HOROSKOP DO 15. Februara: Velika nagrada zvijezda pripast će OVIM znakovima, njima počinje pravo vrijeme sreće…

HOROSKOP DO 15. Februara: Velika nagrada zvijezda pripast će OVIM znakovima, njima počinje pravo vrijeme sreće…

27 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Horoskop do 15. Februara: Možda ćete smisliti nove načine za jačanje ozbiljne veze ili partnerstva u svom životu. Stvari trenutno izgledaju dobro, ali jednostavno ne znate što se krije iza ugla i morate još neko vrijeme ostati oprezni.

Iskoristite trenutak harmonije za dijalog koji bi mogao postaviti nove temelje i vidjeti gdje ste. Uravnoteženim pristupom konačno možete doći do točke međusobnog razumijevanja u kojoj ste imali problema s pronalaženjem sredine.

 

BIK

Možete vidjeti nevjerojatan napredak koji je postiglo čovječanstvo. Ipak, to ne mijenja vaše svakodnevne okolnosti i iako ste možda uključeni u nešto veliko, i dalje vam je potrebna vaša rutina kako biste bili zdravi i sretni.

Fokus na sebe ponekad je dalek. Imajte na umu da slabost tijela može ometati sve druge planove ako niste oprezni i ako izgubite pojam o važnosti sebe.

 

BLIZANCI

Neki stavovi mogu biti kruti, ali su neophodni. Nemojte biti previše blagi kada morate ostati pri svome i usredotočiti se na dobrobiti svoje situacije. Postoji pravi način da se nosite s okolnostima koje su teške ili vam odmiču fokus od stvari kojima se doista želite posvetiti.

Nije svima suđeno da se dugo zadrže. Imajte ovo na umu ako se počnete otvarati tamo gdje ne osjećate dovoljno povjerenja i podrške koja vam se vraća.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Napokon ste spremni razgovarati o novom tijeku radnji i stvarima koje bi se mogle učiniti s nekim poteškoćama koje su ostale iza vas. Trebat će neko vrijeme da se regenerira i zacijeli ono što se usput slomilo, ali to je neophodan proces koji će vam omogućiti da kasnije napravite stvarne korake naprijed.

Mudro je provesti neko vrijeme nasamo dok ne budete sigurni u neke odluke ili u način na koji biste trebali protumačiti riječi nekih ljudi koji premalo znaju o određenim stranama vaše osobnosti.

 

LAV

Imate ideje koje se neće lako utemeljiti, ali ste spremni učiniti sve što je potrebno da ih oživite. Trebate malo više vremena i strpljenja s vlastitim kreativnim procesom kako biste stvari obavili kako treba.

Netko misli na vas. Intenzitet određenih veza ne može se zanemariti i lakše ćete se nositi s tim ako komunicirate i oslobodite se da otvoreno kažete svoje mišljenje.

 

DJEVICA

Osjećate da se previše stvari vrti oko vas u ovom trenutku, kada biste trebali malo samoće i kloniti se odnosa koji vam oduzimaju previše energije. Neće sve odmah doći na svoje mjesto, ali imate moć da dobro odaberete i mudro odaberete svoje bitke.

Nemoguće je osloniti se na neke ljude u svom životu, dok su drugi jaki stupovi koji kao da rastu u istom smjeru. Svakako razdvojite to dvoje i shvatite tko vas uistinu podržava.

VAGA

Iako mislite da ste dobro informirani i znate o stvarima u koje se netko bavi, trebali biste dvaput provjeriti. Prije bilo kakvih poslovnih dogovora ili riskiranja stvari koje su vam važne, provjerite jeste li u skladu sa svojim sustavom vrijednosti.

Kad nešto ne osjećate, možete to osjetiti cijelim tijelom. Nemojte ignorirati instinkte koji vas upozoravaju na nečije nepoštenje ili stvari koje su radili iza scene.

 

ŠKORPIJA

Spremni ste ponovno uspostaviti ono što je već bilo uspostavljeno i ponoviti onoliko obrazaca koliko je potrebno da biste dobili jasnu sliku života koji možete sami stvoriti. Razmišljajte veliko i nemojte se nagoditi. Čak i ako usput pogriješite, znajte da ste dali sve od sebe kada poslušate svoje emocije.

Pojedini dijelovi slagalice tek trebaju pronaći svoje mjesto. Nemojte požurivati ​​stvari koje zahtijevaju vrijeme i dopustite da vas strpljenje vodi kroz odnose koji su još uvijek krhki i uzdrmani događajima koji su sada prošlost.

 

STRIJELAC

Ne možete promijeniti druge ljude, ali možete promijeniti svoje navike, svoju rutinu i način na koji gledate na situaciju koja je sada pred vama. Briga o vašem tijelu pomoći će vam da se pregrupirate i ponovno usredotočite, okrećući svoj pogled na ono što želite postati, kako ne biste ostali zaglavljeni.

Temeljite promjene s vremena na vrijeme plaše, ali su neophodne. Život će pokazati je li trenutak pravi ili pogrešan za određene radnje. Sve što trebate učiniti je slušati svoje instinkte.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Priroda ima poseban način da vam pokaže svu svoju ljepotu. Ako vam se ukaže prilika, napustite grad nakratko, otiđite u šumu, prošećite uz vodu ili bilo gdje gdje prirodna ljepota oduzima dah.

Ne morate ostati na mjestu ako vas srce zove da odete negdje drugdje, ali osjećat ćete se bolje da obavite posao ako imate previše nedovršenog posla. Tražite ravnotežu i napravit ćete mjesta za sve što želite raditi u svom životu.

 

VODOLIJA

Približavate se iznenadnoj promjeni tempa i okruženja, ali još niste u potpunosti spremni. Očuvajte svoje tijelo u miru, meditirajte, rastežite se i odaberite laganu tjelovježbu umjesto bilo čega riskantnog i preintenzivnog. Trenutak donosi obećanje mira dok u isto vrijeme uznemiruje vodu.

Ako se iznenada spomene prošlost, trebat će vam vremena da prilagodite razgovore i nove perspektive koje se pojave. Ono što danas naučite moglo bi ostaviti traga u nadolazećim danima i tjednima pa odvojite vrijeme potrebno za obradu stvari koje se događaju.

 

RIBE

Atmosfera je nekako mračna na mjestima gdje je obično zabavno ili podržavajuće. Duboko udahnite i otpustite ono što treba otpustiti. Nije suđeno da sve emocije traju i neke sretne i radosne stvari mogu se pokvariti tijekom sljedećih nekoliko dana.

Imate energiju da se uklonite iz onoga što vam ne čini dobro i da se vratite nakon što se prašina slegne. Nema razloga za pritisak i očekivanje savršenstva od bilo koje situacije u vašem životu ili sebi. Čuvajte svoj mir.