EGIPATSKI SEDMIČNI HOROSKOP: Najava izvanrednog razdoblja: Za OVE znakove dolazi vrijeme Neprocjenjivih Prilika!

EGIPATSKI SEDMIČNI HOROSKOP: Najava izvanrednog razdoblja: Za OVE znakove dolazi vrijeme Neprocjenjivih Prilika!

14 listopada, 2023 0 By Admin

Ovan (Mehes)

Egipatski sedmični horoskop: Narednih sedam dana bit ćete potaknuti snažnom željom za akcijom i postizanjem svojih ciljeva. Vaša energija bit će na vrhuncu, i bit ćete spremni suočiti se s izazovima. No, budite oprezni, jer bi impulsivne odluke mogle uzrokovati nepotrebne komplikacije. Savjetuje se razmisliti prije nego što djelujete.

 

Bik (Apis)

Vaša financijska situacija će se poboljšati narednih sedam dana. Možda ćete doživjeti neočekivani priljev novca ili pronaći način da povećate svoj prihod. Iskoristite ovo vrijeme kako biste se posvetili financijskim planovima i investicijama. Budite pažljivi s izdacima i razmislite o dugoročnim ciljevima.

 

Blizanci (Thoth)

Očekuje vas razdoblje promišljanja i introspekcije. Sada je vrijeme da se dublje pozabavite vlastitim mislima i osjećajima. Razgovarajte s bliskim osobama o svojim strepnjama i željama. To će vam pomoći da razjasnite svoje ciljeve i pronađete unutarnju ravnotežu.

 

Rak (Khepri)

Naredni tjedan donosi vam priliku za osobni rast i razvoj. Bilo da je riječ o učenju novih vještina ili proširenju svojih horizonta, sada je vrijeme da se posvetite svojim strastima. Budite otvoreni za nove mogućnosti i susrete koji vam mogu pomoći da se razvijete.

 

Lav (Ra)

Vaša kreativnost će zasjati narednih sedam dana. Inspiracija će vas pratiti, bilo da se bavite umjetnošću, glazbom, ili bilo kojom drugom kreativnom aktivnošću. Iskoristite ovu priliku da izrazite svoju jedinstvenu osobnost i pokažete svijetu svoj talenat.

 

Djevica (Isis)

Naredni tjedan donosi vam priliku da poboljšate odnose s obitelji i bližnjima. Posvetite više pažnje svojim najmilijima i pokažite im koliko vam znače. Komunikacija će biti ključna, pa budite spremni saslušati i razumjeti njihove potrebe.

 

Vaga (Maat)

Sedam dana pred vama donosi mogućnost da razjasnite svoje ciljeve i uskladite svoje vrijednosti. Fokusirajte se na ravnotežu u svim aspektima svog života, bilo da je riječ o odnosima, poslu ili osobnom razvoju. Vaša sposobnost donošenja odluka bit će poboljšana.

 

Škorpion (Anubis)

Naredni tjedan donosi vam priliku za duboku transformaciju. Bilo da se radi o emocionalnim ili fizičkim promjenama, sada je vrijeme da se oslobodite starih tereta i krenete prema boljoj budućnosti. Osvježite se i otvorite novim prilikama.

 

Strijelac (Horus)

Vaša energija će se povećati narednih sedam dana, a vi ćete se osjećati spremni za avanture. Putovanje i istraživanje novih mjesta mogu biti izvrsni načini da iskoristite ovu energiju. Upustite se u nove izazove i učenje.

 

Jarac (Sobek)

Naredni tjedan donosi vam priliku za postizanje dugoročnih ciljeva. Budite uporni i fokusirani na svoje zadatke. Vaša upornost će biti nagrađena, i postupno ćete se približavati svojim ambicijama. Neka vaša disciplina bude vaš vodič.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vodenjak (Geb)

Narednih sedam dana bit ćete izuzetno društveni i skloni stvaranju novih veza. Iskoristite ovu priliku da proširite svoju mrežu kontakata i izmijenite ideje s drugima. Nova poznanstva mogu vam otvoriti vrata prema novim prilikama.

 

Ribe (Nut)

Naredni tjedan donosi vam priliku za duhovni rast i introspekciju. Posvetite vrijeme meditaciji i dubokom razmišljanju. To će vam pomoći da razjasnite svoje ciljeve i pronađete unutarnji mir. Budite nježni prema sebi i svojim osjećajima.

Sjetite se da su ovo samo smjernice prema drevnim egipatskim zvijezdama. Vaša sudbina ovisi o vašim vlastitim odlukama i djelovanju. Iskoristite ove savjete kako biste napredovali i ostvarili svoje ciljeve. Sretno!