U Septembru OVE ZODIJAKE čeka NOVI LJUBAVNI POČETAK! Ovo možemo nazvati ČUDOM!

U Septembru OVE ZODIJAKE čeka NOVI LJUBAVNI POČETAK! Ovo možemo nazvati ČUDOM!

24 kolovoza, 2023 0 By Admin

Svima nam je dobro poznata izreka da se ljubav dogodi kada ju najmanje očekujemo. Zaista tako i bude, a utjecaj na to imaju najviše zvijezde i položaj planeta. Kada su u pitanju dva znaka zodijaka, upravo njima će se dogoditi ljubavno čudo i jedan posve novi početak.

Prvi od njih je:

 

LAV:

Ljubav vam je od velikog značaja. Jedan ste od zodijaka koji ne funkcionira dobro ako nema partnera. Ljubav je vaša zvijezda vodilja kroz život. Kroz život vas znak zodijaka nema puno partnera.

Najčešće čekate dok ne naiđe osoba s kojom ćete vidjeti budućnost.

Kada jednom završite ljubavnu priču, ostavljate ju iza sebe i više se ne vraćate na staro. Fokusirani ste na budućnost i ne osvrćete se u prošlost, barem ne u toj mjeri da vam remeti sadašnjost i budućnost.

Međutim, nije uvijek tako i nije uvijek pravilo. Ono što vašem znaku zodijaka u bliskoj budućnosti slijedi je pravo ljubavno čudo i situacija koja ovom zodijaku nije česta.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U život ovog zodijaka, vratit će se stara ljubav koja će se na sve načine početi boriti kako bi ostvarila i obnovila staru ljubav i staru vezu.

Zvijezde predviđaju novu, bolju i sretniju ljubav sa bivšim partnerom koja bi mogla trajati za cijeli život.

VAGA:

Ovaj znak zodijaka lakše podnosi kada je slobodan, odnosno kada nije u vezi, nego većina ostalih zodijaka. Ovom zodijaku je ljubav i ljubavni život vrlo bitan, ali isto tako, ovaj zodijak voli i svoju slobodu.

Ne voli previše kada ga netko kontrolira, a posebno ispade ljubomore. Ponosa ima i više nego je potrebno.

Zbog toga se vrlo rijetko vraća starim ljubavima i prošlosti. Iako u njemu postoje i dalje emocije i iako ljubav nije iščezla, ovaj zodijak je preponosan da se vrati staroj ljubavi, posebno ako mu je bila nanesena nepravda, razočaranje ili ako je bio povrijeđen.

Upravo vašu budućnost možemo nazvati pravim malim ljubavnim čudom. U bliskoj budućnost, doći će do susreta bivše ljubavi i ovog zodijaka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Zvijezde predviđaju da će bivša ljubav postati sadašnja ljubav. Obnovit ćete staru vezu i kako zvijezde predviđaju, ostvarit će se bolja, stabilnija i zrelija veza koja će dugo trajati.