Zvijezde su se zaigrale i OVIM znacima će ove sedmice POKLONITI NESLUĆENU SREĆU…

Zvijezde su se zaigrale i OVIM znacima će ove sedmice POKLONITI NESLUĆENU SREĆU…

18 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ove sedmice: Za vas je najbolje izbjegavati svađe i biti mirni u vezi. Predlažemo vam da vodite pristojan razgovor i da budete predani svom partneru. Održavanje obećanja moglo bi ovog tjedna igrati ključnu ulogu u ljubavi i bračnom životu. Postoje šanse za bračnu ponudu. Možda imate komunikacijski jaz ili nedostatak emocionalne podrške zbog posla. Održavanje ravnoteže između posla i života može vam biti od pomoći. Ovaj tjedan vjerojatno će se planirati mala druženja s vašom rodbinom i starcima, što bi vam moglo pomoći da poboljšate svoj odnos s njima. U bračnim odnosima mogu postojati neki izazovi.

 

BIK

Ove sedmice: Najbolje je da ovaj tjedan budete oprezni prije nego što poduzmete vitalne korake u ljubavi i vezi. Samci mogu ući u tajnu ljubavnu vezu. Možda ćete iznenada dobiti ponudu za vezu od kolege ili prijatelja. Ovaj tjedan predlažemo da budete oprezni prije nego što donesete važnu odluku u svom ljubavnom životu. Najbolje je za vas izbjegavati obvezu u ovoj vezi jer se možete suočiti s izazovima da imate dugoročnu vezu. Postoje šanse za komunikacijski jaz u bračnom odnosu zbog kojeg se osjećate uzrujano. Neki nesporazumi s vašim ljubavnim partnerom i supružnikom vjerojatno će se pojaviti ovog tjedna.

 

BLIZANCI

Ove sedmice: Ovo je povoljno vrijeme za upoznavanje svog ljubavnog partnera i vjerojatno da ćete kvalitetno provesti vrijeme u zagrljaju svojih najmilijih. Najbolje je da svoj radni pritisak i financijske poteškoće držite podalje od svojih voljenih, jer to može stvoriti probleme u vašem ljubavnom raju. Najbolje je da održite ravnotežu u privatnom i poslovnom životu. Ako slučajno dođe do nekog problema, budite mirni, jer bi se sve moglo uskoro riješiti. Predlažemo vam da ostanete usredotočeni i izbjegavate trošenje energije na nebitne stvari. Ako postoji problem, najbolje je da šutite i izbjegavate svađe s bliskima.

 

RAK

Ove sedmice: Možda ćete ovaj tjedan revitalizirati svoj ljubavni život, predlažemo vam da pripazite na preosjetljive reakcije i kontrolirate ih. U suprotnom, to bi vas moglo učiniti pomalo neuravnoteženim ili neugodnim. Međutim, vjerojatno ćete svoje osjećaje prenijeti na pravi način. Vaši osjećaji mogu biti opsežni, što može imati umirujući utjecaj na vašu ljubav i vezu. Ovaj tjedan vjerojatno ćete imati jasnoću misli i razumijevanja i možda ćete uživati ​​u stabilnosti u svom ljubavnom životu. Vaši planetarni utjecaji mogu vam pomoći da donesete neke vitalne odluke ovog tjedna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Ove sedmice: Planetarni utjecaji mogu vas učiniti stabilnim tijekom ovog tjedna. Možda ćete dočekati promjene u svom životu zbog kojih vas drugi privlače. Vaš stari prijatelj/suradnik može vas iznenaditi kada prizna da je pao na vaše čari. Međutim, najbolje je da budete oprezni ako ne poznajete svoje potencijale, te sugerira da izbjegavate njegovanje namjera dugoročne veze. Stvari na kraju mogu biti drugačije. Najbolje je da budete jasni i iskreni kako nikoga ne biste povrijedili i da vas ne bi optužili za bilo kakvu nepravdu.

 

DJEVICA

Ove sedmice: Ovo je tjedan povoljno vrijeme za vaš ljubavni život. Budući da se možda svjesno trudite održati srdačne odnose sa svojom voljenom osobom, možete očekivati ​​da ćete ovog tjedna razviti bolje razumijevanje. Možda ćete primijetiti postupno poboljšanje u svom osobnom životu, a neka osvježavajuća iskustva mogu vam prosvijetliti duh, a možda ćete ponovno pronaći šarm i entuzijazam u svom životu. Možda ćete također pronaći prilike da upoznate neke od svojih starih prijatelja i stoga će tjedan vjerojatno završiti vrlo sretno.

