VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: OVAJ znak je nekoga povrijedio u PROŠLOSTI, a sada će njega POVRIJEDITI osoba koju NAJVIŠE VOLI…

VIKEND LJUBAVNI HOROSKOP: OVAJ znak je nekoga povrijedio u PROŠLOSTI, a sada će njega POVRIJEDITI osoba koju NAJVIŠE VOLI…

4 siječnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Vikend ljubavni horoskop: Ne radi se toliko o tome da zazirete od romantike ili prave strasti, već često o tome da jednostavno ne vjerujete ni sebi ni drugoj osobi da ćete održati vezu. Sadašnja astralna energija nudi priliku da malo dublje upoznate nekoga posebnog tako da s njim razgovarate o nekim dubokim i relevantnim pitanjima. Ako pažljivo slušate njihov odgovor, dobit ćete odgovor na svoje sumnje.

 

 

BIK

Vikend ljubavni horoskop: Sadašnja astralna energija vam omogućuje da zablistate – ne da nemate određeni prirodni sjaj. Ali možete još jače zablistati obraćajući pažnju na druge, slušajući što imaju za reći i stvarno želeći da se osjećaju dobro. Ovo ne samo da će učiniti čuda za vašu ocjenu popularnosti, već će vam vjerojatno omogućiti izvrstan spoj do ove večeri.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Vikend ljubavni horoskop: Vaš mozak danas stvarno radi prekovremeno, posebno s sadašnjom astralnom energijom. Poteškoća je u tome što su ono što želite i ono što mislite da želite dvije različite stvari. Možda ste se zaveli da povjerujete da znate kamo ide određena veza. Ali zapravo, ako na neko vrijeme otpustite uzde, mogli biste otkriti da će ispasti još bolje.

 

 

RAK

Sadašnja astralna energija čini se da je voljena osoba raspoloženija za svađe nego inače. Ne radi se toliko o tome da vas pokušavaju natjerati da radite stvari koje ne želite, koliko da uživaju u cijelom procesu žestokog razgovora. Ne shvaćajte ništa rečeno previše osobno; samo daj onoliko dobro koliko dobiješ.

 

 

LAV

Možete igrati sve vrste igrica i vući crvene haringe posvuda kako biste pokušali prevariti nekoga o svojim osjećajima. Trenutačno planetarno poravnanje vam čak pruža savršenu ispriku. Međutim, postoji nešto kao što je suosjećanje, i ako vam je duboko u sebi stalo do te osobe, morat ćete biti iskreni o tome zašto se tako ponašate.

 

 

DJEVICA

Planetarna usklađenost potiče vas da iskoristite priliku koja se tiče vaše trenutne ljubavne veze. To je prilika da na savršeno razuman i miran način razgovarate o tome zašto mislite da su stvari nedavno pošle po zlu i kako oboje radite na tome da ih vratite na pravi put. Ako ovom razgovoru pristupite s pravom iskrenošću, moći ćete stvoriti veliku transformaciju.

VAGA

Nemojte se skrivati ​​ispod brda posla, jer to zapravo neće pomoći stvarima. Trenutna planetarna konfiguracija potiče vas da izađete i suočite se s nekim oko koga ste možda imali jednu ili dvije sumnje. Umjesto da pogorša stvari, ovo može samo poboljšati situaciju i u konačnici stvoriti mnogo dublju i čvršću vezu između vas.

 

 

ŠKORPIJA

Trenutna planetarna usklađenost može vas natjerati da poželite da možda nikada niste vidjeli određenu osobu. Osjećate da je nemoguće razumjeti odakle dolaze, što žele, niti želite da vi dobijete od veze. Ali kada biste mogli samo malo promijeniti svoju perspektivu, mogli biste vidjeti kako se pojavljuje sasvim drugačija slika – i ona koja će vam više odgovarati.

 

 

STRIJELAC

Ne dopustite da dan završi s lošim osjećajima prema nekome tko vam je posebno poseban. Trenutni položaj planeta može potaknuti osjećaj sukoba, ali to nije nužno loše, osim ako to uvijek ne pokušavate izbjeći. Neslaganje koje imate danas može zapravo podići vašu vezu na snažniju razinu, ako se s njima pravilno postupa. Budite ljubazni jedni prema drugima.

 

 

JARAC

Trenutna planetarna konfiguracija ukazuje na vrijeme kada niste sigurni koji pristup zauzeti u pogledu potencijalnog ljubavnog interesa. Postoje dvije metode napada, od kojih se obje mogu činiti istim. Možete se ili pretvarati da niste baš toliko zainteresirani i da vam je možda čak i dosadno, dok se potajno nadate da će vas poharati, ili zaista možete ostati odvojeni i vidjeti što se zapravo događa.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nadogradite svoje konverzacijske tehnike i pokušajte pronaći nekoliko originalnih i – usuđujemo se reći – filozofskih pitanja o kojima ćete raspravljati. Sadašnja astralna energija potiče sve vrste dijaloga kao način produbljivanja vaših veza s drugima, a posebno s jednom određenom osobom. Ako s njima možete razgovarati o svemu i svačemu pod suncem, onda imate prilično dobre šanse za održavanje ispunjene veze.

 

 

RIBE

Sadašnja astralna energija stvara divnu priliku da stvarno upoznate nekoga na mnogo više razina nego što to činite u ovom trenutku. Postoji prilika da razgovarate o svojim uvjerenjima, kao i o stavu i pogledu na život. Otkrit ćete da imate puno toga zajedničkog, a to će vas potaknuti da poželite nastaviti i zapravo raditi više stvari zajedno.