NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Ako ste rođeni u OVA 2 znaka, spremite se na VELIKE LJUBAVNE PROMJENE i IZNENAĐENJA!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Ako ste rođeni u OVA 2 znaka, spremite se na VELIKE LJUBAVNE PROMJENE i IZNENAĐENJA!

17 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop: Vrlo je skladna atmosfera, naglašena osjećajem uzbuđenja. Vi i voljena osoba možete odlučiti proširiti bazu svog poslovanja, planirati uzbudljiv odmor na neko egzotično mjesto ili se baviti nekom novom vrstom sporta. Atmosfera među vama je opuštena i zabavna, stoga je iskoristite dok možete.

 

 

BIK

Prilično intenzivna faza u vašem romantičnom životu tek počinje. Ako ste nedavno započeli vezu, očekujte da će ona na neki način ojačati dok otkrivate više načina na koje možete spojiti svoje vještine i interese. Dobro je zadržati otvoren stav o svojoj budućnosti, a ne planirati ništa ozbiljno u ovom trenutku. Pusti neka teče.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BLIZANCI

Partneri u ovom trenutku mogu imati mnogo iznenađenja u rukavu. Postoji prekrasan osjećaj harmonije i opće sreće. Ako uopće imate o čemu razgovarati, razmislite unaprijed o budućnosti. Oboje ste trenutno raspoloženi da budete optimistični, stoga postavite svoje ciljeve visoko. Iskoristite ovo povoljno vrijeme.

 

 

RAK

Uključite se u novi fitness i zdravstveni program. Ako ste se osjećali loše, preteški i niste bili cijenjeni od strane vašeg ljubavnog interesa ili ste primijetili da vam ocjene u ulozima privlačnosti prilično brzo padaju, odlučite sada učiniti nešto po tom pitanju. Ako unaprijed gledate kako biste željeli biti, to će vas zadržati usredotočenim na postizanje rezultata.

 

 

LAV

Kako općenito obožavate biti u središtu pozornosti, možda ćete se iznenaditi kada saznate da bi ovo moglo biti prilično opasno mjesto za vas. To može značiti da, umjesto da pokažete svoj pravi zvjezdani potencijal, osramotite sebe i svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) govoreći nešto napola promišljeno i potpuno netaktično. Možda je najbolje šutjeti.

 

 

DJEVICA

Osjećate se nervoznije i razdražljivije nego inače, što bi moglo imati popriličan učinak na vaš ljubavni život. Ako ste nekoga tek nedavno upoznali, možda bi bilo dobro objasniti da inače niste takvi. Ako vaš partner (sadašnji ili budući) već razumije vaša različita raspoloženja, možda je najbolje provesti neko vrijeme sami i pokušati se opustiti.

VAGA

Možda ćete pronaći voljene osobe bez potrebne takta. Ako se osjećate osjetljivo, možda bi bilo bolje da nekoliko sati provedete sami i posjećujete virtualne umjetničke galerije ili nazovete dobrog prijatelja. Umjesto da provedete dane osjećajući se ljutito i umorno od partnerove (trenutne ili buduće) grubosti, uživajte u malo vremena sami.

 

 

ŠKORPIJA

Reći ćete više nego što mislite. Ako vam je dosadila trenutna veza, onda bi loše tempiran sarkastičan komentar mogao biti sve što trebate da biste je na vrijeme priveli kraju. Pogotovo ako ste sretni gdje se nalazite, možda će vam pomoći da razmislite prije nego što progovorite. Inače, možete slučajno reći nešto netaktično i povrijediti onoga koga volite.

 

 

STRIJELAC

Bilo bi dobro da pripazite na svoje riječi, jer je uokolo opće uzbuđenje i mentalna napetost. Kako vi – kao i bilo tko – možete biti netaktični u najboljim trenucima, pomislite samo koliko biste stvarne štete mogli napraviti ako vas dragi nervira. Bez obzira koliko se osjećate umorno, nemojte to govoriti. Kasnije će vam biti drago što ste šutjeli.

 

 

JARAC

Veza između vas i bliskog osobnog prijatelja bi mogla biti razbijena. To se ne mora dogoditi, ali čini se da se napetost među vama gomila već neko vrijeme. Ako se sada ispustite, mogli biste sve uništiti, pa bi vam moglo pomoći ako razmislite što trebate reći i barem se pokušate staviti u kožu svog prijatelja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Navikli ste razgovarati o stvarima s drugima na takav način da ih potičete da vide život iz nove perspektive. Nešto bi vam osobno moglo pomoći da vidite gdje se nalazite u odnosu na tu posebnu osobu. Ako ste bili zbunjeni određenim problemom koji se ponavlja, tada ćete možda otkriti da vam otkrivenje donosi odgovor koji tako hitno tražite.

 

 

RIBE

Postoji snažna duhovna tema oko ljubavi i romantike. Ljubavni interesi nisu raspoloženi za tričarije, čak i ako su to radili tjednima ili mjesecima ranije. Možda će iznenada zahtijevati ceremoniju ili neku vrstu rituala kako bi obilježili činjenicu da ste zajedno. Ako ovo predstavlja problem, onda samo idite na nešto lakomisleno i besmisleno.