FEBRUAR DONOSI BOGATSTVO: Evo tko će do kraja februara biti BEZOBRAZNO BOGAT, a tko će poslovno napredovati…

FEBRUAR DONOSI BOGATSTVO: Evo tko će do kraja februara biti BEZOBRAZNO BOGAT, a tko će poslovno napredovati…

21 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Februar: Što se tiče financija, ovog mjeseca možete dobiti predviđeni dobitak, a stvari će vam ići kako treba. Postoji mogućnost povećanja, iako uštede možda neće biti očekivane.

Ovaj mjesec bi mogao pružiti malo odgode od posla, kao i očekivani novčani dobitak od vašeg posla. Praktične financijske odluke koje napravite ovog mjeseca mogle bi vam uvelike pomoći u akumuliranju dobrog profita.

Mogu se pojaviti neplanirani troškovi poput putovanja i malog slavlja. Može doći do neočekivane ponude od klijenta za neovisnog stručnjaka.

Oni koji rade u području istraživanja vjerojatno će postići potreban uspjeh projekta i financijsku prednost. Mogla bi vam se obratiti djeca tražeći od vas financijsku pomoć.

 

BIK

Čini se da je ovo razdoblje financijski manje povoljno, jer će vaši troškovi vjerojatno premašiti vaš budžet, a možda nećete moći kontrolirati svoje troškove.

Ulaganje u dionice i dionice na duži rok je dobro. Vaš će se profit vjerojatno povećati, što će vam omogućiti da poboljšate svoju financijsku situaciju.

Ekonomski bi ovaj mjesec mogao biti težak. Ako radite u poslu, planetarni tranziti mogu vam pomoći da zaradite više novca tako što će ubrzati vaš napredak.

Kao rezultat toga, trebali biste nastaviti s dobrim radom u ovom području. Ova godina izvrsna je za dugotrajnu imovinu poput nekretnina.

Međutim, ovo nije mjesec za zajedničko ulaganje. Bili biste nezadovoljni trenutnim stanjem stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete imati prosječnu uštedu ovog mjeseca. Možda imate stalan izvor novca, ali se mogu pojaviti nepredviđeni i neočekivani troškovi.

Prema zvijezdama, vjerojatno će doći do promjene u unutrašnjosti kuće. Ovo nije vrijeme za donošenje značajnih odluka o zemljištu ili imovini.

Student može imati pravo na troškove učenja dodatnih tečajeva i upis u program visokog obrazovanja. Možete naplatiti troškove za komunikacijski uređaj ili prijenosno računalo.

Možda imate povoljan trenutak za ulaganje na burzi, ali trebali biste potražiti stručno vodstvo.

Mogu nastati troškovi povezani s ljepotom i šminkom, kao i s dotjerivanjem. Zabave, proslave i jednostavna druženja s rodbinom mogu donijeti mnogo novca.

Ovaj mjesec je moguć neočekivani novčani dobitak.

 

RAK

Čini se da zvijezde ne predviđaju ništa dobro za vašu financijsku situaciju ovaj mjesec. Svaki spor ili parnica u koju biste mogli biti uključeni gotovo bi vjerojatno mogla rezultirati negativnim ishodom.

Morate uložiti mnogo truda kako biste odgodili odluku o sličnom nesporazumu za kasnije, povoljnije vrijeme. Postoji velika vjerojatnost da će bilo koji tekući zahtjevi za kredit ili novi prijedlog za nove bankovne predujmove biti odbijeni ili odgođeni za jedan razlog ili neki drugi.

Zahtjevi za kredit koji su na čekanju ili mjere za dobivanje novih predujmova od banaka financijskih institucija vjerojatno neće uspjeti. Nadalje, klima možda neće biti pogodna za razvoj novih projekata ili ulaganja.

Oni koji rade s vladom i oni koji posluju sa stranim zemljama ili međudržavnom trgovinom mogu se suočiti s poteškoćama. Ukratko, većina vas će možda morati naporno raditi i boriti se kako bi ispunili svoje ciljeve.

