LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Mijenja se ljubavna situacija OVIH znakova – netko će imati velike razloge za RADOST!

LJUBAVNI HOROSKOP DO KRAJA SEDMICE: Mijenja se ljubavna situacija OVIH znakova – netko će imati velike razloge za RADOST!

17 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop do kraja sedmice: Planetarna energija može vas natjerati da očajavate što ćete ikad doći točno između vas i vašeg šećernog meda. Baš kad ste pomislili da ste sve zašili, dolazi još jedan razlog da se posvađate, osjećate se razočarano ili općenito poželite da partnerstva, kao takva, nikada nisu izmišljena. Ova faza neće dugo trajati. Samo se držite dok ne prođe.

 

 

BIK

Možda nema tužnijeg prizora od nekoga tko se iznenada nađe usred komunikacijskog problema. Planetarna energija mogla bi značiti da barem jednom nemate riječi. Što god rekli, čini se da ništa ne pomaže izmamiti osmijeh na lice vašeg partnera (sadašnjeg ili budućeg); nego se čini da tvoja draga postaje tmurnija. Ne očajavajte – uskoro ćete oboje ponovno biti na istoj valnoj duljini.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Planetarna energija možda neće baš pomoći u vašoj sadašnjoj nevolji. Mogli biste se osjećati još izoliranije i isključeni iz ljubavi i druženja drugoga. Međutim, ovo nije vrijeme da se sakrijete i nikada više ne pokažete svoje lice. Ovo raspoloženje će proći prilično brzo ako odlučite ne dopustiti da vas sruši. Samo vjerujte da je drugima stvarno stalo.

 

 

RAK

Iako ste prirodno sunčana osoba, čak i danas biste se mogli naći u tome. Planetarna energija neće potaknuti druge da posegnu, ili da zrače radošću i optimizmom. Možda ćete pronaći svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) i bliske prijatelje jednostavno ne mogu objasniti kako se osjećaju, a ionako imaju malo energije da to pokušaju. Nemojte dopustiti da i vas ovo razočara – uskoro će sunce opet izaći!

 

 

LAV

Planetarna energija može biti odlučujući čimbenik u načinu na koji doživljavate određenu osobu. Ako želite ući u odnos s njima, nemojte donositi nikakve prosudbe u ovom trenutku, jer će one biti pesimistične i mogli biste otkriti da, barem jednom, jednostavno ne znate kako komunicirati. Pričekajte neko vrijeme dok ne budete mogli donijeti informiraniju odluku.

 

 

DJEVICA

Astralni utjecaji potiču vas da se družite s ljudima iz svih sfera života. Zasigurno će na vas djelovati vrlo oslobađajuće, iako će vam neke nove romanse u koje se uključite možda biti pomalo šokantne. Ovo će vam donijeti dobro u svijetu, jer ste skloni provoditi previše vremena brinući se o tome kako ugoditi drugima, a pritom niste vjerni sebi.

VAGA

Možda vam se odjednom dosadi uvijek skrivati ​​svoju pravu prirodu od drugih i pokazivati ​​hladnu i nezainteresiranu vanjštinu, kada ste iznutra poput vulkana. Astralni utjecaj potiče vas na samopouzdanje i nedostatak brige da jednostavno pustite da se sve to druži. Zbogom cool, mirno i sabrano! Nitko, a pogotovo vaša ljubavna zanimanja, neće biti posebno šokirani, što ćete uskoro saznati.

 

 

ŠKORPIJA

Uz trenutnu astralnu usklađenost, nećete biti spremni podnijeti bilo kakav oblik ograničenja koja uključuju vaš romantični život. Ako vas ljubavni interes pokuša obavijestiti da im sada pripadate do kraja vječnosti, osjećat ćete se dužnim dati im do znanja da ste i uvijek ćete biti slobodna osoba i da vas nitko nikada neće posjedovati. Ne zaboravite da se ne zanosite – to se može učiniti ljubazno!

 

 

STRIJELAC

Vaš ljubavni interes neće vam dopustiti da još jednu noć provedete kod kuće kada je toliko zabave i uzbuđenja! Astralni utjecaj potiče radikalno odstupanje od vaše normalne, svakodnevne rutine i neke eksperimente u novim vrstama aktivnosti koje vas osobno oslobađaju i ispunjavaju, a u kojima uživa i vaš partner (sadašnji ili budući). Izađite iz te kolotečine i naučite ponovno živjeti.

 

 

JARAC

Astralni utjecaji mogu vas učiniti više žicom pod naponom nego ikad. Ljudi će vas smatrati nevjerojatno privlačnim i vrlo privlačnim, pogotovo jer odišete dahom misterije. Ako ste tražili ljubav, možete očekivati ​​da će ona danas stići iz vedra neba i biti veliko iznenađenje čak i za vas. To bi mogao biti netko na koga nikada niste zamišljali da biste mogli pasti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Nemojte se preduboko zaljubljivati, pogotovo ne pod utjecajem ovog astralnog poravnanja. Uzbuđenje zbog pronalaska nekoga s kim kliknete moglo bi vas natjerati da vjerujete da ste pronašli savršenog. Možda bi bilo bolje prvo produbiti i ojačati svoje prijateljstvo, prije nego se posvetite nečemu što bi moglo nestati. Usredotočite se na uživanje u onome što imate i nemojte se previše držati.

 

 

RIBE

Astralni utjecaji mogu donijeti neka neočekivana iznenađenja u vaš ljubavni život. Ako ste se trudili pod određenim zabludama o vrsti stvari koje vi i vaš partner (trenutačni ili budući) uživate raditi zajedno, možda ćete otkriti da su vaše inhibicije iznenada uklonjene. Kao rezultat toga, možda ćete se osjećati slobodnije istraživati ​​cijeli novi raspon divnih aktivnosti koje bi mogle podići vaš odnos na noviju i višu razinu.