KARMA u Septembru  UZVRAĆA SVAKOME PO ZASLUZI: – OVI znaci će biti NAGRAĐENI NAJVEĆOM SREĆOM, VELIKIM USPJESIMA i riješit će MNOGE PROBLEME!

KARMA u Septembru UZVRAĆA SVAKOME PO ZASLUZI: – OVI znaci će biti NAGRAĐENI NAJVEĆOM SREĆOM, VELIKIM USPJESIMA i riješit će MNOGE PROBLEME!

24 kolovoza, 2023 0 By Admin

Karma uvijek nagradi ili kazni, svakome po zasluzi. Tokom ovog mjeseca, karma je odlučila nagraditi dva znaka zodijaka najvećom srećom i velikim uspjesima…

 

RIBE

Karma u septembru: Zvijezde nisu sigurne da li ste svjesni da bi daleko bolje prolazili u životu kada bi malo više mislili na sebe, a malo manje na druge. No, vi ste takvi i takvi ćete ostati. Često vas je koštala vaša dobrota, ali kada bi trebali sve ponovo, u velikoj većini situacija bi opet isto postupili.

Vi se ne želite mijenjati. Vaš moto je činiti dobro i vjerujete da ćete jednom biti nagrađeni za sva dobra djela koja ste napravili kroz svoj život. Upravo je sada došlo vrijeme da budete nagrađeni za sva dobra učinjena djela. Iako možda nemate trenutno takva očekivanja od sadašnjeg vremena, ali tokom ovog mjeseca vas će karma nagraditi za sva dobra djela kojih je bilo jako puno.

Karma je ta koja će vas nagraditi i koja će va omogućiti predivne trenutke kao i dešavanja. Tokom narednog period vi nećete imati nikakvih problema, a one koje imate,uspješno ćete riješiti jedan po jedan. Sve će se početi odvijati u vašu korist i u onom smjeru koji će vama odgovarati, odnosno kako ste si i sami zamislili. Razloga za sreću i zadovoljstvo imat ćete jako puno, a najveću sreću ćete ostvariti na planu vašeg ljubavnog života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sva ljubavna dešavanja će vam povratiti vjeru u onu pravu i iskrenu ljubav i svijetliju budućnost. Slobodni pripadnici ovog znaka, također će zaploviti ljubavnim vodama i skrasiti se pokraj svoje srodne duše. Tokom ovog mjeseca vas će karma konačno nagraditi i vi ćete uživati u onoj pravoj i zasluženoj sreći.

BIK

Možete te dičiti činjenicom da već jako dugo vremena činite samo dobra djela. Ona manje dobra djela najviše su zapravo vama donijele štete. Vjerujete u karmu i vjerujete da će svatko dobiti po zasluzi, pa tako i vi. Ne plašite se karme, jer znate da  je vaš život ponajviše satkan od samo dobrih djela. Od proteklog vremena ste dosta očekivali, ali vaša očekivanja se nisu ostvarila.

I od sadašnjeg vremena također očekujete mnogo, a ovaj put nećete biti razočarani kao što je to slučaj bio u prošlosti. Upravo zato što će vas tokom ovog mjeseca karma nagraditi. Možda se neće dogoditi čudo, ali u narednom periodu jednostavno će vam sve polaziti za rukom. Imat ćete brojne razloge za veliku sreću i zadovoljstvo, a sve ono loše jednostavno će vas zaobilaziti.

Riješiti ćete jako velik dio svojih problema, naravno u vašu korist. Pozitivan ishod riješavanja problema, odrazit će sei na vaše opće stanje, jer ćete osjećati izvrsno i sretno. Zdravlje će vas jako dobro služiti i novih tegoba nećete imati. Ljubav će vam donijeti čarobne trenutke. Osjećat ćete se voljeno, a to će se odraziti i na vaše samopouzdanje.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubavni život će biti u znaku velike sreće bez obzira da li ste u vezi ili niste, jer ako niste, bit ćete. Zahvaljujući karmi u narednom periodu uživat ćete u najvećoj sreći i samo za sreću ćete znati. Uspjet ćete ostvariti i dio svojih želja i planova. Nije vam bilo lako u proteklom vremenu, ali karma uvijek nagradi ili kazni. Sada je došlo vrijeme da vas nagradi.