OVAJ zodijak je PREVIŠE PATIO zbog ljubavi – u narednim danima njegovo SRCE će ispunit LJUBAV!

OVAJ zodijak je PREVIŠE PATIO zbog ljubavi – u narednim danima njegovo SRCE će ispunit LJUBAV!

14 listopada, 2023 0 By Admin

OVAN

Naredna tri dana donose duboku introspekciju u vaš ljubavni život. Ponekad dopuštate da vaš ponos i samostalnost preplave vaše osjećaje, čime riskirate da odbijete ljubav ili zatvorite vrata pred nekim posebnim. Sada je vrijeme za preispitivanje i promjenu tog obrasca ponašanja. Nemojte dopustiti da ponos upravlja vama. Umjesto toga, budite hrabri i otvorite se emocionalno. Ako osjećate ljubav prema nekome, nemojte se bojati to pokazati. Naredni dani donose priliku da rastopite led oko svog srca i pokažete svoje istinske osjećaje.

 

BIK

U narednim danima ćete osjećati značajnu sreću u ljubavi. Vaša voljena osoba će vas obasipati pažnjom i iskazivati vam ljubav na način koji vas osjeća posebnim. Nemojte dopustiti da vam išta pokvari ovu prekrasnu harmoniju. Otvorite se i prihvatite tu ljubav. Sjećajte se cijeniti i uzvratiti svojim osjećajima. Nema sumnje da će naredni dani biti ispunjeni radošću i blizinom s osobom koju volite.

 

BLIZANCI

Ljubav narednih dana neće biti pod posebnom zaštitom zvijezda. To ne znači da bi trebali forsirati bilo što u svom ljubavnom životu. Ovo je vrijeme kada bi bilo najbolje da se suzdržite od ozbiljnih razgovora i konflikata, jer ishod može biti nepovoljan. Također, nemojte gurati novu vezu ili započinjati nešto ozbiljno. Fokusirajte se na samopouzdanje i refleksiju, a naredni dani će donijeti bolje prilike za ljubavne avanture.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Postoji velika vjerojatnost da će vam netko narednih dana iznijeti svoje osjećaje prema vama. To neće biti neka nova osoba u vašem životu, već neko koga dobro poznajete. Osjećat ćete se iznenađeno i počašćeno kada saznate tko vas potajno voli. Sada je važno da budete otvoreni za razgovor i iskreni u svojim odgovorima. Bez obzira na ishod, ovaj trenutak će obogatiti vaš ljubavni život i potaknuti vas na razmišljanje o svojim osjećajima.

 

LAV

Vaši osjećaji prema jednoj osobi su jaki, ali postoji sumnja u to da i on ili ona osjeća isto. Vaša veza je često definirana prijateljstvom, ali duboko u sebi, želite da bude više od toga. Važno je da razgovarate otvoreno s partnerom i razmislite o tome kako ćete riješiti ovu situaciju. Bez iskrenog razgovora, ostaćete u stanju tihe patnje, a vaša ljubavna budućnost će ostati neizvjesna.

 

DJEVICA

Naredni dani donose očekivanje iščekivanog poziva od jedne osobe. Možda niste još primili taj poziv, ali nemojte gubiti nadu jer možete očekivati da će se to dogoditi. Međutim, čak i ako se to ne dogodi, važno je da razmislite o svojim prioritetima u ljubavi. Ponekad vodimo unutarnje bitke između onoga što želimo i onoga što nas čini sretnima. Fokusirajte se na ono što vas ispunjava i čini sretnima, bez obzira na vanjske očekivanja.

 

VAGA

Naredni dani donose izazov u obliku ljubomore. Osjećate da vaša voljena osoba nije podjednako posvećena vama, što vas dovodi do osjećaja ljubomore. Iako shvaćate da vaša simpatija voli nekog drugog, u vama i dalje tinja nada da će se stvari promijeniti. Važno je da razgovarate s partnerom i budete iskreni o svojim osjećajima. Ponekad je iskren razgovor korak prema rješenju ovakvih problema.

 

ŠKORPIJA

Naredni dani donose vam izvanredno dobro raspoloženje i osjećaj zadovoljstva. Čini se da će vam nitišta pokvariti raspoloženje. Čak i ako niste u vezi, uživat ćete u svom društvu i posvetiti vrijeme sami sebi. Samoća vam neće predstavljati problem jer ćete otkriti nove načine kako sebe činiti sretnim. Ovo je idealno vrijeme da budete svoji i uživate u svakom trenutku.

 

STRIJELAC

Vaša veza možda prolazi kroz monotoniju i nedostatak uzbuđenja. Međutim, naredni dani donose posebnu zaštitu zvijezda koja će vas potaknuti na promjene. Ovo je savršen trenutak da osmislite romantično iznenađenje za svog partnera, organizirate izlazak ili jednostavno provedete veče kod kuće uz kokice i romantični film. Kreativnost je ključ uspjeha u narednim danima, a vaš trud će sigurno oživjeti vašu vezu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Vaša privlačnost prema jednoj osobi je očigledna, iako neki oko vas možda ne podržavaju tu ideju. Nemojte dopustiti drugima da upravljaju vašim osjećajima. Slušajte svoje srce i svoj unutarnji glas. Samo vi znate što vam je ispravno i što vam donosi sreću. Ako je to ta posebna osoba koja vam privlači pažnju, budite otvoreni i iskreni u izražavanju svojih osjećaja. Samo tako ćete moći pronaći istinsku sreću u ljubavi.

 

VODOLIJA

Naredni dani možda ne donose spektakularne promjene u vašem ljubavnom životu, ali to ne znači da nema vrijednosti u trenucima posvećenim samima sebi. Ovo je pravo vrijeme da se fokusirate na vlastiti rast i samopouzdanje. Nemojte biti obeshrabreni ako se stvari ne odvijaju onako kako ste planirali. Umjesto toga, koristite ovo vrijeme kako biste se bolje upoznali i ojačali svoje osobne vrijednosti.

 

RIBE

Možda se trudite prikriti svoje osjećaje prema određenoj osobi, pokazujući kako možete bez nje ili njega. Međutim, duboko u sebi, čeznete za tom osobom i nadate se da će se stvari između vas razviti. Nemojte se obmanjivati i nemojte zanemarivati svoje istinske osjećaje. Ponekad, iskrenost prema sebi i drugima može otvoriti vrata prema sreći u ljubavi. Razmislite o koracima koje možete poduzeti kako biste ostvarili svoje želje.