LJUBAV od 1. do 15. Decembra: Neka se OVI znaki raduju magičnim ljubavnim trenucima koji im dolaze!

LJUBAV od 1. do 15. Decembra: Neka se OVI znaki raduju magičnim ljubavnim trenucima koji im dolaze!

1 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

LJUBAV od 1. do 15. Decembra: Osjećaj lakog olakšanja i puno smijeha preplavit će vašu trenutnu vezu. Ako ste oboje bili opterećeni problemima povezanim s drugim problemima u vašim životima, odvojite vrijeme da se ponovno povežete i dublje povežete jedno s drugim. Pogledajte smiješan film i samo se zabavite. Oboje to zaslužujete!

 

BIK

Naredni dani bit će preispleteni raznim okupljanima i druženjima. Razgovarajte s onima koje inače ne biste upoznali. To može otvoriti vrata novim interesima, a na kraju i novoj vezi. Preuzimanjem rizika i usuđivanjem otvoriti svoje srce nekom novom postižete veći napredak nego što ste već neko vrijeme.

 

BLIZANCI

Intenzivno razdoblje koje ste nedavno doživjeli moglo bi vam dati dobar razlog da razjasnite svoj odnos sa svojim romantičnim partnerom. Ako ste većinu svog vremena provodili zajedno, s vrlo malo mogućnosti da se nađete s obitelji ili prijateljima, onda dajte jedno drugome prijeko potreban prostor. Ako to ne učinite, možda ćete jedno drugom početi jako ići na živce, a to bi bila velika šteta!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Dobro raspoloženje i potreba da vidite smiješnu stranu vaše veze karakteriziraju vaš ljubavni život. Oboje ćete osjetiti potrebu da zauzmete liberalniji pogled jedno na drugo. Dopustite jedno drugome prostor da budete potpuno svoji i otvorite se istinskoj toplini koju oboje dijelite, pogotovo ako stvari ne idu kako bi mogle.

 

LAV

Ovih dana biste trebali pokušati utvrditi kako se stvarno osjećate u vezi s vašim posljednjim partnerom ili ljubavnim interesom. Ako ste neko vrijeme imali pomiješane osjećaje, odvojite malo vremena da razmislite o tome što vas točno muči. To može biti samo manji problem koji se prenapuhuje, stvarajući osjećaj otuđenosti.

 

DJEVICA

Osjećaj napetosti i sukoba mogao bi vaš odnos učiniti napetijim nego inače. Oboje ćete osjećati potrebu da kažete što mislite, što bi moglo biti jako dobro. Jedini je problem što možda niste dovoljno zabrinuti o tome kako ćete reći ono što imate za reći. To bi moglo dovesti do osjećaja povrijeđenosti i nepovjerenja.

VAGA

Vi i voljena osoba postajete bliži na topao i posebno brižan način. Možda ste oboje bili prezaposleni u posljednje vrijeme i niste imali priliku opustiti se i dopustiti osjećaju smirene vedrine da vas zadovolji. Usvajanje pozitivne perspektive koja dopušta smisao za humor učinit će čuda. Budite dobri jedni prema drugima!

 

ŠKORPIJA

Bilo bi vam dobro ako iskoristite svaku priliku da artikulirate što mislite o svojoj trenutnoj vezi. Ne događa se često da imate priliku detaljno razgovarati o određenim problemima koji mogu dovesti do osjećaja odvojenosti. Imate mnogo toga za raspraviti. I definitivno je vrijedno truda, budući da vaše partnerstvo još uvijek ima dosta kilometraže.

 

STRIJELAC

Zalagat ćete se za svoje principe i vrijednosti. Ako ste šutjeli, dok ste u sebi kipjeli nad nekim stavovima i obrascima ponašanja koje vaš partner  pokazuje u posljednje vrijeme, možda je vrijeme da progovorite. Ako nastavite potiskivati ​​svoje prave emocije po ovim pitanjima, i vi i veza ćete na kraju patiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Radeći nešto zabavno zajedno sa svojim dragim oboma će učiniti mnogo dobrog. Morate pronaći način da razgovarate s novim i drugačijim ljudima, stoga pokušajte komunicirati s nekim novim društvenim krugovima i proširiti svoj vidik i horizont. Riskirajte i krenite u nepoznato. Uskoro ćete imati sjajne nove prijatelje.

 

VODOLIJA

Ovo vrijeme donosi priliku da razgovorom uđete u tu posebnu vezu. Vi svakako znate s riječima i svakako biste to trebali iskoristiti do kraja. Samo nemoj pretjerati. Možda ćete otkriti da morate povući nešto od onoga što ste već rekli kada otkrijete da objekt vaše privlačnosti ipak ima nekoliko mana i mana.

 

RIBE

Od vas se traži akcija. Ne onu uobičajenu vrstu u kojoj mičete usnama i riječi same od sebe padaju, već vrstu radnje koja pokazuje da vam je doista stalo do potreba i dobrobiti vašeg partnera. Voljena osoba je umorna od vaših obećanja i sada bi htjela vidjeti neku konkretnu i opipljivu manifestaciju vaše ljubavi. Možete li dorasti prilici?