VAGA

U vašem ljubavnom životu može biti uspona i padova, međutim, uz strpljenje i smiren stav, stvari se mogu riješiti. Predlažemo vam da postignete drugačiju perspektivu kada se nosite s problemima jer slično stajalište može ometati vaše osjećaje kao i pristup. Štoviše, ovaj tjedan može donijeti povoljne izglede za vas. Nova osoba može ući u život neženja. Također, s njima mogu dijeliti dugoročnu vezu. Postoje šanse za male svađe i nesporazume, ali budite mirni, vjerojatno ćete to prevladati. Ovo može produbiti vašu ljubav i razumijevanje. Predlažemo vam da donesete teške odluke kako biste uklonili sve nesporazume iz njihovog ljubavnog života.

 

ŠKORPIJA

Ljubav i romansa možda će biti u prvom planu ovog tjedna. Oni koji su samci mogu dati sve od sebe kako bi se transformirali i impresionirali nekoga. Ovo možda nije lak zadatak, ali vjerojatno ćete dobro proći u svom nastojanju. Vaši napori mogu donijeti plodove ako se iskreno uključite. Postoji vjerojatnost da će bračni parovi planirati dijete. Vjerojatno će ovo biti povoljan trenutak za začeće djeteta ako ga ozbiljno želite. Najbolje je da se po potrebi savjetujete s liječnikom.

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan možda ćete pronaći način da izrazite svoju velikodušnost i ljubav, čineći svog partnera sretnim i veselim. Ako želite izbjeći bilo kakve napetosti, najbolje je da obuzdate svoju sklonost neovisnosti, pogotovo jer ste je skloni izražavati iracionalno. Najbolje je da se logički izrazite svom partneru, jer to pomaže da vaš odnos bude jači. Također, tvrdoglavost vam može pomoći u nekim aspektima života, ali možda neće biti od pomoći u vašoj vezi. Tijekom vikenda možete se suočiti s nekim privremenim smetnjama. Postoje šanse da samci naiđu na nekoga posebnog u svom životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Predlažemo vam da ostanete vjerni svom životnom partneru. Ako planirate nekoga zaprositi, možda ćete ostati sretni ovaj tjedan. Ovaj tjedan može biti povoljan period za planiranje djece. Najbolje je da se usredotočite na partnera i obitelj i izbjegavate upletanje u izvanbračnu vezu. Predlažemo vam da pažljivo razmislite o svojim postupcima i donesete razumne odluke. Najbolje je da ovaj tjedan razjasnite svoju naklonost i druge iskrene izraze. Ako dugo izlazite, vaš će se partner vjerojatno pripremiti da vas zaprosi.

 

VODOLIJA

Oženjenim se osobama predlaže da daju određeno vrijeme svom partneru jer postoje šanse za prekid komunikacije ili nedostatak emocionalne veze. Vaš bračni odnos će vjerojatno pomaknuti jedan korak ka jačanju veze. Za vas je najbolje izbjegavati svađe vezane uz sjećanja i pokušati njegovati ono pozitivno i slatko. Ljubav i romansa možda će oživjeti ovaj tjedan dolaskom vašeg bivšeg partnera. Vjerojatno ćete sresti stariju braću i sestre i prijatelje. Postoji vjerojatnost da će se neka svađa s vašim ocem ili zdravlje vašeg oca utjecati na to, što vam može dovesti do obiteljske odgovornosti.

 

RIBE

Možete iznenada dati ponudu za vezu. Možda ćete ući u tajnu ljubavnu vezu. Neki od vaših bliskih prijatelja možda će od vas tražiti da budete u predanoj vezi. Vjerojatno ćete izbjegavati primjenu praktičnog pristupa koji može predstavljati izazove u ljubavnom životu. Najbolje je da s partnerom provedete kvalitetno vrijeme i razumijete se. Od ljubavnog partnera možete dobiti darove i zabavu iznenađenja. Možda ćete uživati ​​u kratkom putovanju sa svojim supružnikom. Postoje šanse za neslaganje zbog različitog mišljenja vašeg supružnika. Predlažemo vam da ne ulazite u nepotrebnu raspravu jer se ona može pretvoriti u svađu.