 

LAV

Trebali bi očekivati uspone i padove u financijskoj situaciji ovog mjeseca. Iako možda imate dovoljno sredstava, netko može zatražiti financijsku pomoć, zbog čega će se vaš proračun poljuljati.

Vaša obitelj bi vam mogla pomoći, što bi vama moglo biti prilično korisno. Ako ste u braku, vaš supružnik može zahtijevati nešto važno, za što ćete možda morati izdvojiti značajnu svotu novca.

Unatoč tome, imate pristojnu mogućnost da vidite povećanje svoje plaće. Neki od vas možda čak razmišljaju o kupnji novog doma ovog mjeseca.

Možda ćete raditi na štednji jer shvaćate vrijednost novca, što bi vam moglo koristiti u budućnosti. Uzmite novac i uložite ga u najizvrsniju moguću metodu, koja može povećati vaš ukupni profit.

Izbjegavajte špekulirati svojim novcem na burzi, jer vam to možda neće koristiti.

 

DJEVICA

Sve u svemu, možda ćete se moći usredotočiti na upravljanje novcem ovaj mjesec. Jedina stvar koju treba imati na umu je da se bilo koja investicija u ludilu ne pretvara u potopljenu investiciju.

Sve financijske obveze koje uključuju značajnu razinu rizika treba odgoditi. Dakle, umjesto da očekujete brzi novac, prvo biste trebali odrediti svoj proračun, a zatim nastaviti s potrošnjom u područjima kao što su vaša profesija, financijsko planiranje ili ulaganja.

Sredina ovog mjeseca može biti stresno razdoblje. Međutim, vaše učinkovito upravljanje novcem moglo bi vam pomoći u prevladavanju izazova.

Drugi dio mjeseca odlična je prilika da provedete u djelo dugo planiranu strategiju za poboljšanje svoje financijske situacije. Čini se da je ovo prekrasan trenutak da poboljšate svoju financijsku situaciju.

To također može biti prekrasan trenutak za vas da investirate u skladu sa svojim dugoročnim planovima i ciljevima.

VAGA

Početak ovog mjeseca mogao bi vas učiniti preambicioznim i navesti vas na nepotrebne rizike, dovodeći vas u opasnost. Kao rezultat toga, ovaj put morate nastaviti s oprezom.

Kako mjesec bude odmicao, vaša će plaća i dalje biti dovoljna za vašu financijsku situaciju. Planeti vas mogu natjerati da postanete revniji u upravljanju financijama.

Sredina ovog mjeseca najavljuje neke značajne financijske transakcije koje bi mogle imati dugoročni utjecaj na vašu financijsku budućnost. To bi moglo rezultirati novčanim dobicima, kao i dobrim povratima na prethodna ulaganja.

Kao rezultat toga, vaša financijska situacija može ostati stabilna. Vjerojatno ćete se suočiti s nekim kompliciranim izazovima u drugom dijelu ovog mjeseca, što bi moglo utjecati na vašu financijsku situaciju ako donesete nepromišljene odluke.

Međutim, možda ćete dobiti solidnu planetarnu pomoć, tako da bi se sve trebalo odvijati kako treba do kraja mjeseca..

 

ŠKORPIJA

Tijekom mjeseca čini se da je vaša financijska situacija stabilna. Ovog mjeseca mogli biste zaraditi mnogo novca.

Što se tiče bogatstva, može doći do bogatstva i brzog napredovanja. Tijekom tog vremena možda ćete moći kupiti novi dom ili automobil.

Neki od vas možda čak razmišljaju o renoviranju svog doma. Ovo je izvrstan trenutak za ulaganje novca u posao s namjerom širenja ili možete započeti nešto novo.

Međutim, budite oprezni dok trgujete novcem s drugima i suzdržite se od posuđivanja novca ovaj mjesec. Predlaže se da vodite računa o svojim troškovima ovog mjeseca i da nastojite kontrolirati svoje zahtjeve za potrošnjom kako biste izgradili zdravu financijsku poziciju.

Posuditi novac članu obitelji bilo bi isplativo jer bi ga oni vratili sa 100% povećanjem šiljka.

