OVI znaci NEĆE MOĆI POBJEĆI od svoje SUDBINE: Uskoro će im biti SLOMLJENO SRCE!

OVI znaci NEĆE MOĆI POBJEĆI od svoje SUDBINE: Uskoro će im biti SLOMLJENO SRCE!

4 rujna, 2023 0 By Admin 2

Ova dva znaka morat će pripaziti kome će vjerovati jer lakovjernost može dovesti do toga da će im biti slomljeno srce!

Ovi znaci morat će prepoznati prave namjere osoba sa kojima žele nešto više od prijateljstva, a to će im biti jako teško. Neće uspjeti razdvojiti istinu od laži i zbog toga će ispaštati. Slomljeno srce je ono što im slijedi i od toga neće moći pobjeći.

 

BIK

Period pred vama donijet će vam puno različitih osjećaja, od lude zaljubljenosti do toga da će vam biti slomljeno srce. Nikad ne znate što vas očekuje u nekoj vezi i uvijek je potrebno neko vrijeme da vidite na čemu ste.

Luda zaljubljenost koja će vas preuzeti će onemogućiti vaše racionalno razmišljanje i vrlo brzo ćete upasti u zamku osobe koja vas želi samo iskoristiti i ništa više.

Vaše slijepo vjerovanje osobi koja to ne zaslužuje bit će isključivo vaša greška i nećete moći zamjeriti nikome osim sebi na neuspjehu vaše veze koji vam nesumljivo slijedi.

Nećete moći pobjeći od sudbine koja će u ovom slučaju biti neumoljiva za vas i koja će vam donijeti bol i patnju. Vi to svakako ne zaslužujete, ali ovoga puta bit ćete sami krivi jer niste na vrijeme prepoznali stvarne namjere te osobe. Loš period je pred vama. Period slomljenog srca i boli zbog izgubljene ljubavi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sve to će imati i pozitivan učinak na vas. Koliko god to zvučalo čudno u trenucima kada vam je srce slomljeno, ali upravo zbog toga ćete znati prepoznati osobu koja je vrijedna vaše ljubavi u budućim ljubavnim pokušajima.

U svakoj nesreći ima i nešto sreće. Tako ćete i vi izvući dobru pouku koja bi vam u budućnosti mogla donijeti više sreće u ljubavi.

DJEVICA

Vaš poslovni život u narednom periodu bit će vrlo uspješan, dinamičan i bit ćete uistinu zadovoljni. Ono što vas neće usrećiti i ćime nečete biti zadovoljni je ljubavni dio vašeg života.

Slomljeno srce je vaša sudbina i osjećate kako tome ne možete pobjeći. Nije prvi puta da vam je netko slomio srce i počinje vas biti strah od novih veza upravo zbog toga.

Na žalost, ni vaša sljedeća ljubavna veza neće bolje završiti, pa je vrijeme da se zapitate u čemu griješite. Da li je razlog tome što previše vjerujete svojim partnerima, da li im pridajete dovoljno pažnje, ili jednostavno nemate sreće u ljubavi?

Na to pitanje morat ćete sami pronaći odgovor jer vi sami najbolje znate gdje griješite.

Potrebno je samo da to sami sebi i priznate pa ste pola problema riješili. Drugu polovicu ćete riješiti vrlo lako jer ćete znati što vam je činiti i kako se postaviti prema partneru.

Dakle, vrijeme je da sami sebi priznate greške. Poradite na njima i tada će biti sve drugačije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Do tada, očekuju vas slomljena srca i bol zbog izgubljene i neuzvračene ljubavi. To je vaša sudbina, za sada, ali vi sami možete upravljati svojom sudbinom ako to zaista i želite.