FINANCIJSKI SEDMIČNI HOROSKOP: VELIKI DOBITAK je u igri koji će dobiti OVAJ znak i okusiti čari BOGATSTVA!

FINANCIJSKI SEDMIČNI HOROSKOP: VELIKI DOBITAK je u igri koji će dobiti OVAJ znak i okusiti čari BOGATSTVA!

21 listopada, 2023 0 By Admin

FINANCIJSKI HOROSKOP otkriva tko treba izbjegavati kredite i troškove, a tko će imati novca više nego ikad…

OVAN

Financijski sedmični horoskop: Brzina napretka vjerojatno će početi birati pozitivan zamah. Možete djelovati razboritije i objektivnije, a i raditi ćete više, što vam može pomoći u održavanju financijske stabilnosti. Ovaj tjedan može biti dobar za vaše financijsko stanje. Možda ćete ostvariti dobre dobitke pa će financijski položaj ostati zadovoljavajući. Možda ćete dobiti mnoge mogućnosti za akumuliranje bogatstva. Ovaj tjedan možda ćete dobiti dobre financijske povrate od svojih prošlih ulaganja. Međutim, morate izbjeći rizična nagađanja za kratkoročne dobitke. Možda bi bilo dobro da investirate sa srednjoročnom do dugoročnom vizijom. Ovdje ćete možda morati čuvati odgovarajuće informacije i planirati prije nego što napravite bilo koji veći financijski potez.

 

 

BIK

Vjerojatno ćete imati dobar protok prihoda tijekom ovog tjedna. No, početkom ovog tjedna moglo bi biti više troškova. Navedite svoje prioritete i u skladu s tim trošite novac. Suzdržite se od pokušaja sreće ili nepotrebnih rizika kako biste povećali svoju zaradu. Klonite se sjenovitih shema i ljudi. Ako budete oprezni, bit ćete dobro i moći ćete izbjeći velike gubitke. Razdoblje do sredine tjedna ne izgleda povoljno za bilo kakav veći financijski rizik ili uključenost. Pokušajte ne posuđivati ​​niti posuđivati ​​novac osim ako je to apsolutno neizbježno. Osim toga, možda neće biti povoljan tjedan za velika ulaganja. Međutim, financijski uvjeti mogli bi se postupno poboljšavati, pa ćete u drugom dijelu ovog tjedna možda moći učinkovitije upravljati svojim resursima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Ovo se može nazvati dobrim tjednom za vaše financije. Možda će vam pomoći pronaći odlične mogućnosti zarade. Bolja planetarna podrška sredinom ovog tjedna mogla bi vam pomoći da povratite izgubljeno tlo i ubrzate tempo napretka. Ovo je razdoblje kada trebate posvetiti posebnu pozornost svojim dugogodišnjim projektima. Vaša će financijska pozicija vjerojatno ostati jaka. U drugom dijelu ovog tjedna moglo bi doći do povećanja bogatstva. Stoga možete očekivati ​​da ćete ovaj tjedan imati dovoljno financijske slobode.

 

RAK

Ovaj tjedan može biti pun izdataka, ali dobar tok prihoda ne utječe mnogo na vaše financije. Možda jako trošite, ali ne mora biti za luksuz. Vaša odluka da ćete potrošiti novac na stvari koje su apsolutno neophodne možda nije točna, ali vaša će vam ušteda pomoći. Uložite svoj novac u buduća ulaganja, poput budućeg obrazovanja svoje djece. Možda ćete otkriti da će vam se ulaganja u različita područja višestruko vratiti na način na koji ste najmanje očekivali. Privrednici mogu očekivati ​​prijedlog za veliko ulaganje.

 

 

LAV

Šanse za troškove ovog su tjedna velike, a očekivani novčani dobici možda se neće ostvariti prema vašim očekivanjima. Međutim, ulaganja u prošlosti mogu vam pomoći i pomoći vam u borbi s ovim teškim vremenima. Možda ćete zapravo morati smisliti kako održati financijsku stabilnost. Možete zatražiti brzu otplatu kredita ili pronaći nove izvore prihoda za prevladavanje financijskih izazova. Možda ćete se uskoro vratiti na pravi put, ali morat ćete usvojiti neke restriktivne mjere. Najbolje što trebate učiniti je pratiti razvoj događaja koji dolazi u vašem financijskom sektoru i krenuti naprijed

 

 

DJEVICA

Možda će vam ovaj tjedan biti ugodno uživati ​​u dobrom protoku novca. Možda imate dovoljan iznos za podmirivanje svojih novčanih potreba. Osim toga, možda ćete moći i puno uštedjeti. Međutim, za ovo vrijeme morate imati dodatne troškove. To može biti posljedica sve većih obveza u vašoj obitelji. Postoje jaki pokazatelji da biste mogli ostati na jakoj poziciji na financijskom planu. Stoga ćete možda biti zadovoljni svojim povratkom. Opremite svoja sredstva u portfelj koji vam je prilagodio vaš financijski stručnjak. Možda ćete dobiti više novca iz drugih izvora. Morate pokušati inteligentno povećati svoj profit.

