VLADAVINA STRIJELCA počinje danas – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

VLADAVINA STRIJELCA počinje danas – Ovo su detaljne LJUBAVNE ASTRO PROGNOZE za narednih 30 dana za svaki znak!

22 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vladavina Strijelca počinje danas: Svi Ovnovi vole kad je sezona padanja jer se napokon mogu malo opustiti, jer Strijelova vibra čini da sve izgleda izvedivo i lako.

U ovoj sezoni još više volimo našeg partnera jer nas više ne zanima što mu je. Zamisli to. Gledati našeg partnera za sve dobro što donosi i u potpunosti ga poštovati za to. To je za vas Strijelac, koji uvijek donosi mogućnost.

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Sezona Strijelac još više zbližava vas i vašeg partnera jer smanjuje stres i omogućuje vam da sve lakše podnesete. Iako život može biti težak, nečiji stav ne mora uvijek odražavati tu poteškoću i tijekom ove sezone, Bikovi se osjećaju izuzetno opušteno u blizini svojih partnera, što ih stavlja u njihovo prirodno stanje.

Opušteni Bik je prijateljski nastrojen Bik pun ljubavi, a s tim kao temeljem ništa dobro ne može proizaći iz toga.

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Budući da je Strijelac ‘promjenjiv’ znak, nadahnjuje fleksibilnost. A kao Blizanac potrebna vam je takva opcija jer vam je često teško odlučiti se.

To znači da se vi i vaš partner lako možete dogovoriti oko stvari za koje bi inače trebalo predugo da se odlučite. Ne osjećate istu vrstu straha kao inače tijekom ove sezone, što znači da lako pristajete na prijedloge koje vaš partner daje, što vam omogućuje da se s njima provedete puno bolje nego u bilo koje drugo vrijeme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Otkrit ćete da ćete se vi i vaš partner više razumjeti tijekom sezone Strijelca, jer je to znak koji spaja ljude i pomaže im da proniknu u sitne detalje o tome kako je to biti zaljubljena osoba.

Vi ste prirodno suosjećajna osoba, a ovaj znak Sunca pomaže da to ispliva na površinu, a jednom kada budete mogli razgibati ovaj prekrasni mišić, vaš će se partner osjećati tako kao kod kuće u vašem zagrljaju, da se vas dvoje nikada nećete htjeti razdvojiti .

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Sezona Strijelca tako dobro funkcionira s vašom osobnošću, Lave, jer pomaže nadahnuti vas i vašeg partnera da se upustite u nešto krajnje kreativno kao što je zajedničko dijete ili stvaranje nekog magnuma od glazbe, umjetnosti ili književnosti.

Ovo je sezona za vas da izrazite svoju ljubav na veličanstvene načine; ako volite kuhati ili pripremati hranu za svečane prilike, to ćete raditi zajedno sa svojim partnerom, smijati se i osjećati radost sezone.

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Sezona Strijelca pomaže da vratite svoj ljubavni život na pravi put jer vam pomaže da rasvijetlite svoje probleme kako biste mogli staviti veći naglasak na ono što vam je važno. Smijat ćete se i raspravljati o dubokim temama tijekom ovog vremena i što više budete dijelili, više ćete naučiti o svom partneru. To će stvari učiniti zanimljivima i obećavajućima; budućnost izgleda svijetla pod nebom Strijelca, stoga se opustite na presude i pustite da ljubav teče prirodno.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Iako niste uvijek osoba koja se želi skrasiti i posvetiti drugoj osobi, energija ove sezone čini vam se lakšim i srodnijim. Obično Strijelac nije horoskopski znak predanosti, jer predstavlja individualnost i slobodu, ali također služi da stvari poput predanosti osvijetli — čineći ih manje zastrašujućim i poželjnijim. Osjećat ćete se vrlo ugodno u vezi tijekom sezone pada, Vaga. Malo raspustite kosu i nasmijte se.

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Možda ćete biti prisiljeni reći svom partneru duboku istinu o sebi tijekom sezone Strijelca, jer ovaj znak tjera ljude da budu ono što jesu i žive u istini. Ono što možda mislite da je nešto što trebate zauvijek skrivati ​​od svog partnera je nešto što Strijelac želi vani i otvoreno, samo da to prevaziđe. Ova sezona potiče lakoću i slobodu, a to znači i slobodu od tajni. Vaš će odnos tijekom ovog vremena postati mnogo bolji.

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Tijekom rođendanske sezone uživate u danima Strijelca, jer je to sezona koja daje okosnicu svim vašim divljim i ludim idejama. Vaš partner već zna da ste luckasti i da se volite zabavljati, a možete računati da će vam se pridružiti u zabavi ove sezone. Možete se čak i malo prijateljski natjecati sa svojim drugom; ne radi se o pobjedi za vas, već o angažmanu, uživanju i sudjelovanju u životnim aktivnostima koje vas oboje spajaju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Možda ćete otkriti da će se svi problemi koje trenutno imate sa svojim partnerom istopiti jer sezona Strijelca zapravo ne želi podržavati negativne osjećaje. Ovo je znak koji doslovno predstavlja optimizam, ali je i vatreni znak, tako da ne prihvaća ‘ne’ kao odgovor. Dopustite da dobro raspoloženje ove sezone teče oko vas kako biste vidjeli kako je divno biti u vezi s osobom koju volite. Ostavite svoje razlike po strani i dopustite da vas vodi.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Iako ćete voljeti osjećaj koji imate tijekom sezone Strijelca, također ćete otkriti da se i vi i vaš partner možete osjećati nadahnuto ili čak ambiciozno u to vrijeme. Strijelac je natjecatelj, igrač…onaj koji obavlja stvari, sudionik…on zbližava parove i usađuje čudesne ideje u umove ljubavnika. Ovo je sjajno vrijeme za vas i vašeg partnera da planirate budućnost i poduzmete velike stvari.

 

Riba
(19. veljače – 20. ožujka)

Oh, kako volite sezonu Strijelca jer uvijek ima tako dobar učinak na vaš ljubavni život. Vidjet ćete da se nitko ne želi boriti tijekom ove sezone. Niti jedno od vas ne želi ništa više od igre i zabave. Kraj je godine i WOW možete li uživati ​​u ideji opuštanja samo u svrhu uživanja u životu? To je upravo ono što Strijelac donosi: odmor, opuštanje i povjerenje u ideju da je u redu igrati se. Ne treba sve shvatiti tako ozbiljno.