Ovan će PATITI, Blizancima se ostvaruje VELIKA ŽELJA, a OVAJ znak će imati IZVRSNU PRILIKU da PROMIJENI ŽIVOT!

Ovan će PATITI, Blizancima se ostvaruje VELIKA ŽELJA, a OVAJ znak će imati IZVRSNU PRILIKU da PROMIJENI ŽIVOT!

4 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Vi veoma teško poklanjate povjerenje drugim osobama. Ne može se puno osoba pohvaliti da imaju vaše povjerenje. Postoje osobe kojima vjerujete, ali ne vjerujete mnogim ljudima zbog vrste nesigurnosti i straha da će vas  prevariti i na kraju i povrijediti.

Tokom perioda koji dolazi, u jednom trenutku ćete shvatiti da ste usprkos svemu, ipak vjerovali nekim ljudima. Ispostavit će se da oni uopće ne zaslužuju niti malo da im vjerujete i da ste bili u velikoj zabludi. Shvatit ćete to nakon što počnete ispaštati zbog nekih djela koje su te osobe učinile.

Bit će vam jako teško jer ćete ispaštati zbog jedne osobe do koje vam je jako puno stalo.To će vas dotući, te ćete se osjećati jako usamljeno i teško ćete pronaći izlaz iz cijele te priče. Poslije toga ćete ispaštati zbog nekih postupaka vašeg partnera.

Vaš partner će učiniti neke postupke koji su nepromišljeni, te ćete se i zbog toga osjećati jako teško i povrijeđeno. Do sada vam se mnogo puta dogodilo da nezasluženo ispaštate, a to možete očekivati i u skorijoj budućnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Pokušajte razgovorom riješiti nesuglasice za vašim partnerom, te mu ukazati na to da više ne ponavlja iste greške i time vam nanosi tugu i bol. Pripazite kojim sve ljudima vjerujete, jer većina njih vam zapravo ne želi ništa dobro. Stvorite svoj mali krug ljudi u koje imate povjerenja.

BLIZANCI

Vama je trenutno najpotrebnije  da vam se desi nešto što će vam omogućiti veliku količinu sreće u vašem životu. Vama je to jako potrebno, jer se u posljednje vrijeme u vašem životu događaju veoma loše stvari. Ipak takva loša dešavanja neće još mnogo vremena potrajati u vašem životu. U veoma bliskoj budućnosti očekuje vas nešto jako lijepo. Možete očekivati da će se jedna vaša želja vrlo brzo ostvariti.

Zbog toga ćete biti i više nego zadovoljni i sretni takvim dešavanjima. Ostvarenje te želje će se dogoditi u trenutku kada ćete se najmanje nadati tome. Trenutci koji vas čekaju ostat će vam u lijepom sjećanju cijelog života. Pred vama je jedan lijep period u kojemu nećete znati za tugu i bol, već samo za sreću i radost.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Potrudite se kako biste period koji je pred vama iskoristili što je bolje moguće. Položaj planeta će sam savršeno odgovarati, te se zbog toga potrudite da si ostvarite sve ono što ste planirali, kao i sve svoje ciljeve. Naredni period će vam biti obilježen sa prilikama koje vam se pružaju vrlo rijetko u životu.

Očekujte i da ćete riješiti većinu vaših ljubavnih problema. Večina vaših većih problema će prestati postojati ukoliko pokažete barem malo volje za kompromisom i rješavanjem istih. Vaši ljubavni problemi postat će prošlost, a vi ćete samo za sreću znati.

Konačno će vam se pružiti prilika da obavljate posao koji vam i odgovara. Bit ćete nagrađeni sa svoj trud i uspjeh koji ste postigli i time donijeli veliki doprinos vašim nadređenima, ali naravno i sebi. Naredni period neće vam donijeti nikakva teška i loša dešavanja, već samo sreću i veselje.

Pod zaštitom ste zvijezda, te ćete samo za sreću znati. Mnoge stvari će vam tokom perioda koji je pred vama biti dostižne i ostvarive. Borite se za sve ono što volite i želite, te će vam tada biti još ljepše i bolje u životu.