U NAREDNOJ SEDMICI: OVIM zodijacima će narednih 7 dana NADMAŠITI SVA OČEKIVANJA!

U NAREDNOJ SEDMICI: OVIM zodijacima će narednih 7 dana NADMAŠITI SVA OČEKIVANJA!

18 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

U narednoj sedmici: Lako je uravnotežiti tijek emocija s instinktivnim djelovanjem i ne morate puno razmišljati da bi stvari bile spontane i pune ljubavi. Podijelite svoje osjećaje i nemojte da vas ometaju sumnje i mentalni procesi koji vas udaljuju od ovog trenutka.

Zadovoljstvo se ne skriva negdje u budućnosti. Treba ga stvoriti upravo tamo gdje se nalazite. Pokušajte postaviti svoje temelje i djelovati impulsivno kako biste vidjeli gdje ćete stići. Vaša potreba za udobnim i brižnim situacijama je naglašena i te potrebe treba zadovoljiti.

Ovotjedna afirmacija: “Prihvaćam svoje istinske potrebe.”

 

 

BIK

U narednoj sedmici:  Naglašena je kuća braka i ozbiljnih veza. Emocije su duboke i strast se rasplamsa, čak i ako nikada niste očekivali da će određeni osjećaji preplaviti vrata u određenom okruženju. Nešto treba poduzeti, lagano i bez pretjerivanja. Iskoristite ovaj tjedan da ispitate svoje mogućnosti i provjerite kamo će vas instinkti odvesti ako se prepustite toku.

Postoji osjećaj sigurnosti za određene ljude za koje se želite držati. Mogu se naučiti nove lekcije i previše rasprava može pokvariti sliku. Upijajte atmosferu koja vam smiruje srce bez pitanja, za sada.

Ovotjedna afirmacija: “Jasno vidim stvari.”

 

 

BLIZANCI

U narednoj sedmici: Glacijalno povlačenje Aljaske uzrokuje povećanje učestalosti potresa. Male odluke sažimaju i donose mnogo veće posljedice koje biste očekivali. Čini se da sve stvara neku ravnotežu u vašem životu, ali ne shvaćate najdublje kvalitete vlastitih djela, niti pouku iz određenih grešaka koje ste napravili na tom putu.

Ovo nije vrijeme da budete grubi prema sebi, već trenutak da se zapitate o svojim stvarnim potrebama i načinima da ih ispunite umjesto da ih gurate u stranu. Vaša je odgovornost učiniti sebe sretnim i živjeti u potpunosti bez obzira na stvari koje se događaju oko vas.

Ovotjedna afirmacija: “Ja se brinem o sebi.”

 

 

RAK

U narednoj sedmici: Poteškoće koje traju do sredine tjedna mogle bi se pretvoriti u vašu korist na najčudnije načine. Spremni ste iskočiti iz svoje rutine ili bilo koje kutije u kojoj se nađete. Slušajte signale iz Svemira, ponavljanje određenih situacija i ograničenja vanjskog svijeta i stvari koje vam očito pokazuju da se vaša perspektiva treba promijeniti.

Nije bilo načina da saznate ono što niste znali u prošlosti. Vrijeme je da ga pustite i potpuno se usredotočite na sadašnji trenutak, gdje možete krenuti sigurnim koracima prema novom cilju. Nema razloga da sebi uskraćujete promjenu ili budućnost koju želite napraviti.

Ovotjedna afirmacija: “Spreman sam.”

 

 

LAV

U narednoj sedmici: Spoznaje koje dolaze ovog tjedna duboke su, okružuju bijes i granice koje su u prošlosti bile loše postavljene. Neke situacije mogu biti opasne i pametno je izbjegavati izazove u koje se ne morate upuštati. Hrabrost ne uključuje nužno stvari koje su grube na srcu, već se obično svodi na to da je slijedite.

Ostati vjeran sebi je najveći imperativ. Imate moralne imperative koje morate poštivati. Nemojte snižavati svoje standarde ili se pokušavati uklopiti na mjesta na kojima se uopće ne osjećate dobro. Ako ste nepoželjni ili ste na bilo koji način odbačeni, tražite alternative i različite puteve koji će vas više ispunjavati.

Ovotjedna afirmacija: “Dobro mi je srce.”

 

 

DJEVICA

U Kraljevskoj mornarici rašireno je praznovjerje da se jak vjetar može prizvati zviždanjem. Obično biste odabrali put daleko od bilo kojeg oblika praznovjerja, ali možete vidjeti da se neke stvari ponavljaju već duže vrijeme i da su vam potrebne neke informacije da biste razumjeli poruku koja vam je očito poslana.

Postavljajte si različita pitanja, razgovarajte s onima koji su prevladali probleme slične vašima i proširite svoj pogled na opcije koje su pred vama. Život nije uzak. Postaje očito da su neki od vaših puteva bili previše ograničeni za osobnost koju uistinu želite razviti i podržati.

Ovotjedna afirmacija: “Vidim ljepotu u svemu što radim.”