 

STRIJELAC

Financijski horoskop predviđa da bi za većinu vas ovog mjeseca moglo doći do manjih financijskih poteškoća, no vaše financijske potrebe mogle bi biti lako zadovoljene. Unatoč određenim neuspjesima, vaša financijska situacija možda neće biti ugrožena.

Da biste povećali priljev prihoda, morat ćete uložiti mnogo truda. Smanjite svoju potrošnju i nastojte uštedjeti novac za svoju buduću sigurnost.

Ovo je trenutak kada ćete tražiti načine za zaradu kroz razne investicije. Također, ako želite zaraditi putem tržišta dionica, ovo nije pravi način.

Provjerite dobivate li novac s odgovarajućeg mjesta. Što se tiče financija, bilo bi korisno da vam bude dobro u razdobljima kada je novac rijedak.

Venera bi mogla pobuditi vašu znatiželju o špekulativnom prihodu kao sredstvu za poboljšanje vaše financijske situacije. Ovo bi bio prekrasan mjesec za povećanje stanja na vašem bankovnom računu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vaš mjesečni horoskop predviđa da bi vaša financijska situacija ovog mjeseca mogla biti znatno drugačija nego prošlog mjeseca. Ako ste u poslu, vaš dugo iščekivani ugovor s tvrtkom koju ste čekali možda je konačno završen.

Vaš mjesečni horoskop kaže da je partnerstvo prikladna opcija ovog mjeseca. Možda biste mogli još više povećati svoj promet.

Odvojite nešto od svog novčanog profita na stranu, u skladu s vašim mjesečnim predviđanjima. Oni koji namjeravaju ulagati mogli bi u bliskoj budućnosti vidjeti izvrsne povrate, osobito u špekulativnim trgovinama.

Izbjegavajte posuđivanje novca jer vam to možda neće koristiti. Možda ćete požaliti zbog svoje odluke, osobito ako razmišljate o velikoj obvezi koju morate preuzeti u pravo vrijeme.

Prije nego što nekome posudite novac, razmislite još jednom.

 

VODOLIJA

Ovog mjeseca novac i vaš financijski život mogli bi vam biti od velike podrške i unaprijed. Prema vašim mjesečnim projekcijama, mogao bi postojati vrlo pristojan protok novca, a mogli biste ga trošiti na uravnotežen način.

Iako se možda bojite da se katastrofa približava, razdoblje ne pokazuje ozbiljne financijske prepreke. Neka od vaših prethodnih ulaganja dala su očekivane rezultate, što bi moglo poboljšati vaše raspoloženje.

Također bi moglo biti fantastično vrijeme za ulaganje u drugu polovicu godine i očekivati bolje rezultate nego ikad prije. Možda ćete moći otplatiti i svoje račune i kredite.

Nalazite se na solidnoj financijskoj osnovi i mogli biste dugoročno požnjeti plodove. Nastavite se truditi i donosite mudre financijske odluke.

Možda ćete potrošiti značajnu količinu novca na svoj životni stil, kao i na potrepštine za kućanstvo. Ako se dugo bavite financijskim nesuglasicama, sada je trenutak da ih riješite.

 

RIBE

Sveukupno, vaša bi financijska situacija ovog mjeseca mogla biti stabilna. Dugoročno ulaganje u malu kantu može se obilato isplatiti.

Stručno vodstvo, umjesto da prođete bez temeljite provjere, može biti od pomoći u vašem poslovnom zadatku. Saturn može favorizirati međunarodna ulaganja, kao i domaće poslove.

Možda će biti uspjeha u dobivanju očekivanih ušteda. Moguće je trošenje novca na zabavu i prijatelje.

Kupnjom darova i odjeće za proslavu ili zabavu možete imati troškove. U svom poslovanju možete imati mnogo izvora prihoda.

Ne donosite ishitrenu odluku o porezu i financijskom ulaganju u novi poslovni projekt. Kada radite velike prilagodbe plana, budite oprezni jer bi moglo doći do financijskih gubitaka ili projicirana financijska dobit možda neće brzo stići.

Ovo je izvrstan mjesec za sve u modnoj ili kreativnoj industriji.