LJUBAVNI HOROSKOP za 31. Januar: Jednoj ljubavi će doći na kratko kraj, a netko će započet vezu sa prijateljem!

LJUBAVNI HOROSKOP za 31. Januar: Jednoj ljubavi će doći na kratko kraj, a netko će započet vezu sa prijateljem!

30 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop: Teško je to podnijeti, ali možda ćete morati! Zvijezde pokazuju neslaganje s današnjim partnerom ili čak razdvojenost ako se situacija pogorša. Ali to će biti privremeno ako budete skloni zadržati hladnoću. Ne dopustite da vaš ego preuzme kontrolu nad vama. Bolje je da odete i razriješite nesporazum s partnerom i stavite sve probleme na kraj jednom zauvijek.

 

 

BIK

Danas ćete uživati ​​u potpuno novoj i osvježavajućoj romantičnoj atmosferi. Toplina iz vaših najbližih veza prožimat će vaš dan. Možda se osjećate posebno zaljubljeno. Iskoristite ovu priliku da uživate u kvalitetnom druženju sa svojim partnerom i stvorite lijepe uspomene. Danas možete učiniti nešto posebno za svog partnera i to će biti vrlo cijenjeno. Samci će danas vjerojatno upoznati nekoga posebnog.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Morate shvatiti da su granice znak zdrave veze. Nemojte zadirati u osobni prostor svog partnera i onda to pokušati opravdati u ime ljubavi. Također je potrebno osigurati da ne dopustite partneru da dominira nad vama jer to može dovesti do ozbiljnih komplikacija u budućnosti.

 

 

RAK

Ovo je vrijeme za laganu zabavu. Dan je savršen za romantiku i provođenje dana u zabavnim aktivnostima sa svojim partnerom. Iako vaše brige neće magično nestati, osjećat ćete se puno lakše i moći ćete za sada odložiti svoje probleme dok uživate u ovom posebnom vremenu. Samci mogu upoznati potencijalne dugoročne partnere na društvenom skupu.

 

 

LAV

Stanje vaše veze u posljednje je vrijeme prilično zbunjujuće i niste bili u stanju protumačiti ili razumjeti signale koje vam partner šalje. Danas ćete prikupiti neke informacije o svom partneru koje će vam pomoći da bolje razumijete i procijenite situaciju. Možda ćete također morati poduzeti neke odlučne radnje na temelju ovih informacija, ali pazite da ostanete smireni dok donosite svoju odluku.

 

 

DJEVICA

Dan će biti stabilan što se veza tiče. Moći ćete uživati ​​u mirnom i kontemplativnom vremenu sa svojim partnerom. Odvojite vrijeme da uživate u onome što imate. Sudjelovanje u običnim kućanskim poslovima može stvoriti razinu zadovoljstva u vašoj vezi koja će vam dati osjećaj sreće i obnoviti vašu ljubav.

VAGA

Pravo je vrijeme da planirate velike promjene pozitivne prirode u vašoj vezi. Spremni ste podići to na sljedeću razinu, ali morate napraviti prvi korak. Prirodno ste suzdržani i to je vašeg partnera ostavilo u mraku o vašem pravom osjećaju. Samo razotkrijte svoje srce i vidjet ćete kako svo nepovjerenje nestaje iz vaše veze.

 

 

ŠKORPIJA

Vaša veza polako se guši pod teretom neizrečenih problema i neriješenih problema. Izbjegavali ste ih iz straha da će suočavanje s njima dovesti do raspada vaše veze. Međutim, danas ćete biti neobično sukobljeni i spremni ste sagledati sva pitanja koja su vam se prije činila pogrešnim.

 

 

STRIJELAC

Danas ćete početi shvaćati da nećete odgovarati na tuđe manipulacije i krenut ćete u povlačenje zdravih granica u vašim odnosima. Morate shvatiti da čak ni vašem najvećem dobronamjerniku ne bi trebalo biti dopušteno da odlučuje umjesto vas i na kraju je vaše mišljenje ono što je važno. Učinite taj prvi korak i poštovanje prema sebi će se značajno povećati.

 

 

JARAC

Pobjeda u svađi uvelike se razlikuje od osvajanja srca. Možda imate sposobnost dokazivanja svoje tvrdnje, ali to će vašeg partnera otuditi. Dajte svojoj ljubavi priliku da pobijedi u svađi. Neka vam ljubav čita misli kada ništa ne kažete. Pomozite svojoj ljubavi poduzimajući nekoliko dodatnih koraka i vaš će partner cijeniti vaše suptilne poteze.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Postoji netko blizu tebe koji želi biti tvoj ljubavnik. Ali ti to želiš zadržati samo u prijateljstvu! Bit će bolje ako ovoj osobi vrlo otvoreno date do znanja svoje osjećaje. Međutim, ova osoba je vrhunski izvor ljubavi i suosjećanja za vas i štiti vas od modrica života! Naš savjet je da preispitate svoju odluku.

 

 

RIBE

Obilježen vam je odličan dan ako se želite skrasiti u vezi. Izrazite se svojoj obitelji. Bit će sretni jer iz vašeg planetarnog položaja danas curi pozitivna energija. Danas je dan za slavlje s voljenima. Provedite vrijeme sa svojom obitelji kako biste pokazali svoju brigu i brigu. Svidjet će im se vaš čin.