Danas počinje VLADAVINA STRIJELCA! Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka!

Danas počinje VLADAVINA STRIJELCA! Otkrivamo kome će donijeti NAJVIŠE USPJEHA, NOVCA i SREĆE! Evo šta se sve mijenja u životu svakog znaka!

22 studenoga, 2023 0 By Admin

Danas počinje VLADAVINA STRIJELCA!

Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ako je bilo ikakve sumnje u vašu sposobnost da se nosite s udarcima, dokazat ćete da ste strašni i čvrsti.

Izazvat će vas kolega s posla koji je očito jako ljubomoran na vas i cijeli vaš život. Ne možete ništa učiniti za ovu osobu jer je odlučila dominirati vašim okruženjem svojom toksičnošću.

Kako dođe druga polovica mjeseca, taj problem će se istopiti, a vi ćete morati čistiti njihov nered. Ipak ste dobrog zdravlja i zbog mnogo rada na sebi ne dopuštate da tuđi problem postane vaš vlastiti.

Vi ste stoični i sposobni da njihovu ljubomoru vidite kao njihov problem, a ne kao svoj vlastiti.

 

 

Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Gotovo kao da te ništa ne može zaustaviti ovog mjeseca. Prošli period je bio težak za vas, ali ste sigurno naučili svoje lekcije! Možda ste se čuli s nekim tko je omogućio te lekcije, na sve pogrešne načine.

Vaš prvi čin bit će blokirati i natjerati ovu osobu tako da ne može ući u vaš sveti prostor. Ne osjećate nikakvu obavezu dopustiti ljudima da vas zlostavljaju, i ako bi netko trebao pokušati, kao što bi mogao tijekom ovog mjeseca. Pokazat ćeš  im put do vrata, odmah. Sada ste potpuno zaljubljeni u sebe jer ste vidjeli kako to funkcionira; samoljublje je uspjeh na svakoj razini.

 

 

Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ako se prepustite mračnoj strani, na kraju ćete uništiti svoj mjesec, što u biti znači da ako ste se osjećali depresivno, učinite sve što možete da se izvučete iz toga.

Potražite pomoć i znajte da nikada niste sami. Dok se prilagođavate ovom mjesecu, odvojite vrijeme da ponovno uspostavite ono što vam najviše znači.

Ovo je dobro vrijeme da si postavite važna pitanja. Koji su vaši prioriteti i što činite da ih dovedete u središte pozornosti na svojoj akcijskoj listi?

Možda ste još uvijek ‘u povlačenju’, ali život vas mami, i morat ćete izaći i živjeti to.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Ovo je iznenađujuće povoljan mjesec za vas, jer ćete dobiti ili povišicu ili neku vrstu promocije.

Zahvalnost vlada vašim svijetom ovog mjeseca jer vam se na putu nađe toliko pozitivnih stvari.

Sasvim ste svjesni da nije uvijek tako dobro, pa se osjećate zahvalno na dobrim trenutcima.

Vaše mentalno stanje je dobro uravnoteženo i imate osjećaj da ste sposobni. Ovo traje cijeli mjesec. Samopouzdanje je na visokom nivou i očitovat će se kao sigurnost posla i postizanje osobnih ciljeva.

 

 

Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Tijekom ovog mjeseca suočit ćete se sa svojim partnerom.

Pokušavali ste izbjeći ovu konfrontaciju veći dio proteklog vremena, ali također znate da se morate pojaviti zbog partnerovih briga, a također znate da njegove brige uključuju vas i vaše ponašanje.

Nikada niste osjetili potrebu za promjenom, a kompromis je ispod vas, ali ovdje ćete se morati suočiti s glazbom. Ono što vjerujete da je tako strašno traje nekoliko minuta i onda je gotovo.

Ono što je ostalo je plan za poboljšanje, a to je sasvim sigurno nešto na što se možete uključiti.

 

 

Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Teško vam je i pomisliti da će ovaj mjesec biti drugačiji nego prošli mjesec, jer svaki put kad pokušate odglumiti, ne uspijevate baš kada pokušavate uvjeriti sebe da je sve jednostavno divno.

