U NAREDNOJ SEDMICI: OVIM znacima će KONAČNO KRENUTI u svim sferama života – financijski, poslovno i ljubavno!

U NAREDNOJ SEDMICI: OVIM znacima će KONAČNO KRENUTI u svim sferama života – financijski, poslovno i ljubavno!

12 studenoga, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

U narednoj sedmici: Tjedan pred vama bit će tjedan pogodan za posao i gotovo vam je zajamčen uspjeh u svim vašim nastojanjima. Vaš najveći uspjeh leži u činjenici da uvjerite druge u produktivnost vašeg plana Također morate obratiti pozornost na događaje unutar vaše obitelji koji bi mogli poći u neželjenom smjeru.  Sigurni ste u sebe i svoje sposobnosti, pa ne dopustite da vas išta omete u vašim poslovnim planovima, makar se radilo o obitelji.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Ovo je tjedan u kojem ljubav dominira u vašem životu i tu činjenicu nemojte zanemariti. Energija koju imate dobro funkcionira, a vi ćete to doživjeti kao ljubavni udar za svog partnera ili osobu s kojom možda izlazite. Otkrit ćete energiju neslućenih razmjera ovog tjedna, dok vi i vaš partner posežete za novim visinama u ljubavi i romantici. Iskoristite ovu intenzivnu energiju i stvorite s njom nešto nevjerojatno.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Dolazi jedan vrlo intenzivan tjedan za vas, u smislu putovanja. Iskoristite svaku priliku, otiđite negdje, zabavite se i opustite. Moći ćete sve poslovne poduhvate trenutno ostaviti po strani i ništa se bitno neće dogoditi. Prilika je na vašoj strani, ne propuštajte ju nikako.

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Ovaj tjedan ćete donijeti čvrste odluke o tome što se mora učiniti, a što se mora promijeniti. Ovo je također vrlo bitan tjedan za vas, jer će vam vrijeme provedeno u kući donijeti osjećaj mira i svrhe. Ako ste se u posljednjih nekoliko tjedana osjećali loše, trebali biste se tijekom ovog vremena opet osjećati kao u najbolja vremena.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Tjedan koji dolazi bit će nevjerojatan tjedan u smislu uspjeha u karijeri. Ohrabrujemo vas da se ne ustručavate učiniti sve da ostvarite napredak u karijeri.  Bit ćete od velike pomoći drugima koji ne razumiju određena financijska pitanja i moći ćete ih savjetovati, a to će vama donijeti ogroman benefit.  Uživate u pomaganju drugima, pogotovo kada vidite uspjeh koji pruža vaše vodstvo.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Sva će pozornost biti usmjerena na vas, a zbog svoje pozitivne energije, ovaj ćete tjedan razviti nesmetan i siguran način kako pokazati da ste pravi lider. Možda ćete se osjećati nadahnuto i potrošiti novac na neuobičajene stvari, ali dopustite si povremeno i takav način opuštanja. Iskoristite dio energije za pomoć koja je nedavno zatražena od vas, bit će to vrlo lijepa gesta.

 

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Uočite svoje reakcije na određena zbivanja dok se pojavljuju i analizirajte sami sebe nakon toga. Mogli biste doći do zapanjujućeg otkrića o sebi.  Budite aktivni sudionik onoga što se događa u vašem okruženju, ali reagirajte u skladu sa opće prihvaćenim društvenim normama ponašanja. Ako skrenete se s puta ispravnog ponašanja, osjetit ćete gorčinu i tjeskobu, kad tad.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Postoji velika šansa da ćete ovog tjedna biti lider u poslovnom pothvatu koji će polućiti velik uspjeh. To ćete znati do sredine tjedna, a krajem tjedna možete početi slaviti. Iako ste se u nedavnoj prošlosti osjećali pomalo iscrpljeno, vaša je razina energije ovaj tjedan jako visoka.Vaše će samopouzdanje skočiti, jer svi vole pobjednika.

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Ovoga tjedna nemate vremena za lijenost ili samosažaljenje, morate krenuti prema naprijed kako biste napredovali. Iako vam se čini da vaš društveni život teče dobro, možda tome i nije tako. Zapitajte se da li je to što činite dovoljno, da li možete više i bolje? Bilo kakav izazov vam je već neko vrijeme potreban., stvorite ga sami, zadajte si zadatak i obavite ga.

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Sada ste potpuno u igri, držite sve konce u svojim rukama i ne ustručavajte se tražiti ono što vam pripada. Znate točno koliko vrijedte, pa ne dopustite da vas netko omalovažava. Previše radite da biste bili zanemareni zbog svojih napora. Kad ustrajete na ovom pitanju, bit ćete poštovani zbog toga što ste naučili samog sebe poštivati.

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Vi ste u početnim fazama nečeg važnog za vas, ša tiče se vaše poslovne karijere. Strpljenje je zaista vrlina, ali trenutno vam nije najbolja opcija. Ako se dugoročno vidite uspješnim, to znači da morate znati kada djelovati bez obzira na sve. Morate paziti na svoje poteze, ali vrijeme je za akciju. Sve se sastoji u tome da igrate igru i da znate kada je vrijeme da učinite pravi potez.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Potrebna vam je promjena, nešto vas je vuklo prema dnu u posljednje vrijeme i sada je prilika da učinite nešto. Morate imati razrađen plan za koji ste sigurni da će uspjeti i tada ga ostvarite. Ništa drugo nije opcija, sada je vrijeme da djelujete.