NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Netko je toliko jako zaljubljen da zapravo ne shvaća da je sa POGREŠNOM OSOBOM!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP: Netko je toliko jako zaljubljen da zapravo ne shvaća da je sa POGREŠNOM OSOBOM!

7 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Nedeljni ljubavni horoskop: Samci bi ovaj tjedan mogli dobiti ponudu za vezu od prijatelja. Postoje šanse za darove i nezaboravne trenutke u vašem ljubavnom životu.  Možda ćete se suočiti s poteškoćama u provođenju kvalitetnog vremena sa svojim partnerom. Ovaj tjedan postoje šanse za nesuglasice s vašim supružnikom, pa vam se predlaže da to izbjegavate i provodite kvalitetno vrijeme zajedno. Udaljenost u bračnom odnosu može vam ovaj tjedan dati stres. Trebali biste izbjegavati razgovore i pokušati se kvalitetno provesti zajedno. Najbolje je da ispunite obećanja koja ste dali partneru.

 

 

BIK

Možda je malo teško, pa je najbolje da to mirno pustite tako što ćete zadovoljiti svoje najmilije. Predlažemo vam da u svom romantičnom životu usvojite kompromisni pristup i pažljivo slušate partnera jer u tome nema štete. Najbolje je da shvatite važnost partnera u vašem životu i izbjegavate svađe i navike nametanja svog stajališta koje može pokvariti vašu lijepu vezu. Predlažemo vam da se usredotočite na jačanje svoje veze, a to bi vam moglo pomoći da prevladate prepreke kasnije u životu. Neki od vas to mogu nazvati prestankom jer se oboje možda neće moći odlučiti da ostanete zajedno.

 

 

BLIZANCI

Vjerojatno će tijekom ovog tjedna biti povoljna planetarna podrška vašem ljubavnom životu. No, najbolje je da budete na oprezu jer su lijenost i prepuštanje samo sebi vjerojatnije sredinom ovog tjedna. Možda niste raspoloženi za naporan rad i vjerojatno nećete preuzeti teret odgovornosti. Stoga vam se predlaže da to izbjegavate jer to može donekle naštetiti vašoj vezi. Također, vaša nepažnja može uzrokovati neke nesporazume i zabunu. Budite mirni, možda ćete kasnije shvatiti pogreške i stoga ćete vjerojatno pronaći održiva rješenja da razriješite sumnje i nedoumice.

 

 

RAK

Planetarni utjecaj može povećati vaše ljubavne izglede ovog tjedna. Ipak, možete dobiti prijedlog ili namjeru interesa. Oni koji su predani ljubavnoj vezi mogu dobiti podršku od vašeg bračnog partnera. Postoje šanse da svoj odnos podignu na višu razinu. Međutim, predlažemo vam da komunicirate jasno u vašoj vezi, inače će se ovog tjedna vjerojatno dogoditi nesporazumi. Najbolje je da imate strpljenja i pustite da vrijeme prođe. Vaša snažna emocionalna veza i osjećaj predanosti mogu vam u konačnici dobro pomoći da riješite problem.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Vaš ljubavni život općenito može ostati prosječan jer možda više pažnje posvećujete drugim područjima svog života tijekom ovog tjedna. To znači da je vrlo vjerojatno da će se odnosi temeljiti na tome kako se ponašate i reagirate tijekom ovog tjedna. Možda postoji neka ključna komunikacija s vašom voljenom osobom, ali možda će vam biti teško izdvojiti dovoljno vremena za susret i možda nećete moći osobno razgovarati o problemima. Dakle, može se osjetiti distanca u vašoj vezi. Međutim, možda neće biti nikakvih vitalnih problema s kojima se morate suočiti, a možda ćete općenito moći održati status quo u svojoj vezi.

 

 

DJEVICA

Možda ste okruženi srećom, a vaša veza definitivno može napredovati. Predlažemo vam da izbjegavate da ego dominira nad vašim osjećajima. Inače, stvari mogu postati malo teške. Najbolje je da sa svojim partnerom budete iskreni i pred njim slobodno govorite o svojim sumnjama i nedoumicama. Posvećenost vašem partneru mogla bi porasti ovog tjedna, a oboje bi mogli dijeliti veliku kompatibilnost jedno s drugim. Zbog ovakvih povoljnih situacija, neki domoroci mogu pomisliti da se vezaju. Ali predlažemo vam da dvaput razmislite prije nego što donesete bilo kakvu odluku o svom životu, jer neke od njih mogu biti nepovratne.

