Burni ljubavni dani, iznenađenja i veliki neočekivani preokreti obilježit će živote OVIH znakova u zadnjim januarskim danima…

Burni ljubavni dani, iznenađenja i veliki neočekivani preokreti obilježit će živote OVIH znakova u zadnjim januarskim danima…

21 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Vaša bi intrinzična moć sada mogla igrati važnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Možda ćete osjećati intenzivne emocije i čežnju za romantikom i vezom. Dobra vijest je da ih možete manifestirati ako vjerujete svojoj utrobi. Pokušajte stvoriti ciljeve oko onoga što vam je najvažnije, ali ostavite ideju da morate kontrolirati ishod.

 

BIK

Tvoje prirodno veliko srce je prepuno topline. Mogli biste partneru pomoći da izvrši hitan zadatak ili zajedno obavite zadatak najvećeg prioriteta, možda iz skrivenih motiva poput želje da mu se približite. Pazite da stvari ne usmjerite oko svog ega i ne zahtijevate pažnju. Trenutak zahtijeva suosjećanje – sve ostalo je samo bonus.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ljubav bi se sada mogla činiti neograničenom. Partner može zadovoljiti vašu žudnju za intrigantnim idejama i različitim gledištima – ili izraziti vlastitu želju da poboljša vaš odnos. Ako ste slobodni, vjerojatno se nećete zadovoljiti prosječnim izlaskom ili izletom. Dovoljan je samo veliki pristup stvarima srca! Zadržite spontan stav i budite spremni ići tamo gdje vjetar puše.

 

RAK

Otvaranje romantične avanture može promijeniti vaš odnos. Astralna konfiguracija stvara pogodan trenutak za velike promjene u vašem ljubavnom životu. Ova vrsta preokreta bi vas mogla uplašiti, ali potpuno je vrijedno toga. To je savršena prilika da napravite popis otvorenih ciljeva kako biste unaprijedili svoje ljubavne aktivnosti – i planirate kako ćete ih postići.

 

LAV

Romantika zauzima središnje mjesto i zahtijeva vašu pažnju. Nevjerojatno bliska veza je na pomolu, ali možda ćete morati riskirati da biste tamo stigli. Sljedeći koraci možda neće izgledati odmah jasni dok odgonetnete željeni smjer, ali odluka da jednostavno idete u toku može vam pomoći da preusmjerite pažnju prema van i izrazite se na kreativne načine. Ne dopustite da vas briga uvuče. Umjesto toga, dopustite svojoj intuiciji i srcu da vas vode tamo gdje želite biti.

 

DJEVICA

Živahna romantika mogla bi obilježiti vaš ljubavni život upravo sada. Banalne interakcije vjerojatno vam neće pomoći, jer ste u potrazi za uzbudljivim zabavnim provodom. Ako ste u paru, mogli biste izraziti svoje obožavanje ljubavnika i nadati se da dijeli vašu žudnju za intimnošću. Bez obzira na status vaše veze, optimalan je trenutak da prepoznate i razumijete svoje želje i stavove prema vezi.

VAGA

Poduzimanje konkretnih koraka za jačanje svoje ljubavi i sek*****og života vam je moguće.  Stavljanje ciljeva koji usredotočuju sek****ni užitak u vaš kalendar trenutno je najvažnije, stoga se nemojte sramiti detaljno napisati. Zbližiti se s ljubavnikom sada je moguće – na svaki način koji možete zamisliti.

 

ŠKORPIJA

Stvaranje ugodnog ambijenta kod kuće moglo bi biti važan korak prema postizanju ciljeva vaše veze sada. Položaj planeta vas nadahnjuje da postavite nježno senzualnu atmosferu. Ako trenutno ne živite s partnerom, mogli biste razmisliti o svojoj idealnoj viziji predanog kućnog života ili pozvati nekoga posebnog. Iskoristite ovu toplu i kreativnu energiju da se približite svom dragom.

 

STRIJELAC

Nemojte se iznenaditi ako sada imate ozbiljne srčane oči za trenutnog ili potencijalnog partnera. Vjerojatno ćete povećati šarm do kraja i uživati ​​u vremenu koje možete provesti s njim. Izgradnja povjerljive i otvorene dinamike je važna i možete se posvetiti tom nastojanju. Međusobno razumijevanje je ključno, stoga se raspitajte o ciljevima i idejama svoje drage.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vaše riječi trenutno imaju zadivljujuće ukusne kvalitete.  Možda vam se čini da znate sve prave stvari za reći dok slušate i uživate u prisutnosti ljubavnika. Ako ste slobodni, vaš je izraz prirodnog intenziteta i možda ćete se osjećati posebno u skladu s drugima. Prigrlite svoje magnetske kvalitete i iskusite uzbudljive interakcije koje se odvijaju.

 

VODOLIJA

Vaš odnos se trenutno može potpuno transformirati – i možda ćete ga moći usmjeriti u željenom smjeru. Položaj planeta stvara prekrasan idealan trenutak da stvarna promjena dođe u vaš najbliži ljubavni savez. Više nego što mislite da je trenutno moguće, pa se zapitajte što želite. Bez obzira jeste li slobodni ili zauzeti, postavite namjere da nadogradite svoj romantični svijet.

 

RIBE

Romantika može nastati na neočekivanim mjestima. Položaj planeta pruža priliku da bolje upoznate radnu simpatiju. Možda čak postoji mogućnost za flertovanje ako oboje želite ići tamo. Briga o vašoj dobrobiti i revitalizacija za spojeve može biti još jedan prioritet u ovom trenutku. Ako ste u paru, usklađivanje rasporeda s ljubavnikom može osigurati kvalitetno zajedničko vrijeme. Držite oči otvorene za događaje iza ugla.