LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: Ova sedmica bit će idealna za LJUBAVNA POMIRENJA

LJUBAV u SLJEDEĆOJ SEDMICI: Ova sedmica bit će idealna za LJUBAVNA POMIRENJA

21 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Ljubav u sljedećoj sedmici: Život neće ispasti kako ste mislili. Koliko god se činilo da to ne bi trebalo biti iznenađenje, ipak će biti.

To znači da ćete ovog tjedna ući u neke velike istine koje će zauvijek promijeniti krajolik vašeg života.

Ne trebate sve shvatiti ovaj tjedan ili smišljati novi plan za napredak, najveći izazov jednostavno će biti prihvaćanje da ono što ste mislili  vjerojatno nije.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Poželjno je da u toku tjedna znate na čemu ste umjesto što slažete različite scenarije u glavi. Osim toga, što ste sigurniji u sebi, manje ovisite o vanjskom okruženju koje će vam to pružiti. Ovaj će tjedan za vas biti test za to jer će se činiti da se stvari vrlo brzo pomiču iz onoga što ste mislili u ono što zapravo je.

 

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Dopustite sebi da se pokažete kao svoje pravo ja, otvorit će vam vrata koja ovog tjedna nikada niste mogli zamisliti.

Kada prestanemo pokušavati biti ili se ponašati onako kako mislimo da trebamo, tada si dopuštamo da jednostavno budemo. Dok prolazite kroz ovaj tjedan, primijetite tko ostaje za ovim novim poglavljem sebe i tko se čini kao da se ne može prilagoditi.

Zapamtite, nikada nikoga ne prisiljavajte da ostane na vašem putu ako vam se čini da ga njihov vodi dalje.

 

 

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Stavljanje svojih osjećaja na prvo mjesto je nešto za što je potrebno vrijeme i unutarnje putovanje da biste mogli učiniti. Ali ovog tjedna odjednom postaje puno lakše jer počinjete shvaćati da ako sami ne date prioritet vlastitoj emocionalnoj dobrobiti, nitko drugi to neće učiniti umjesto vas.

Ali također se radi o postavljanju standarda skrbi gdje se trebate brinuti za sebe na način na koji trebate druge da inače na kraju prihvaćate sve što vam je dano.

 

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Pokušajte da stvari ne shvaćate osobno ovog tjedna, jer može se činiti kao ogroman napor. Ali kada shvatite da postupci i izbori drugih zapravo nemaju nikakve veze s vama, dopuštate sebi da budete slobodni.

Kada se duboko povežemo s razmišljanjem da nešto moramo učiniti ili ne učiniti kako bismo dobili odobrenje ili naklonost, ne otvaramo vrata autentičnosti. Ovaj tjedan je podsjetnik da vi postavljate ton svemu u svom životu.

 

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Uvlačenje u sebe i briga za sebe ovog tjedna postaje iznimno važno jer pokušavate vidjeti vezu između mjesta na kojem ste sami sa sobom i veza u vašem životu.

Kako znamo da će naš romantični odnos odražavati onu koju imamo sami sa sobom, ovo je tjedan da saznate što to točno znači i što ste propustili previše usredotočujući se na ono što se događa izvan vas.

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Ovaj tjedan važno je dati cijeli život da vas sustigne jer dopuštate da se stvari spoje.

Upravo sada, umjesto da pokušavate učiniti da bilo što na određeni način, samo gledajtei vjerujte da je ono što je svemir planirao daleko bolje od svega što ste imali na umu.

 

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Ovo je vaše vrijeme za resetiranje kako biste ovaj period učinili najboljim do sada. U bliskoj budućnosti, vjerojatno će se promijeniti emocionalno stanje o ljubavi prema određenoj osobi ili čak vezama općenito.

Ovo vrijeme vjerojatno označava vašu dublju autentičnu istinu naspram tvrdokorne traume. Ne brinite još o tome što sve to znači, samo prihvatite nove misli kako dolaze.

 

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Razmislite o tome da očistite svu paučinu i prljavštinu koja je zauzela prostor umjesto da dodate vrijednost vašem životu. Trenutno vam svijetli jarko svjetlo o tome što dolazi, imajte to na umu bez obzira koliko teško vam padne ovaj tjedan.

 

 

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Kada si dopustimo da sebi oprostimo, otvaramo novi način ljubavi. Možemo donositi odluke samo na temelju toga gdje se nalazimo u bilo kojem trenutku našeg života.

Kako rastemo, mijenjamo se i nadamo se, ozdravljamo, ti izbori postaju drugačiji. Samo zato što vam je nešto odjeknulo u jednom trenutku ne znači da trenutno jest. Oprostite sebi i dopustite sebi i svom životu da se promijeni tako da bude istinski u skladu s vama.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Vaše vrijeme za napredak je skoro stiglo, sada samo trebate proći kroz ono što dolazi s milošću i strpljenjem. Ne bacajte ništa jer se pojavljuju neočekivana iznenađenja ili izazovi.

Napravili ste sjajan posao u izgradnji obećanja onoga što dolazi u svom životu i u ljubavi. Za to su bili potrebni veliki napori, sada jednostavno držite prostor za ono što dolazi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribav (19. veljače – 20. ožujka)

Naša tama se vraća kako bismo mogli pronaći veće svjetlo. Pokrećemo se da bismo mogli dublje ozdraviti. Vratite se na novo mjesto mira, prihvaćanja i sigurnosti u sebi ovog tjedna.

Dopustite da vam ovo vrijeme donese novu svijest i pomogne vam da vidite da je ljubav uvijek bila ovdje, samo je bol onoga što vas je spriječilo da je u potpunosti prihvatite.