Stižu BURNI LJUBAVNI DANI! Iznenadni raskidi, povratak bivših ljubavi, ali i OVI SAMCI će započeti SRETNU VEZU!

Stižu BURNI LJUBAVNI DANI! Iznenadni raskidi, povratak bivših ljubavi, ali i OVI SAMCI će započeti SRETNU VEZU!

18 studenoga, 2023 0 By Admin

Stižu BURNI LJUBAVNI DANI!

OVAN

Svaka stalna svađa između vas i voljene osobe može se rješiti. Svoju voljenu možete povesti na putovanje ili dugu vožnju. Također možete otići pogledati film ili posjetiti umjetničku galeriju. Samci mogu upoznati nekoga posebnog. Možda ćete dobiti priliku da provedete neke romantične trenutke u svom ljubavnom životu, a vas dvoje možete postati bliži i privrženi u vezi.

 

BIK

Zaljubljeni mogu imati neki sukob između sebe. Agresija može otežati bračni život. Ako tražite partnera, ovaj tjedan biste mogli dobiti ponudu. Karijerno vođenje od partnera može vam pomoći da postignete ciljeve na poslu. Kada razgovarate sa svojim supružnikom, pokušajte biti iskreni sa svojim mišljenjima i budite strpljivi. Predlaže se kvalitetno provođenje vremena sa svojim supružnikom i voljenima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Tjedan bi mogao početi dobro. Savjetujemo vam da se ovaj tjedan usredotočite na partnera. Romantični dar iznenađenja može dodati malo svježine vašem bračnom životu. Može biti kaotična faza sredinom tjedna. Savjetuje vam se da budete oprezni kako biste očuvali svoje odnose, a ako se pojave neki problemi, mirni dijalozi bi ih mogli riješiti. Romantični izlazak može pomladiti vaš ljubavni život.

 

RAK

Ovaj tjedan je inspirativan za značajan korak u romantičnoj fronti. Možete očekivati ​​neke pomake u vašoj romantičnoj vezi. Vaš horoskop predviđa da možete imati velike šanse uvjeriti svoju obitelj da voli vašu odabranu osobu. A ako ste slobodni, imate više vremena za obiteljska slavlja i očekujete da ćete upoznati neke nove ljude na društvenoj svečanosti ili okupljanju.

 

LAV

Vaša bi veza mogla procvjetati tijekom ovog tjedna. Međutim, morate imati na umu da zdrav odnos ostaje uz kristalno jasnu dvosmjernu komunikaciju. Za vas bi moglo biti povoljno da u vezi zadržite pozitivan tok topline i ljubaznosti. Na kraju ovog tjedna, razdoblje bi bilo vrijeme da zaprosite ili izrazite svoje osjećaje nekome kome se duboko divite.

 

DJEVICA

Ljubav je u zraku ovaj tjedan. Možda ćete donijeti važnu odluku i podići svoj odnos na sljedeću razinu ako ste u predanoj vezi. Čini se da je srednji dio tjedna osjetljiv jer bi mogao donijeti neke zablude između vas i vašeg partnera. U kasnijem dijelu tjedna mogli biste riješiti probleme, ali i ojačati svoju vezu.

VAGA

Kada ste zaljubljeni, osigurate da se vaš partner osjeća voljeno. Ovog tjedna možete reći svom partneru o njihovoj važnosti u vašem životu. Do ovog vikenda možda ćete riješiti prethodne probleme s partnerom. Ovaj tjedan mogao bi biti naklonjen svim bračnim parovima, kao i da bi mogli provesti neke dragocjene trenutke zajedno. Preporučljivo je izbjegavati nepotrebne rasprave i ne tratiti dane.

 

ŠKORPIJA

Možete imati vrijedne razgovore sa svojim ljubavnikom. Ali razgovori moraju biti produktivni i može vam pomoći da održite mir i sklad sa svojim ljubavnikom. Ovaj tjedan samci će vjerojatno upoznati nekoga atraktivnog na jednom od najneočekivanijih mjesta. Samci koji su ušli u vezu trebali bi izbjegavati ljutnju. Pokušajte biti strpljiviji sa svojim ljubavnikom – sretna romansa na planu veze.

 

STRIJELAC

Oženjeni, ovo je vaš tjedan da provedete vrijeme sa svojim voljenim. Uz njega možete graditi i rasti, a zvijezde su u punoj podršci. Ovaj tjedan bit će temelj za vašu vezu. Samci bi mogli pronaći nekoga zainteresiranog za njih. Vrijeme vas može natjerati da se zaljubite. Zvijezde vam govore da volite nesavršenog partnera i da se usredotočite na dobre stvari.

 

JARAC

Obratite pažnju na svoj romantični život ovog tjedna jer se čini da postoji mogućnost da se suočite s poteškoćama i nesporazumima. Pazite da nikako ne otežavate svog partnera jer bi to moglo pokrenuti novi front među vama. Budite iskreni i razmišljajte o dugoročnoj perspektivi. Oni koji su dugo u vezi, mogu očekivati ​​vjenčanje ovog tjedna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Možete nazvati ili upoznati svog bivšeg partnera da vas iznenadi. Ljubavne ptice mogu se boriti za svoju lažnu predanost. S tim u vezi, možete se osjećati vrlo povezani. Neke nesuglasice sa supružnikom mogu stvoriti stres. To može utjecati na vaš brak. Stoga budite oprezni sa svojim riječima i ljubazni s obitelji i supružnikom. Ne biste trebali misliti loše o svojoj obitelji i voljenoj osobi, jer može doći do neočekivanih nesuglasica i problema.

 

RIBE

Komunikacija poboljšava vašu vezu. Zaljubljene poruke i telefonski pozivi jačaju vašu vezu. Samci možda imaju izvrsnu priliku da upoznaju svog idealnog partnera. Vaš ljubavni partner bi cijenio darove i skromnu zabavu. Možda ćete čak dobiti priliku provesti trenutak sa svojim ljubavnikom. Moguć je dugi odmor sa suprugom. Intimni život će ovog tjedna biti dobar. Ljubav i romansa bi ovog tjedna mogli imati vezu na daljinu.