HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA od 1. do 15. Februara: Prva polovina mjeseca će OVIM znakovima biti savršena, oni će doslovno uživati…

HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA od 1. do 15. Februara: Prva polovina mjeseca će OVIM znakovima biti savršena, oni će doslovno uživati…

27 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Horoskop ciganskim kartama: Iako znate što vašem tijelu čini dobro, imate problema s donošenjem odluke učiniti ono što je najbolje za njega. Postoje energije koje sežu mnogo dublje od onoga što mislite da bi vaše odluke trebale biti.

Nemojte biti prestrogi prema sebi zbog onoga što je nesavršeno i na klimavim temeljima. Možete učiniti samo toliko i važno je pogledati unutra i vidjeti gdje leže određeni destruktivni obrasci kako biste ih mogli ostaviti iza sebe.

 

BIK

Ovo bi moglo biti dobro vrijeme da zatražite povišicu i razgovarate o financijskim planovima koji bi mogli donijeti posebne koristi. Kreativni procesi i rad će se isplatiti, a vaša rutina ne bi trebala biti definirana samo zonom udobnosti kada vaši talenti jedva čekaju da ih podijelite s drugim ljudima.

Okrenite se timskom radu i zdravoj suradnji, ali samo s nekim u koga imate povjerenja. Čini se da je pravo vrijeme za promjenu na koju ste čekali neko vrijeme.

 

BLIZANCI

Postoji duboki osjećaj značenja u nekim vašim prijateljstvima. To bi vam trebalo pomoći da uspostavite novi način razmišljanja i dati vam ideje o situacijama koje se čine previše zamršenim da biste se s njima nosili sami. S pravom osobom uz sebe, mogli biste prevladati neke obrasce koji su duboko ukorijenjeni u vašem emocionalnom svijetu.

Problemi iz prošlosti neće nestati, ali spremni ste eksperimentirati i isprobati nešto novo. Iako će vam možda trebati više vremena da doplivate do obale, sigurni ste u svoj napredak.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Želite se dobro zabaviti i raditi nešto što će vam izmamiti osmijeh na lice. Neki bi odnosi mogli biti previše za rješavanje u ovom trenutku, ali vi imate stvari pod kontrolom i nećete dopustiti svom unutarnjem svijetu da divlja, pažljivo birajući riječi i mjereći ih jednu po jednu.

Ostanite mirni pred svakom olujom. Imate ono što je potrebno da nastavite ići naprijed, baš kao što ste i planirali. Ako osjećate da vaša nesigurnost navire, stavite svoje buduće korake na papir i shvatite koliko ste daleko stigli.

 

LAV

Sve što se događa oko vas služi za pokazivanje vašeg osjećaja vlastite vrijednosti i načina na koji ste sada cijenjeni u svojoj okolini. Učinjene su potrebne promjene, ali ako kontakti nisu dovoljno duboki, neće biti lako.

Recite što mislite, glasno i jasno, ostavljajući osobne stvari po strani. Uz odgovarajuću distancu, nećete se osjećati ugroženo ili uznemireno mišljenjem drugih ljudi, čak i ako biste ih obično pitali za savjet.

 

DJEVICA

Znate da je vrijeme ubrzalo stvari i donijelo poboljšanja o kojima prije niste razmišljali. Ipak, niste sigurni je li to za opću dobrobit ili ste u tom procesu izgubili pojam o tome što vam je uistinu važno.

Pustite svoju karijeru da se nakratko odmori kako biste se mogli usredotočiti na svoj osobni svijet i privatne stvari kojima je potrebna vaša pozornost. Dajte si potrebno vrijeme da pokušate popraviti prekinute veze i stvari do kojih vam je jako stalo.

VAGA

Sve izgleda malo statičnije, ali ne osjećate se baš dobro kako biste željeli. Postoji vrijednost vašeg rada koja nije prepoznata, a vaše tijelo stavlja dodatni stres u situacijama s kojima se uopće niste mogli nositi.

Otresite se obaveza koje nisu vaše, obavijestite druge, ali izbacite sebe iz jednadžbe. Nema razloga da se zalažete za nečiju perspektivu kada se osjećate nemoćno ili manje moćno u svom osobnom životu.

 

ŠKORPIJA

U svojoj potrebi da budete voljeni i da dijelite emocije na zdrav način, mogli biste pretjerano analizirati stvari i previše pričati tamo gdje postoji stvarna potreba za brigom i pomoći. Usredotočite se na djela, zapitajte se što treba osobi ispred vas i govorite o svojim potrebama umjesto da se zatvorite.

Odvojite trenutak da cijenite sve lijepe stvari koje ste već učinili. Prošlost nije tu da vas optereti krivnjom, već iskustvom i samopouzdanjem o vašem sljedećem potezu.

 

STRIJELAC

Željeli biste podignuti glavu i jednostavno ići naprijed, ali mnoge stvari vam mogu stati na put, a drugi kao da ne surađuju. Nemojte previše razmišljati o instinktu koji vas usmjerava u određenom smjeru i dalje od drame ili negativnosti koje bi mogle preplaviti vaš unutarnji svijet.

Ako tražite odgovore, iznenadit ćete se kad ih pronađete u sebi. Druga osoba može razumjeti što vam uistinu treba osim ako joj ne date sve potrebne informacije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Kretanje je neophodno i duga šetnja pomoći će vašem umu više od bilo kojeg mentalnog procesa kojim ste možda opsjednuti. Misli se vrte okolo, daju vam više informacija i kompliciraju stvari koje bi mogle biti jednostavne ako se uzemljite i promatrate ih iz druge perspektive.

Odvojite trenutak za sebe. Ako je kaos na poslu ili u vašoj neposrednoj okolini, provedite neko vrijeme sami kako biste došli u dodir sa svojim zdravim razumom. Neke radnje ne zahtijevaju toliko pritiska ili razmišljanja.

 

VODOLIJA

Možete se osloniti na određene ljude da će povećati vaš profit, ali se možete ne slagati s njihovim načinima. Slika koju želite pokazati drugima nema razloga da bude zaražena negativnošću.

Ipak, ne shvaćajte stvari osobno, shvaćajući da se svačije mišljenje temelji na vlastitom unutarnjem svijetu. Radite za vlastitu budućnost i ulažite u odnose koji vas podržavaju onakvima kakvi uistinu jeste.

 

RIBE

Izgradili ste samopouzdanje oko stvari koje su bile važne drugim ljudima i vrijeme je da se ovaj put usredotočite na sebe. Dajte ljubavi priliku ili dajte svom partneru dovoljno prostora da izrazi svoje potrebe, tako da možete razmisliti o svojima i pronaći solidnu sredinu.

Postoji ljubav na svijetu i trebali biste je tražiti na pravim mjestima kako biste se mogli držati ove podloge u tjednima koji dolaze. Ne znate što vas čeka iza ugla, ali u svakom slučaju trebali biste uživati u trenutku.