HOROSKOP PREVARE: OVI znakovi okusit će GORAK OKUS PREVARE, a razočarenje u partnera dovest će do GUBITKA VJERE u LJUBAV!

HOROSKOP PREVARE: OVI znakovi okusit će GORAK OKUS PREVARE, a razočarenje u partnera dovest će do GUBITKA VJERE u LJUBAV!

4 rujna, 2023 0 By Admin 2

Jedna fatalna ljubavna romansa partnera, kod ovih znakova uzrokovat  će stanje u kakvom još nisu bili. Gorak okus prevare potaknut će veliko razočaranje u ljubav.

Ljubav nije uvijek jednostavna, puno prepreka se nađe na ljubavnom putu. Neke od tih prepreka možemo zaobići ili preskočiti, ali neke i ne. Zbog prevare je teško vratiti izgubljeno povjerenje, pa i ljubav.

 

LAV

Nikada ne biste ni u snu prevarili svog ljubavnog partnera. Takvi ste i tako nešto nikada nećete učiniti. Da tako nešto i učinite, smatrali biste da ste pogazili sve u što vjerujete, a to si sigurno nećete dozvoliti. Međutim, ono što ne znate o svom partneru je to da vaš partner ne misli isto kao i vi po tom pitanju,

Vaš partner je učinio prevaru i vi to znate. Bilo je to šokantno iskustvo za vas i vi sami još uvijek ne znate što da radite. Vaša veza je na čekanju, u fazi kada morate razmisliti i odlučiti što dalje. Ni sami ne znate što i kako dalje, kako se nositi sa nečim novim što do sada niste iskusili. Morate si dati dovoljno vremena da donesete ispravnu odluku.

Ispravna odluka bit će odluka koju ćete donijeti i iza koje ćete stajati. Međutim, ono što je loše je to da bilo koja odluka koju donesete neće donijeti sreću.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ako ostanete i dalje u vezi, nepovjerenje će uvijek biti prisutno, pa će uvijek postojati i problem. Ako se odlučite prekinuti vetu, jako loše ćete se osjećati, jer ljubav još postoji. Ipak, morat ćete izabrati jednu od dvije loše stvari po vas.

RIBE

Jedna osoba se već neko vrijeme umiješala u vaš ljubavni život i čini sve kako bi preotela vašeg partnera. Ta osoba više i ne skriva svoje namjere, a vašem partneru takvo stanje godi jer je još netko zainteresiran za njega. Takvo stanje u pravilu ne donosi ništa dobro i pitanje je kako će sve završiti. Vi volite svog partnera, ali ga svakim danom sve više gubite, upravo zbog te nove osobe u vašim životima.

Ono ćega se najviše bojite, upravo će se i dogoditi. Bojite se prevare vašeg partnera, a vaš partner će popustiti pod utjecajem te osobe i prevariti vas. To će se dogoditi vrlo brzo i vi tu ništa nećete moći učiniti. Ljubav između vas će pomalo blijedjeti i vi nećete znati osjeća li vaš partner više išta za vas. Činit će vam se kao da ste u nekom lošem filmu, ali takva vam je trenutna sudbina.

Vrlo brzo će doći do pucanja vaše ljubavne veze, jer niti jedno od vas više neće moći nastaviti. Vi nećete moći zbog prevare i razočaranja u osobu koju ste voljeli, a partner neće zbog toga jer će biti totalno zaluđen tom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ništa dobroga vam ne donosi bliska budućnost, samo bol i razočaranje. Shvatit ćete s vremenom da je tako moralo biti i da vi tome niste ništa krivi, a to će ispasti najbolje po vas.