3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS narednih dana i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave!

3 znaka čiji će BIVŠI SNAŽNO MISLITI na VAS narednih dana i NEĆE vas MOĆI izbaciti iz glave!

4 siječnja, 2024 0 By Admin

Budući da već imamo retrogradnost, možda nećemo shvatiti da je i ovaj tranzit retrogradan na kritičnom stupnju.

Što to za nas znači jednostavno je: ovo je vrijeme kada razmišljamo o prošlosti.

Retrogradni tranziti nas uvijek vraćaju unazad. Kada je komunikacijski planet na kritičnom stupnju naš je vladajući tranzit, kao što je tijekom ovog vremena, vidjet ćemo da se događa mnogo prisjećanja.

Ovo su dani kada razmišljamo o bivšem. Što rade, ovo su i dani kada naš bivši misli na nas. Sve se vraća, sve se plaća.

Koliko puta ste rekli rečenicu: “Pitam se misle li na mene.” Vjerojatno milion puta, zar ne? Mi to radimo, mi ljudi. Prekidamo s ljudima koji nam znače sve na svijetu.

Zatim provodimo dovoljno vremena pitajući se jesmo li im na umu.

Kao da ne želimo prihvatiti da je veza gotova, pa držimo baklju za njih, čak i ako ih, iskreno, ne želimo natrag.

Ipak, misao ostaje: “Misle li oni na mene?”

Možete sa sigurnošću pretpostaviti da da, misle na vas.

A to znači da i oni mogu postaviti isto pitanje o vama.

Razmišljate li o svojim bivšim, pitate se misle li i oni na vas? Zašto da jesi, znakovi, da jesi.

3 horoskopska znaka čiji će bivši misliti na vas:

1. BLIZANCI

O da, vaš bivši definitivno misli na vas. Te misli variraju od “Ajme, nedostaješ mi” do “Tako mi je drago što sam izbacio tu propalicu!” Jesu li vas ‘izbacili’ ili ne, njihova je strana priče, ali u svakom slučaju, sada misle na vas.

Zapravo, vi ste im na umu gotovo cijelo vrijeme, a ipak ne mogu razjasniti svoju priču. U njihovoj maloj bajci, jeste li vi dobar ili loš?

Je li to bitno? Zapravo ne. Ono što je važno jest da ste zadovoljni spoznajom da ste ostavili dovoljno dojma da potraje cijeli život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Trebate li se ikada zapitati misli li taj i taj na vas ili ne, znajte da misle? Ti si ipak. Ostavljate neizbrisiv trag.

Nitko u svom životu ne zaboravlja vas, pogotovo ako  ste vi bili njegov bivši partner.

2. VAGA

Trenutna retrogradnost znači da se nećete promijeniti, ali ne možete a da se ne zapitate što bi se dogodilo da ne prekinete s bivšim.

Svijet izgleda obećavajuće, a ti jedva čekaš da nastaviš s tim, ali u glavi ti je jedna mučna ideja: Misli li moj bivši na mene?

Iako je vaša situacija takva da možda nikada nećete dobiti čvrst odgovor na to pitanje, možete znati ovo: vaš bivši definitivno misli na vas.

I ne samo to, oni žale što ste ikada prekinuli. Ipak, oklijevaju posegnuti i započeti nešto novo s vama, što je vama sasvim u redu jer ne želite imati ništa s njima.

Dopuštate si glupo prepuštanje da se pitate što oni rade ili misle i ima li to ikakve veze s vama. Pa da, misle na tebe, još više tijekom ove retrogradnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. STRIJELAC

Teško je zamisliti da bi se vaš bivši spustio tako nisko i pretvarao se da je netko drugi samo kako bi pronašao način da vas provjeri, a ipak, upravo se to događa. Možda to niti ne znate, ali na vašem popisu društvenih mreža nalazi se novi ‘prijatelj’ koji nije onaj za koga se predstavlja.

Zapravo, ovaj tvoj novi prijatelj zapravo je tvoj bivši, a on se samo šali s nečijim izmišljenim identitetom kako bi te mogao špijunirati bez tvog znanja.

Zvuči grozno! Kakav stalker. Nije ni čudo što ste prekinuli vezu s njim.

Pa ipak, u njegovoj glavi i si još uvijek njegov. Postaje još gadnije: ne samo da misli na vas, već vas i osobno uhodi. Je li to zvuk koji čujem s vanjske strane vašeg prozora? Bože, to je bivši! Pretpostavljam da ipak stvarno misli na tebe.