DNEVNI HOROSKOP za 1. Februar: Lav će naići na PREPREKE, Djevica i Strijelac dobijaju VAŽNU VIJEST, Jarac će imati ČAROBAN DAN…

DNEVNI HOROSKOP za 1. Februar: Lav će naići na PREPREKE, Djevica i Strijelac dobijaju VAŽNU VIJEST, Jarac će imati ČAROBAN DAN…

31 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Mogu se pojaviti situacije koje bi vas mogle dovesti u iskušenje ili prisiliti da djelujete impulzivno. Ovo je vrijeme da preuzmete odgovornost za sebe i borite se protiv svega ovoga. Budite zaštitnički nastrojeni prema svojoj djeci ili mlađoj braći i sestrama. Također ćete se moći dobro družiti s ljudima u društvu i biti ćete iznenađeni toplom dobrodošlicom koju će vam pružiti!

 

 

BIK

Ovaj dan može biti posebno značajan za vas. Doći će vam do novog uvida ili na vaše stajalište može utjecati druga osoba koja je možda potpuni stranac. Ono što ćete naučiti i razumjeti o sebi može odigrati ključnu ulogu u oblikovanju vašeg budućeg života i načina na koji se nosite s hitnim problemom u vašem životu koji vas trenutno zaokuplja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Osjećali ste se nemirno i nesretno posljednjih nekoliko dana, a danas ste spremni proaktivnije pristupiti problemu. Morate duboko kopati da biste shvatili gdje točno leži problem i danas je najbolji dan za početak procesa. Dan je povoljan i za planiranje nekih projekata koje ste predugo ignorirali.

 

 

RAK

Ime i slava danas su na kartama. Također je vjerojatno da ćete donositi brze odluke na temelju svoje intuicije i osjećaja, a ne logike, ali će se ispostaviti da su ispravne u pogledu novca. Vaša je intuicija sada vrhunska u pogledu bilo koje odluke u vašem životu, ali možda ćete sada morati žrtvovati neke udobnosti u korist dugoročnih ciljeva.

 

 

LAV

Položaji planeta ukazuju na to da se na vašem putu sada mogu pojaviti neočekivane prepreke. Posljednjih nekoliko dana doživljavate glatku plovidbu i ništa ne ukazuje na drugačije. Ali danas će biti problema i poremećaja koji mogu utjecati na vašu produktivnost i raspoloženje. Nepredviđene komplikacije mogu dovesti do odugovlačenja vašeg projekta.

 

 

DJEVICA

Nakon dugo vremena, danas ćete osjetiti olakšanje. Važna vijest će vam uljepšati dan. Neriješeni sudski spor bit će riješen u vašu korist. Malo truda u karijeri danas će donijeti bogate dividende sutra. Danas se čini da se život vratio na pravi put. Uživajte u ovom razdoblju sa svojom obitelji.

VAGA

Osjećaj nezadovoljstva koji vas muči već duže vrijeme će konačno početi nestajati. Instinktivno ćete znati da ste pronašli svoju sreću u životu i da možete slijediti svoj poziv kako biste ostvarili svoje snove. Moći ćete razumjeti koje promjene morate provesti kako bi vaše zdravlje, ali i rad, bili puno bolji.

 

 

ŠKORPIJA

Danas možete imati problema s prijevozom. Ako idete na važan posao, još jednom provjerite svoj alternativni način prijevoza i pripremite rezervni plan. Možda ste malo uznemireni iznutra. Ali nemojte gubiti hladnokrvnost jer je to samo kratka faza i lako će proći. Provedite vrijeme sa svojom obitelji.

 

 

STRIJELAC

Čini se da je dan malo zahtjevan od vas. Ne možete si priuštiti da išta ostavite slučajno ili se oslonite na bilo koga drugog osim na sebe čak i za trivijalni posao. Međutim, dan će završiti s sjajnim vijestima, nadamo se da ćemo vas nagraditi za sve napore koje ste uložili!

 

 

JARAC

Danas je sjajan dan za avanturu. Dama se sreća osmjehuje vašem bogatstvu i što god učinite, jednostavno ne možete učiniti krivo. Ako želite investirati, pravo je vrijeme za to. Očekujte da ćete iza ugla upoznati pravu ljubav svog života. Ipak, pazite na svoje zdravlje, skloni ste vječnom kašlju i napadima prehlade.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Imate čist jezik i logičan um. Ali ova vaša sposobnost danas može patiti zbog vaše nesigurne prirode. Pokušajte ići s tokom umjesto da mu se suprotstavljate kao i uvijek. Iskustvo će vas naučiti puno vrijednijih lekcija koje zasićenje vašeg ega nikada ne može. Kasnije ćete biti opušteni i puni samopouzdanja.

 

 

RIBE

Netko tko vam je drag susreće se s poteškoćama i danas ćete morati prisluškivati ​​suosjećajno. Velike su šanse da ćete se na kraju osjećati nestrpljivim i frustriranim problemima te osobe, ali je od vitalnog značaja da pružite svoju podršku bez kritike. To može utjecati na vrlo važno prijateljstvo ili čak partnerstvo u vašem životu.