Vikend će biti buran za ljubav, prožet svađama, nervozom, pa čak i raskidima. OVIM znacima se ne piše dobro…

Vikend će biti buran za ljubav, prožet svađama, nervozom, pa čak i raskidima. OVIM znacima se ne piše dobro…

25 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Posljednjih nekoliko dana zaokupljeni ste problemima u karijeri i poslu. Zapostavili ste svoju obitelj i romantičnu vezu tijekom cijeloga trajanja. Dakle, sada je vrijeme da ovi aspekti vašeg života počnu zahtijevati više vašeg vremena. Morate se odmah pozabaviti ovim pitanjima. U suprotnom može doći do problema u budućnosti.

 

BIK

Vrlo ćete jasno razumjeti što želite i očekujete od svoje veze. Također možete shvatiti da se vaši ciljevi ne podudaraju s ciljevima vašeg partnera. Međutim, prije nego što poduzmete bilo kakav drastičan korak, pokušajte to riješiti dijalogom. Vaše uvjerljive moći su sada na vrhuncu. Stoga ih dobro iskoristite.

 

BLIZANCI

Romantična veza s kolegom stvorit će nepotrebnu napetost i poteškoće. Pokušajte držati svoj osobni život odvojen od profesionalnog života. Pokušajte se pridružiti fitness programu sa svojom voljenom osobom kako biste smanjili razinu stresa u vašoj vezi i u mislima. Ove strepnje mogu uzrokovati da patite od osjećaja nesigurnosti u vezi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Oni koji imaju naviku slobodnog kretanja mogu se suočiti s velikom prijetnjom svom integritetu. Mnogi vas mogu poželjeti, ali se ne možete dobro priznati jer mobilna priroda vašeg posla čini neprikladnim za boravak u blizini kuće! Vaš je partner u pravu sa svoje točke gledišta; nakon svega ne možete upravljati obiteljima u pokretu!

 

LAV

Postoji treća osoba koja će se danas pokušati umiješati u vaš ljubavni život. Na vama je koliko će uspjeti. Ako slušate što ima za reći i ako ste pod utjecajem toga, vašu romansu može pogoditi prilično kameni dio. S druge strane, ne obraćanje pažnje na osobu izvana može pomoći u jačanju vašeg odnosa.

 

DJEVICA

Danas ćete biti prilično agresivni u ljubavi. Samo se pobrinite da sklonite svoj ego s puta kako biste uživali u ispunjenoj vezi. Međutim, vaš partner će voljeti vaše novo “ja” i uživat će u vašem novostečenom samopouzdanju. Svakako iskoristite ovu priliku i dobro se zabavite sa svojim partnerom.

VAGA

Vaš partner neće biti raspoložen za prilagodbe i nagodbe. Stoga je od vitalnog značaja da držite svoj ego pod kontrolom i ne postavljate nikakva kontroverzna pitanja. Manje nesuglasice će prerasti u pune svađe jer vam partner neće prepustiti niti jedan bod. Danas morate biti oprezni u romantičnim poslovima ako želite izbjeći velike potrese.

 

ŠKORPIJA

Vaš će partner danas vjerojatno biti pod velikim stresom i morat ćete izraziti svu svoju sućut i razumijevanje. On/ona može istresti frustraciju na vama. Emocionalno reagiranje na ispad samo će zakomplicirati situaciju. Svoje osjećaje morate za sada staviti na čekanje i posvetiti se potrebama svog partnera.

 

STRIJELAC

Prijatelji, suradnici i razne vrste ljudi koje poznajete mogu vas pokušati prosvijetliti o stvarima koje morate učiniti da bi se vaš ljubavni život malo ubrzao! Slijedite ono što kažu kako biste ažurirali svoju bazu podataka za upoznavanje, osim savjeta za flert! Tražite ljubav pa je bolje da se usredotočite na nju, nego da se zaključate radi nekog trenutnog užitka!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Od vas će se tražiti da svom partneru pružite svoju bezuvjetnu ljubav i podršku. Možda ćete naučiti nešto što je potencijalno štetno, ali morate zapamtiti svoje prioritete i biti suosjećajni i uskoro ćete otkriti da je vaša veza zapravo postala jača. Ne osuđujte partnera prestrogo. Umjesto toga, potrebno puno ljubavi da prebrodite ovu oluju u vašoj vezi.

 

VODOLIJA

Možete pokušati zabaviti drugu osobu svojim duhovitim vještinama ili satirom! Ali druga osoba se ne smije dirnuti ili to ne mora pokazati ako jest! Možda trebate usvojiti neki drugi način da šarmirate drugu osobu. Budite fleksibilni da promijenite svoju sklonost da se pridržavate onoga što mislite da je najbolji način da osvojite nečije srce!

 

RIBE

Imate blag pogled na svoj ljubavni život! Međutim, možete se naći u situacijama koje su lišene istinskog osjećaja i stoga nećete biti previše impresionirani onima koji vam nude da postanete dio njihovih života. Stoga ne očekujte da će ljubav vježbati s takvim ljudima! Međutim, oni se mogu pretvoriti u tople i srdačne prijatelje.ᅠᅠᅠ