VAGA

Financijski izgledi izgledaju obećavajuće jer ćete ovaj tjedan možda dobiti željenu zaradu. Postoje šanse za povećanje vašeg prihoda što bi vam moglo pomoći da poboljšate svoje financijsko stanje. Ova zarada može vas financijski ojačati i dovesti u ugodan položaj. Unatoč svemu ovome, ovo možda nije sjajno vrijeme za proširenje vašeg poslovanja. Osim toga, moglo bi biti povoljno vrijeme za kupnju ili prodaju dionica jer tržište dionica u ovom trenutku može biti pomalo nestabilno. No, možete očekivati ​​postupni napredak u pitanjima novca i ovaj će faktor vjerojatno povećati vaš životni standard.

 

 

ŠKORPIJA

Ovaj tjedan mogu biti neki neplanirani troškovi, ali su predviđeni i dobri financijski dobici. Savjetujemo vam da ne uzimate nikakvu zemljišnu i financijsku pomoć od prijatelja, jer se možete suočiti s nekim poteškoćama prilikom vraćanja. Velike su šanse za dobru zaradu ako radite u nekretnini. Željenu financijsku pomoć od oca ćete možda dobiti ovaj tjedan zbog tranzita na Mjesec. Zbog putovanja mogu postojati troškovi. Hodočašće ili kupnja mogu imati financijske poteškoće pa će vam biti od pomoći ako planirate svoj proračun za ovaj tjedan. Možda ćete ovaj tjedan moći uštedjeti dobru količinu novca. Međutim, možda nije pogodno vrijeme za velika ulaganja u nekretnine.

 

 

STRIJELAC

Ovaj tjedan morate održavati ravnotežu između prihoda i rashoda. Ušteda možda nije u skladu s vašim očekivanjima. Ovo bi mogao biti povoljan tjedan za brisanje iznosa poreza. Ovaj tjedan mogli bi nastati izdaci vezani za zdravstvo. Pridruživanje satovima meditacije ili vježbi/joge može uzrokovati troškove. Okupite se s obitelji i tazbini mogu uzrokovati troškove. Ovaj tjedan možete planirati i kupovinu, što može utjecati na vaš proračun. Smjernice vašeg supružnika mogu vam pomoći da ostvarite financijsku dobit u svom poslu. Međutim, možda nije pravo vrijeme za ulaganje u nekretnine. Trebali biste izbjegavati nepotrebne rasprave sa svojim poslovnim partnerom koje bi vas mogle spasiti od financijskog gubitka.

 

JARAC

Financijski, ovaj tjedan bi vam mogao donijeti prosječne rezultate. Poslovanje na veliko vjerojatno će vam donijeti iznenadne neplanirane financijske izdatke. Tazbenici bi ovaj tjedan mogli zatražiti financijsku pomoć. Postoje obiteljske zabave i proslave ovog tjedna. Putovanje u inozemstvo vezano za poslovno putovanje može vam uzrokovati financijske izdatke. Možda ste skloni naučiti tajna znanja poput okultne znanosti, čitanja tarot karata ili tečajeve iscjeljivanja, što može uzrokovati vaše troškove. Možda postoje neki neplanirani financijski izdaci vezani za zdravlje. Ovaj tjedan možete lako dobiti odobrenje kredita.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Što se tiče novca i financija, ovaj tjedan vam može biti prosječan. Savjetujemo vam da ovaj tjedan izbjegnete velika ulaganja u zemljište i nekretnine. Pitanja vezana uz zajam mogu rezultirati nekim neplaniranim izdacima. Ako planirate dobiti kredit, ovaj tjedan to bi se moglo lako sankcionirati. Ako ste uključeni u pravne poslove, ovaj tjedan možete ostvariti željenu financijsku dobit. Postoje šanse za neplanirane izdatke za putovanja i zdravlje. Promjena mjesta ili posla može dovesti do promjena u radnom okruženju, ali vjerojatno će vam donijeti očekivani financijski dobitak. Ako se bavite medicinskim poslovima ili poslom vezanim uz jezik, ovaj tjedan ćete možda postići svoj financijski cilj i možda ćete dobiti mnogo dobrih prilika za akumulaciju bogatstva.

 

 

RIBE

Ovaj tjedan može vam donijeti zaista dobar tok prihoda. Postoje šanse da i vi dobijete novac iz neočekivanih izvora. Međutim, neki neizbježni troškovi u vašem financijskom životu, osobito u drugoj polovici tjedna, mogu vam u velikoj mjeri zasmetati. Tijekom posljednje faze tjedna možete se suočiti i s nekim financijskim sporovima. Suočili ste se s nekim problemima i možda biste kao alternativu mogli razmisliti o partnerskom pothvatu. Budite oprezni pri donošenju velikih odluka. Možda ćete se osjećati zbunjeno u vezi s naprijed, ne morate biti jer će partnerstvo vjerojatno ići u vašu korist. Ako planirate ulagati, učinite to s ljudima u koje imate potpuno vjerovanje.