Bik će ISPAŠTATI, Vodoliju sustiže LOŠA KARMA, a OVAJ znak će upoznati osobu koja će mu PROMIJENITI ŽIVOT!

Bik će ISPAŠTATI, Vodoliju sustiže LOŠA KARMA, a OVAJ znak će upoznati osobu koja će mu PROMIJENITI ŽIVOT!

12 studenoga, 2023 0 By Admin 2

BIK

Vi slovite za veoma opreznog zodijaka i prema svemu ste osoba koja je dosta skeptična. Niste lakovjerni ni podložni nečijim riječima i mišljenjima. Isto tako dosta teško sklapate prijateljstva. Svakom susretu pristupate sa dozom opreza i malo tko vam može biti pravi prijatelj.

Vaše povjerenje je teško steći, jer je potrebno jako puno vremena da bi vi nekome u potpunosti vjerovali. Može se reći da imate jako puno poznanika, ali jako malo onih pravih prijatelja.Međutim, kada u nekoga steknete povjerenje, tada toj osobi beskrajno i bezgranično vjerujete.

Upravo iz toga razloga i onoga što su vam zvijezde namijenile ćete jako ispaštati i biti jako povrijeđeni. Vaše povjerenje bit će izdano na najgori mogući način. Uskoro ćete shvatiti da osobe koje se nalaze u vašoj blizini nisu onakve kakvima se predstavljaju.

Točnije riječ je o jednoj vama bliskoj osobi u koju imati bezgranično povjerenje. Ta osoba će napraviti određene stvari koje nikako ne bi trebala u ime vašeg povjerenja i prijateljstva.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi ćete to saznati, ali nećete povjerovati. Međutim, ubrzo nakon toga ćete saznati da je ipak to istina. To će za vas biti velik udarac, jer ste toj osobi u potpunosti vjerovali.

VODOLIJA

Vaš znak zodijaka ima daleko više dobrih karakteristika od onih loših. Međutim, kao i svaki drugi zodijak ima i onih loših strana i karakteristika. Osim toga bez obzira na to, vjerojatno ne postoji osoba koja nije pogriješila ili nekome nanijela tugu. Neki se zbog svojih loših postupaka kaju, a neki ipak ne. Karma će vas stići zbog nekih loših postupaka u prošlosti. Vi ste prije imali jako blisku osobu koju ste duboko povrijedili. Više svijesno nego nesvijesno.

Točno ste znali što radite i znali ste da to nije ispravno. Međutim, ustrajali ste u svome naumu i postupili ne tako lijepo. Ta osoba vam je u potpunosti vjerovala, a vaš postupak je tu osobu slomio, jer tome se nikada ne bi nadala od vas. Nažalost, vama se vraća prošlost na isti onaj način na koji ste vi postupili. Vas će izdati osoba kojoj beskrajno vjerujete i koja vam jako puno znači. Neće vam biti lako, jer u tu osobu imati potpuno povjerenje.

 

 

ŠKORPIJA

U vašem životu sve će sjeti na svoje mijesto kada upoznate i pronađete osobu sa kojom ćete moći podijeliti ono dobro i ono loše. Sve je nekako pod kontrolom i sve nekako funkcionira, ali još uvijek niste pronašli svoju srodnu dušu i nekoga kraj koga bi mogli doživjeti onu najveću ljubavnu sreću, ali ne bojte se jer karma dolazi.

Sve osobe koje su prošle kroz vaš život, nisu bile osobe sa kojom ste se vidjeli u budućnosti. Tragate, ali već se pomalo gubi svaki trag i nada da ćete pronaći ljubav svojih snova. Međutim, vaš znak je pod zaštitom zvijezda kada je riječ o ljubavi. Vi ćete ubrzo upoznati osobu koja će se po mnogočemu razlikovati od svih osoba koje ste upoznali.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Smatrat ćete da je to prava osoba za vas. Kroz neko vrijeme započet ćete vezu, a vrijeme provedeno u toj vezi će vam dokazati da niste pogriješili. Vrijeme će pokazati da je to osoba sa kojom se vidite u budućnosti i za cijeli život.