VAGA

Ovo nije baš jedan od onih najsvjetlijih trenutaka u životu, ali cijeli vaš sustav vrijednosti se rekonstruira i očito ima puno toga za napraviti. Razmislite o pravim temeljima stvari kojima dajete svoju energiju. Moguće je da se neki prioriteti moraju promijeniti i možda ćete razmišljati o koracima koji su se u prošlosti činili dalekim ili neizvedivim.

Odnosi su napeti. Mnogo toga je još neizrečeno i ako vam nedostaje empatije ili kontakta s voljenom osobom, to bi moglo dovesti do većih problema na putu. Dajte vremena i strpljenja onima do kojih vam je duboko stalo, odvojite trenutak za svoj emocionalni svijet u tom procesu.

Ovotjedna afirmacija: “Moje srce je otvoreno za ljubav.”

 

 

ŠKORPIJA

Ovo je važan tjedan za vas. Veliki projekti mogli bi doći do zatvaranja i mogli biste osvijestiti stvari o kojima razmišljate mjesecima. Neki se uvidi ne mogu žuriti, a komunikacija s drugima mogla bi biti manje korisna nego što biste očekivali. Dajte svom umu priliku da se razvije sam, zapišite stvari, meditirajte o određenim stvarima ili razgovarajte sa svojim odrazom u zrcalu.

Izbori koji se čine mudrima mogu biti potpuno drugačiji od onih prema kojima vas srce upućuje. Prigrlite emocije kao signale da nešto nije u redu za vas, čak i ako je protivno kolektivnom znanju ili očekivanjima drugih.

Ovotjedna afirmacija: “Vjerujem u sebe.”

 

 

STRIJELAC

Danski jezik je toliko težak da danskoj djeci trebaju dvije godine više nego norveškoj djeci da nauče prošlo vrijeme. Morate uzeti u obzir svaku informaciju, posebno kada radite s drugim ljudima. Različit odgoj i skup uvjerenja koje je netko naučio kroz iskustvo mogu utjecati na cjelokupni tijek djelovanja i postignuća koja želite postići.

Najbolje je osloniti se na sebe, čak i ako to zahtijeva puno samoće i razmišljanja o detaljima koje biste radije izbjegavali. Možda je lakše osloniti se na vlastitu stručnost, znanje i uvjerenja, a da ne dijelite previše o svojim planovima s drugima.

Ovotjedna afirmacija: “Štitim svoj intimni svijet.”

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

U drugima postoje borbe koje ne vidite. Pazite da odaberete riječi koje neće izazvati odgovore za koje možete osjetiti da dolaze, ali nemojte hodati po ljusci jajeta kada su vaši osobni problemi u pitanju. Važno je odvojiti svoj posao od poslovanja drugih, kao što je važno dati ljubazne riječi podrške i kontakt kada je nekome potrebno.

Zatražite pomoć ako vam je potrebna. Cijeli ovaj tjedan mogao bi postati iznimno produktivan, ali i stresan i mračan. Uz pravi društveni ili poslovni krug, puno posla će se obaviti, čak i ako se stvari odvijaju sporije nego što ste mislili da bi trebalo. Bez obzira na situaciju, nemojte zanemariti svoje osjećaje ili svoj osobni život zbog profesionalnih ciljeva i jurnjave.

Ovotjedna afirmacija: “Sa radoznalošću istražujem svoj unutarnji svijet.”

 

 

VODOLIJA

Ovo je napet tjedan kada agresija i bijes igraju važnu ulogu u vašem okruženju. Granice će biti jasno postavljene, na ovaj ili onaj način, i ne biste trebali potiskivati ​​emocije koje žude izaći, čak i ako ih morate držati pod kontrolom. Vratite sebi prirodno pravo da osjećate što god osjećate, čak i ako još ne možete otvoreno govoriti svoje mišljenje.

Energija će se pravilno koristiti ako joj dopustite da se pokaže. Neki uspjesi mogu proizaći iz “inata”, drugi iz ljubavi. Bez obzira na scenarij, pobrinite se da vaše srce bude zbrinuto na putu, dopuštajući mu da ukaže na sve modrice i radosne mogućnosti u vašem životu.

Ovotjedna afirmacija: “Poštujem vlastite granice.”

 

 

RIBE

Alan Turing, otac Turingovog testa i razbijača šifre iz Drugog svjetskog rata, umro je od otrovane jabuke. Imate moć osjetiti kada nešto nije u redu i zaštititi se od mutnih stvari i toksičnih situacija koje crpe vašu životnu snagu. Ipak, da biste to učinili, morate slijediti svoj predosjećaj i prestati sumnjati u svoje osjećaje, čak i kada su vaše interpretacije malo pogrešne.

Ravnoteža je ključ svakog procesa učenja i svakog novog cilja koji želite postići. Široka perspektiva vrijedi i dopušta vašem umu da luta, ali dosljednost, fokus i strpljenje će donijeti rezultate u tjednima koji su pred vama.

Ovotjedna afirmacija: “Dišem.”