HOROSKOP do 15. Augusta: Veliki NOVČANI DOBITAK zauvijek će promijeniti život OVOG znaka, dok će OVAJ znak imati burne dane…

HOROSKOP do 15. Augusta: Veliki NOVČANI DOBITAK zauvijek će promijeniti život OVOG znaka, dok će OVAJ znak imati burne dane…

3 kolovoza, 2023 0 By Admin

VAGA

Scene Johna Waynea uglavnom su snimane prije podneva jer bi se poslijepodne napio. Zaista nema vremena za usporedbu situacija i ljudi iz prošlosti s onima s kojima morate raditi danas. Nađite način i organizirajte se prema nečijem rasporedu, koliko god se njihovi prioriteti činili glupim.

Imate put zaobići prepreku, vraćajući vam vjeru u sretne okolnosti, ukazujući na snagu koju ste izgradili u sebi dok se suočavate s teškim trenucima.

 

 

ŠKORPIJA

Neke se jednadžbe ovih dana neće razumjeti. Um ne radi na isti način kao obično, stoga se pokušajte ne oslanjati previše na vlastite zaključke. Iako vaš instinkt nikada nije isključen, tumačenja bi se ovoga puta mogla razlikovati.

Čini se kao da ste zaštićeni višim silama. Prepustite se spontanim izborima i potezima zbog kojih se osjećate slobodnim i sigurnim u svoju sposobnost da se nosite s bilo kojom posljedicom koja bi mogla doći.

 

STRIJELAC

Smatra se da su mačke rasprostranjene po cijelom svijetu jer su ih obično donosile na brodovima. Neke od kolektivnih rutina i uvjerenja imaju dobre strane, ali toga niste uvijek svjesni. Nećete vidjeti širu sliku ako se nastavite fokusirati na iritantne detalje.

Inspiracija će doći kroz nove veze, ali i kroz vašu spremnost da se nosite s emocijama koje su se usput zakopale. Svaki novi kontakt može pokrenuti stare obrasce ako ne pazite da prepoznate njihovo ponavljanje.

 

 

JARAC

Već imate plan, ali ste dovoljno fleksibilni da se odmaknete od njega kada je potrebno. Vrijeme podržava proces ozdravljenja, ali morate biti spremni uložiti rad i suočiti se sa sjenkama koje usput isplivaju na vidjelo. Skrivanje od njih nikad ti nije bilo dobro.

Koliko god neki unutarnji procesi bili važni, također je važno učiniti stvari jednostavnim, uživati ​​u njima bez odlaganja i imati vremena za nježnosti i trenutke ljubavi za kojima vaše srce žudi.

 

 

VODOLIJA

Kad stvari ne teku, kreni drugim putem. Pošaljite svoje čestitke, ljubaznu riječ ili poklon voljenoj osobi, podijelite ljubav i podršku za njihove pothvate i vidite koliko ste se dobro nosili s emocionalno izazovnim situacijama koje bi slomile ljude koji vas trenutno okružuju.

Ipak, pazite da ne zakopate i ne sakrijete tko ste nekad bili. Prošlost je prirodni dio vašeg napretka i nijedan dio nje ne bi vas trebao činiti posramljenim kada izgradite dovoljno ljubavi za sebe i razumijevanja za ono što vam je uopće nedostajalo.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Usred ste nečega i ne želite napraviti pauzu ili stati kada nije pravo vrijeme. Progurajte, samo se pobrinite da su vaše namjere na mjestu i da je vaše srce potpuno uloženo u stvar. Borbe s egom jednostavno neće uspjeti u danima koji dolaze.

Teško je dijeliti određene emocije. Riječi ne dolaze lako, ali barem su mnoge situacije dovoljno smiješne da ih shvatite bez tog mračnog tona i oblaka nad glavom.

Stranice: 1 2