NEDELJNI HOROSKOP do 2. Februara: Djevica će biti apsolutno najsretnija, Ribe najtužnija, a evo tko će biti u prilici zaraditi ogromne pare!

NEDELJNI HOROSKOP do 2. Februara: Djevica će biti apsolutno najsretnija, Ribe najtužnija, a evo tko će biti u prilici zaraditi ogromne pare!

25 siječnja, 2024 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Nedeljni horoskop: Očekujte kašnjenje ovog tjedna. Nećete biti odgađani predugo, a i dalje ćete moći ostvariti pobjedu koju ste imali na umu za ovaj tjedan — jedini vam je problem u vremenu.

Uspjeh je za vas još uvijek na rasteru, ali možda ćete morati odustati kada je u pitanju razmišljanje da će se sve to dogoditi ovaj tjedan.

Na pravom ste putu, držite ga se i bit ćete dobro. Samo očekujte usporavanje u tijeku, ništa što će trajati.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Previše ste upoznati sa svijetom noćnih mora i loših snova, a ovaj tjedan vam neće pokazati ništa drugačije.

Ono što je dobro je da počinjete shvaćati svoj vlastiti um; ne morate uvijek poludjeti svaki put kad ste loše volje.

Ovaj tjedan ćete morati raditi kognitivnu terapiju; znaš tko si, a imati loš tjedan apsolutno je nešto s čime se možeš nositi. Sazreo si.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ovo je tjedan u kojem horoskop obećava stanje ‘tako blizu, a tako daleko’. Ne baš ono što ste htjeli čuti, ali apsolutno ono što ćete morati čuti.

Ovaj tjedan govori o tome da ćete gotovo postići uspjeh, ali ne dobiti ono što vam je potrebno.

To također može značiti borbu koju ćete izgubiti ili nešto iz čega ste izostavljeni. Snažno je čitanje, ali s njim dolazi i ideja neuspjeha ili razočaranja.

 

 

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan ide u materijalizam, a to znači da ćete ili trošiti novac ili pronaći nove načine kako to učiniti.

Niste baš oduševljeni novim načinima zarađivanja jer ste se umorili od cijelog života zarađivanja novca, ali ipak, ne možete tek tako odustati, pa je ovaj tjedan sve u pronalaženju novog načina zarađivanja novca tako da možeš živjeti život kakav želiš živjeti. Ovo vam je dosadno, ali potrebno.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Zanimljiv horoskop, kao u vašem slučaju, znači da je nešto novo zavladalo vašim životom, a to može ići bilo kako, znači gore ili dolje.

Bit ćete licem u lice s izborom ovaj tjedan; ako mudro odaberete, završit ćete s velikom radošću. Ako loše odaberete, tada ćete na kraju izgubiti nešto što volite. Ne osoba, već stvar ili ideja.

Idite na pozitivno; idi s onim što ti srce kaže da je prava stvar.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Osvojili ste horoskop ovog tjedna, jer je ovo najsretnije štivo koje možete dobiti. Ovaj tjedan će vam donijeti ogromnu sreću.

Danas su svi u tvom životu sretni, a svi računi su plaćeni! Ne postoje neposredne prijetnje, a čak i da postoje, sretno biste ih mogli ignorirati.

Ovo je vaš  tjedan. Iskoristite ga do kraja. Neka se sreća ovog tjedna pretvori u čudo sljedećeg tjedna.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan ćete dobiti čvrstu odluku, koja se tiče vašeg života i vašeg stila života. Osoba koja će vam ovo predati je netko važan; autoritet koji može i hoće promijeniti stvari oko sebe.

Ono što je važno je da s tom osobom vodite pristojan razgovor kako bi ‘shvatila kako treba’ kada je u pitanju odlučivanje o vašoj budućnosti. Razgovarajte s njima, riješite sve.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Tijekom ovog tjedna bit ćete u načinu ‘duboko planiranje’. Točno znate što je potrebno da biste postigli nešto vrlo važno u svom životu, a ako to znači da morate ostati mirni i razmišljati o stvarima, neka bude tako.

Upravo to ćete učiniti. Danas nemate osjećaj hitnosti. Spremni ste biti strpljivi, a vaše će vam strpljenje dugoročno dobro poslužiti.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Pa, izgleda da će netko uskoro, ako ne danas, krenuti na neka putovanja. Ovaj horoskop govori o akciji, avanturi i prelasku s jednog mjesta na drugo.

I ne samo to, vi ćete biti glavni ovaj tjedan.

Ako sve ide u vašu korist, ovaj tjedan biste se trebali osjećati prilično divno i inspirirano. A kada dobijete inspiraciju, svijet oko vas se mijenja na bolje.

 

 

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Nitko ne preuzima kontrolu kao ti, a tvoje čitanje za ovaj tjedan govori da ćeš opet biti osoba izabrana da počisti svu štetu koju je napravio netko ‘drugi’ osim tebe.

Ono što je ovdje zanimljivo je da vam ovo ne smeta.

Volite se žaliti na to kao da se to od vas očekuje, ali u stvari, nemate ništa protiv biti jedini koji može ispraviti nepravde.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Vrlo rano ćete u tjednu shvatiti da ovaj tjedan nije tjedan u kojem svijetu otkrivate svoj veliki i najtajniji plan.

Ponekad živite unutar vlastitog uma i to radi za vas.

Ali ono što se događa je da izgradite fantaziju koja zvuči dobro u vašem umu, ali kada jednom napusti tu palaču uma, u svijetu je čisti kaos.

Ovo je dobar tjedan za vas da jednostavno uživate u svom fantazijskom životu, a ne da se toliko trudite da ga dijelite sa svijetom.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Joj, vrijeme je za slomljeno srce.

A slomljeno srce je obiteljsko. To znači da će netko u vašoj obitelji učiniti nešto što biste stvarno željeli da ne učini, a kada zaista UČINI ovu strašnu stvar, bit ćete najviše razočarani zbog živaca koji imaju, čak i više od samog čina.

Doista ste uložili svoje srce u ovu osobu i očekivali ste više od nje nego što će vam dati tijekom ovog tjedna.