HOROSKOP do 15. Decembra: OVIM znacima donosi totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a jednom znaku LJUBAV i NOVAC!

HOROSKOP do 15. Decembra: OVIM znacima donosi totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a jednom znaku LJUBAV i NOVAC!

1 prosinca, 2023 0 By Admin

OVAN

Horoskop do 15. Decembra: Pokušavate biti uneseni i zadržati zdravu motivaciju s osjećajem vlastite vrijednosti koji je konačno na mjestu. Ipak, možda će vam biti teško komunicirati o svojim potrebama s drugim ljudima, osobito onima koji vas već uzimaju zdravo za gotovo i ne vide nikakvu grešku u svojim postupcima.

Vrijeme je da svatko preuzme svoj dio odgovornosti i odgovara za izbore koji nisu postavljeni na zdravim temeljima. Neki bi odnosi mogli puknuti, ali ljubav prema sebi konačno će dobiti priliku da teče.

 

BIK

Ako počnete požurivati ​​stvari, gurati se naprijed, mogli biste izazvati osjećaje koje niste spremni obraditi i nemate prostora stvoriti mirno okruženje za sebe. Napravite korak unatrag ako je potrebno da ostanete usredotočeni i u skladu sa svojim autentičnim potrebama.

Mali problemi mogu postati previše intenzivni jer se gomilaju na onome što još nije metabolizirano. Provedite malo vremena sami prije nego što uskočite u novi dan s novim ljudima i mnogim novim iskustvima u njemu.

 

BLIZANCI

Otkrili ste koliko je vremena potrebno da postignete nešto važno i krenete prema cilju koji vas nadahnjuje i gura naprijed. Srce je u petlji želje, ono koje ima priliku materijalizirati nešto ogromno.

Nemojte odustati od emocija koje su očito tu da osvijetle put. Možete slobodno komunicirati i vidjeti kamo će vas riječi odvesti ako pažljivo slušate povratne informacije onih oko vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Nije lako prihvatiti cijenu koju treba platiti za osobnu slobodu. Postoje odnosi u vašem životu koji vam vežu srce kada biste trebali biti slobodni istraživati, upoznavati nove ljude i ostati nadahnuti pozitivnim osjećajima i osjećajima ljubavi koji vas vode dalje od prošlosti u radosnu budućnost.

Puno više nudi svijet kada je vaše srce otvoreno za interakciju. Otresite se onoga što vas više ne čini sretnim i ostavite tuđu bol u vlastitom dvorištu da se nosi s njom. Ono što nije vaše za nošenje ne bi trebalo biti ono što smatrate svojom prtljagom.

 

LAV

Možete osjetiti nečiju snagu i dubinu uvjerenja koje nosi u srcu. Dajte ljubavi priliku i otvorite vrata za interakcije koje će vam pomoći da rastete. Iako se ne možete pouzdati u to da će vrijeme u potpunosti podržati određene odnose, možete uživati ​​u trenutku i prihvatiti ih dok dolaze, zajedno s mogućim gubitkom.

Vrijeme je da duboko osjetite stvari, date svojoj Duši prostora da procvjeta i pokažete koliko se možete približiti ostvarenju važnog sna. Možete ga uzeti, samo pažljivo promatrajte.

 

DJEVICA

Neka uvjerenja su jednostavno destruktivna, iako se mogu činiti logična u općoj slici i načinu na koji mnogi ljudi tumače situaciju.

Ne biste željeli dati previše prostora stvarima koje vam ne odgovaraju, čak ni ako ih prihvaća cijela okolina i svi koji su vam bliski. Pravo je vrijeme da mislite na ono što jedino i isključivo vi želite. Najbolje stvari zato dolaze kada ih najmanje očekujete, no, ako očekujete ljubav i novac, dobit ćete ih.

VAGA

Zgrabite trenutak da vidite osjećate li se dobro u vezi sa sobom i svojim izborima ili ne. Neke situacije zapravo ne idu u vašu korist i čini se da zaslužujete više od onoga što dobivate zauzvrat za svoj trud i naporan rad koji ste uložili.

Podsjetite se svojih ljubavnih emocija i onoga što se događa u vašem srcu oko nekih ljudi. Čak i ako ih više nema, ti vas odnosi još uvijek mogu naučiti o vrijednosti vašeg unutarnjeg svijeta.

 

ŠKORPIJA

Čini se da se ne možete otresti određenih ideja, koliko god glupe izgledale, a postoje mjesta i svijet koji bi podržali vašu kreativnost na načine koje u prošlosti niste mogli ni zamisliti.

Jurite za zalaskom sunca i onim pozitivnim vibracijama, osjećajem radosti koji se nalazi u slikama koje vidite posvuda oko sebe i nemojte se zadovoljiti stvarima koje vam ne pomažu razviti emocije pune ljubavi i živjeti svoj život onako kako želite.

 

STRIJELAC

Snovi koji su se nekada činili nedostižnim zadirkuju vas i pokazuju vam put. Nemojte odustati od važnih ideala, koliko god put do njih bio čudan. Na vama je da uzmete dovoljno slobode i preuzmete dovoljno odgovornosti za vlastiti život, da vidite što doista možete učiniti u što ste uložili svoj um.

Vrijeme je očito baš pravo. Nema smisla negirati istinu i činjenice koje vam na pladanj servira sam život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Ne možete pobjeći od vlastitog procesa i onoga što vaša duša treba naučiti u ovom životu. Imali ste dovoljno sreće da ste doživjeli motivaciju i nadahnjujuće trenutke koji su probudili strast u vašem želucu, ali još uvijek imate nešto za obaviti kako biste se opustili i uživali u tijeku kada stvari nisu savršene.

Pružite nekome ruku pomoći, samo nemojte trošiti energiju i sredstva koja su vam potrebna za vlastiti napredak. Uistinu možete pomoći samo ako ste sami na zemlji.

 

VODOLIJA

Htjeli biste donositi odluke koje uključuju osobnu slobodu, ali ne znate kako napraviti prvi korak. Morat će se napraviti teški izbori. Što više razmišljate o njima, to će vam biti teže riješiti određene dileme koje bi se trebale temeljiti na običnoj slutnji i osjećaju u srcu.

Naučili ste se nositi s određenim žrtvama, dovodeći sebe do točke u kojoj vam nije jasno što zapravo želite i koja je zona udobnosti koje se držite. Postoji stanje ravnoteže koje će vas učiniti sretnijima.

 

RIBE

Bili ste dobri i ljubazni prema nekome tko se ponaša drugačije od onoga što biste očekivali. Pokušajte razumjeti njihovu poziciju i zadržite distancu ako se osjećate povrijeđeno ili isprovocirano da prijeđete vlastite granice. Zona udobnosti ne bi trebala biti nešto što će vas sputavati, već je tu da vas zaštiti od određenih rizika koji nisu potrebni.

Zdrav razum nije uvijek odgovor ako ne podržava vaše osjećaje i vaše vlastite autentične potrebe, bez obzira na sve ostale. Stavite sebe na vrh svoje liste prioriteta.