VAGA

Ovaj tjedan može biti pun ljubavi i romantičnog blaženstva nakon dugo vremena. Vjerojatno ćete provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. Možda ćete imati veliku najavu prijateljima i obitelji o novom razvoju vašeg romantičnog života, ali predlažemo vam da razmislite o tome da zadržite svoje vijesti još malo. Najbolje je da uživate u ovim danima blaženstva koje ste zaradili. Predlažemo vam da se posebno provedete gledajući film ili odlazak u romantičnu šetnju parkom. Samci će možda morati još malo pričekati da upoznaju svog savršenog partnera.

 

 

ŠKORPIJA

Tjedan može biti zanimljiv za veze. Za ljubavni život možda ćete se morati jako potruditi da dobijete intenzivnu energiju u svakodnevnom životu. Najbolje je da odustanete od svih napetosti i pažljivo upravljate svojim odnosom. Može doći do povoljne faze za neke od vas koji su bili u bračnim vezama. Možda ćete pronaći pravi način da izrazite svoju ljubav tako da ona postane nježni dodir koji može ublažiti bol. Ovoga tjedna između njih dvoje može doći do dobrog razumijevanja.

 

 

STRIJELAC

Možda ste ovog tjedna upleteni u romantičnu vezu s nekom pogrešnom osobom. Stoga je najbolje da budete oprezni i strpljivo razmislite prije nego se upustite u takvu vezu. Možda je riječ o zaljubljenosti, pa vam se predlaže da preispitate svoju odluku. Inače ćete se možda morati suočiti s razočaranjem. Oženjeni mogu se suočiti s nekim nepotrebnim svađama sa svojim supružnicima. Najbolje je da samci impresioniraju svoj potencijal jer je vjerojatno da ćete malo napredovati u svojim kušnjama. Možda ćete se zbližiti sa svojim voljenima i možda ćete s njima izgraditi bolju vezu.

 

 

JARAC

Postoje šanse za nemir na domaćem terenu. Najbolje je da uskladite svoje vrijeme u osobnom i profesionalnom životu. Predlažemo vam da date prednost svojoj obitelji. Najbolje je da imate praktičan pristup ljubavi i braku. Možda nećete moći provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom, a to bi moglo predstavljati izazove u vezi ovog tjedna. Pogrešna komunikacija u ljubavi i romantici može vam izazvati nemir. Za vas je najbolje izbjegavati nepotrebne svađe s partnerom. Ovo bi moglo biti povoljno vrijeme da prihvatite svoju pogrešku i možda imate skladan odnos. Odnosi s braćom i sestrama mogu imati neke izazove.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

VODOLIJA

Uz naklonost sreće i vodstvo prijatelja, vjerojatno ćete dobiti financijsku dobit. Nije dobro vrijeme za one koji se bave modom ili kreativnim poslom. Budite oprezni dok ulažete u ovaj posao. Ishitrena odluka može vas dovesti do gubitka zemlje i imovine pa vam se savjetuje da ovaj tjedan ne poduzmete veće investicije. Bit će potrebno financijsko planiranje. Troškovi za darove bit će tu.

 

 

RIBE

Najbolje je poželjeti i proslaviti svaki mali događaj sa svojim partnerom. Vjerojatno ćete upoznati obitelj svog partnera. Samci bi ovaj tjedan mogli dobiti ponudu za brak. Možete predložiti svoj potencijal i izraziti svoje osjećaje kako biste bili u predanom odnosu s njima. Možete planirati kratko putovanje ili izlazak sa svojim supružnikom koji bi vam mogao pomoći da provedete kvalitetno vrijeme zajedno. Djeca mogu igrati vitalnu ulogu u bračnim odnosima, stoga je najbolje da provedete kvalitetno vrijeme s obitelji. To vam može pomoći da ojačate svoj bračni život.