Nije uvijek da čekamo da nam netko drugi oprosti ili čak da drugi to proširi na nas same. Umjesto toga, često trebamo oprostiti sebi za svoje izbore dok još učimo. Ovo će biti tema za tjedan koji je pred nama i monumentalna u smjenama koje će se događati u vašem romantičnom životu.

Povreda koju ste nanijeli bila je odgovorna za mnoge – ako ne i za sve vaše izbore u ljubavi. Kada to prepoznate, naučit ćete voljeti dijelove sebe i postati otvoreni za primanje ljubavi od drugih. Pustite da se sve što je bilo prije opere kako biste sebi mogli pokloniti novi početak.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tek ste na početku značajnih pomaka u svom romantičnom životu. Iako je ovo putovanje za koje morate ići, to ne znači da će potrajati godinu i pol da se stvari pokrenu.

Položaj planeta potaknut će vas da prođete pored prepreka koje vas sputavaju. Na primjer, prerasli ste odnose i ideale koje ste zadržali o ljubavi, a koji vam ne pomažu živjeti život kakav želite – već ga sprječavaju. Stoga se nemojte bojati izbaciti ono što vam ne pristaje jer to samo znači da ste na mjestu da konačno dobijete ono što hoće.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Kada se stvari raspadaju, to je stvarno zato što se raspadaju zajedno. Ovaj će vas tjedan podsjetiti da nešto ne možete učiniti istinitim jednostavnom odlukom. Umjesto toga, postoji osjećaj na način da istina počiva na vašem srcu i duši.

Bilo da se radi o specifičnoj vezi ili čak o tome kako ste pristupili ljubavi ili se odnosili prema njoj. Vrijeme je da dopustimo stvarima da padnu kako god mogu. U ovom trenutku vjerojatno ste previše iscrpljeni da ionako pokušavate sve više držati u zraku. Ipak, dio prihvaćanja u koji ćete se kretati također je dobrodošlica u istini koju dugo ignorirate.

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Malo je reći da je ovo tjedan koji ćete pamtiti godinama koje dolaze. S toliko planeta koji kampiraju u vašem znaku, trebali biste se osjećati uistinu na vrhuncu svoje igre. To će donijeti snažan osjećaj sebe i samopouzdanja koji će vas tjerati naprijed.

Kada se osjećate dobro u sebi, donosite različite odluke u ljubavi. Prvo, prihvatite da više niste osoba kakva ste bili. U redu je rasti i osjećati se dobro o tome tko jesi bez obzira na ono što se dogodilo prije. Zatim počnite birati drugačije u pogledu onoga što želite od ljubavi i partnerstva. Konačno, dopustite sebi da kreirate život koji ste iznutra manifestirali. Vrijeme je da zakoračite u svoj novi život, koji vjerojatno uključuje i novu ljubav.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Dopustite si ovog tjedna da se odmorite, ponovno pokrenete, vjerujte u ljubav i otvorite se za primanje više nego ikada prije. Kada se možete očuvati sigurnom i sigurnom, shvaćate da nemate što izgubiti riskirajući ljubav. U konačnici želite ljubav koja na neki način čini sve ostalo značajnijim u vašem životu, a ovaj tjedan počinje veliki napredak u pretvaranju toga u stvarnost.

Zaista nije važno što je bilo prije niti koje izazove još trebate riješiti. Jednom kada se odlučite za nešto, shvatite da nas ništa zapravo ne može odvratiti ili zaustaviti. Također počinjete istinski primati ono što smo oduvijek željeli. Ovo je vaše vrijeme, stoga svakako dajte sebi dopuštenje da ga u potpunosti iskoristite.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Ljubav je romantika. Čarobna je, duhovna, strastvena i čini život vrijednim življenja. Al, kao što ste naučili, također morate biti sigurni da ono što gradite ima korijene. To znači da ste prošli kroz proces učenja što je stvarno vrijedno u vašem životu, a zatim što znači uključiti komunikaciju, planove i neugodne razgovore kao dio toga.

Ponekad je ono što usput naučimo da je najromantičnija stvar koju možemo učiniti jednostavno biti voljni uložiti posao iz ljubavi. Bez obzira koliko se ljubav osjećala božanski orkestrirano, i dalje će od nas zahtijevati da radimo kako bismo je prihvatili u svoje živote. Stoga se ovoga tjedna nemojte bojati, a također budite strpljivi kako ne biste pokušavali požurivati ​​nešto za što će trebati malo vremena da se spoji.