Pa, stvari nisu divne, ali to ne znači da ne mogu biti. Ovaj mjesec ćete se nositi s vlastitom negativnošću, promatrajući kako ona utječe na vas i vaše zdravlje.

Ne volite misliti da postoji veza između tijela i uma, ali ovaj će vas mjesec natjerati da dublje pogledate taj koncept.

Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ovaj mjesec živite u skladu sa svojim znakom.

Pregledat ćete ono što je trenutno u vašem životu; što je važno, što je besmisleno i što biste željeli manifestirati u bliskoj budućnosti.

Ono što vam ne funkcionira smatrat će se bezvrijednim, stvarajući vam više prostora da se koncentrirate na ono što volite raditi.

Posao je lagan, ali nenadahnjujući, a vi ćete osjetiti potrebu da dodate uzbuđenje u svom životu. Očekuju vas hobiji. Napokon ćete moći uprljati ruke radeći nešto u čemu zaista uživate.

 

 

Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Ono čega se trebate držati ovog mjeseca je vaša odlučnost.

Lako biste mogli biti odvedeni u lijenost, a to je upravo ono što trebate izbjegavati, jer postoji toliko mnogo stvari koje zahtijevaju vaš doprinos, vaš rad i vašu pažnju.

Život kod kuće dobro prolazi, a to bi uključivalo dobar solidan osjećaj sigurnosti.

Posao ide i tu nema nikakvih problema. Mislili ste da bi nešto moglo poći po zlu kada je vaš posao u pitanju, ali čini se da se to ispravilo.

 

 

Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Zajahali ste val ekstaze  i održavate tu vatru. Istina je što kažu o bezgraničnom optimizmu.

Vi, znate kako si uljepšati dan, zapravo, ne dopuštate si da ostanete nedovoljno dugo. Ovaj period donosi ne samo radost nego i prilike u izobilju.

Vaše radno opterećenje može se udvostručiti, što znači da će vaša plaća slijediti vaš primjer. Prvi put u dvije godine osjećate se punim optimizma i samopouzdanja. Samo naprijed!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac(22. prosinca – 19. siječnja)

Nedavni zdravstveni strahovi su vas podigli na prste, i na neki način, ova posljednja bojazan bila je jedna od najboljih stvari koja vam se mogla dogoditi.

Sada ste svjesni zdravlja. Ovaj period vam donosi sve vrste novih ideja, u smislu zdravlja i načina života.

Možete se okušati u novoj kuhinji, a možda ćete čak i uložiti u novi set lonaca i tava kako biste podržali svoju kulinarsku inovaciju.

Vaš ljubavni život nije uzbudljiv, ali shvaćate da ne želite da uvijek bude ‘uključen’. U redu je kako jest, i zahvalan si na malim stvarima u životu.

 

Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Nije vam tako lako sve jednostavno ‘pustiti’, ali sve u vašem životu govori vam da je to jedini način da krenete naprijed.

Također ćete se boriti s idejom oprosta tijekom ovog perioda. Toliko je puštanja da morate učiniti da vam se to čini kao teret, iako je to ključ vaše osobne i emocionalne slobode.

Učinite sebi uslugu i krenite s tim, ali nemojte to forsirati.

 

 

Riba
(19. veljače – 10. ožujka)

Ovaj vremenski period vas pogađa na sam vrh s velikim izgledima i nekoliko pozitivnih iznenađenja.

Posjetit će vas stari prijatelj koji vam donosi sjajne vijesti. Ovo je također vrijeme u kojem ćete upotrijebiti onaj stari kliše: “Rekao sam ti!”

To će se odnositi na neki financijski problem koji se pojavio između vas i vašeg partnera.

Ipak ste bili u pravu i vjerojatno ćete uživati ​​u tome da se vaš partner osjeća glupo jer je uvijek sumnjao u vas. Vaše zdravlje je u dobrom stanju, iako vam ovdje dajemo savjete da više vježbate i pripazite na određenu hranu koja vam ne odgovara.